ö....
39+2 hafta gebeyken gittim çatı muayenesi olmak ve genel bi huzursuzluk halinden dolayı gittim kendisi ilgilenmedi ben kendisinin de bakmasını söyledim bir süre bekledikten sonra geldi çatı muayenesi olmak istediğimi söyledim cevap vermedi sorumu tekrarladım biz 42ye kadar bekliyoruz dedi açıklama yapmadı çocuğumun boyunu kilosunu sorduğumda bakmadım dedi başka bir yere usg ve nst için yönlendirdi halihazırda odadayken neden bakmadığını sorduğunda cevap vermedi o durumda odadan çıkıp ta acile gidip orda usg yaptırmamı söyledi ve beni daha uzak bir yere yönlendirdi ama ben o gün başka bir doktora gittiğimde açıklığım olduğunu bebeğin aşağı indiğini söyledi ve o gün bir kaç saat sonra doğum yaptım. Benim için hoş bir deneyim olmadı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü....
Mükemmel bir doktor 2 sezeryan ameliyatımı yaptı hiç sorun yaşamadım..eli hafif samimi ve alakdar davranışı da çok iyi tekrar teşekkür ederim G.
Pınar
Nurcan Yörük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Yörük, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nurcan Yörük adresi nerede?Nurcan Yörük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzurum Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Yörük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Yörük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurcan Yörük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Yörük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcan Yörük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcan Yörük hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nurcan Yörük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.