Uzm. Psk. Nurçin Eğercioğlu Online Terapi hizmeti vermektedir.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesinde Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. İkinci yüksek lisansını klinik psikolojide yapmıştır. Bilişsel-Davranışçı, Çözüm Odaklı Terapi, Transaksiyonel Analiz, İletişim Becerileri, belirli projektif testlerin uygulama ve yorumlanması konularında çeşitli eğitimler almıştır. Rorschach ve Projektif Testler Derneği’nde Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi eğitimini tamamlamıştır. 2013 yılında EMDR I. ve II. düzey eğitimlerini tamamlamıştır. 2015 yılında Rorschach Derneği'nde Ergen Psikopatolojileri ve Rorschach Testi eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılında üç yıl boyunca Türkiye Sistem Dizimleri Enstitüsü’nde Mehmet Zararsızoğlu tarafından verilen DGfS-Alman Sistem Dizimleri Birliği’nin verdiği yetkiyle ve kurum yönetmeliklerine uygun olarak düzenlenen Sistem Dizimleri Temel ve İleri Eğitimlerini tamamlayarak “Sistem Dizimleri Uzman Uygulayıcı” unvanını almıştır. 2018 yılında Gottman Çift Terapisi 1. seviye (Çiftler arasında köprüyü inşa etmek) eğitimini almıştır. Yetişkinler ve çiftlerle çalışmaktadır. Aynı zamanda sistem dizimi (aile dizimi) grup çalışmaları yapmaktadır.

Nakit, Kredi kartı

Randevu +12 daha fazla

Aile Dizimi

Boşanma Danışmanlığı

Nakit

Randevu +30 daha fazla

Aile Dizimi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Banka Havalesi

Makaleler

Konum: Your-Office 2. Şube Diğer

Nurcin Hanim ile gorusmelerim sonrasi hayatim tamamen degisti diyebilirim. Farkliklarim cogaldi. Kendime ozsaygim artti ve sosyal hayatta da ozguvenim gelisti. Meger kendime ne kadar cok haksizliklar ediyormusum. Bu sikintili sureci EMDR teknigi ile kazidik ve iyilestirdik. Hayatima sihirli bir degnek gibi dokundu ve vizyonumu genislettigi icin ona minnettarim.

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurçin Hanım anksiyete ve panik atak konusunda bana çok yardımcı oldu EMDR tekniği uyguladı ve bakış açımı değiştirdi diyebilirim.

Konum: Your-Office 2. Şube Aile Dizimi

İlk defa deneyimlediğim aile dizimini Nurçin hanımın profesyonel yaklaşımı ve bakış açısıyla eşsiz geçti.Seans sırasında Nurçin hanımın bilgisi ve profesyonelliği içimi çok rahatlattı.Seans sonrası farkındalığımın arttığının ve hayatımında yapabileceğim değişiklikleri artık fark edebiliyorum.İyiki Nurçin hanımla çalıştım. Bana yolculuğumda çok anlam kattı kendisine çok çok minnet borçluyum.

Konum: Your-Office 2. Şube Aile Dizimi

Aile dizimini çok merak ediyordum ve bunu Nurçin hanım ile yaşayabildiğim için çok mutluyum. Yol göstericiliği, herkesin öyküsünü detaylı işleyişi emekleri her şey için sonsuz minnet. Bir kez daha iyi ki dedim. Kalabalık bir gruptuk ve benim gibi diğer insanlarında hayranlık ve gerçekten minnet ile ona baktığını görmek bir kez daha iyi ki dememe sebep oldu. Pek çok noktada hayatıma dokunan Nurçin hanıma bu eşsiz deneyim için tekrardan sevgilerimi iletiyorum

Konum: Your-Office 2. Şube Aile Dizimi

Aile dizimi için bir araya geldiğimiz Nurçin Hanımla o kadar güzel bir yol katettik ki
Alana girdiğimiz andan itibaren profesyonellikle
çalıştık. Yüzleşmemiz gerekenler oldu, geride bırakmamız gerekenler oldu çok mutluyum çok yüksek bir bilinç içindeyim. İyi ki bu yolda Nurçin Hanımla yollarımız kesişmiş.

Konum: Your-Office 2. Şube EMDR Terapi

Sürecimin en başından itibaren gösterilen güler yüz, samimiyet ve içtenlik çok değerli. Hiç tereddüt etmeden düşüncelerimi rahatça paylaşabiliyorum. Seans sonrası yapabileceğim değişiklikleri farketebiliyorum. Tanıştığımızdan itibaren hayatımla ilgili birçok farkındalığım oldu. İyi ki yolumuz keşişmiş ve sancılı süreçlerimde yoluma Nurçin Hanım ile naifliğiyle, sevgisiyle, sevkatiyle devam ediyorum.

Konum: Your-Office 2. Şube Aile Dizimi

Nurçin hanım ile birlikte Aile dizimi deneyimledim, harika ve verimli bir gün geçirdim, dahil olan tüm arkadaşlar ailemin fertlerine büründü ve aradığım sorulara ustalıkla cevap buldum, daha ne olsun…

Y
Konum: EMDR Terapi

Nurcin Hanim’la terapi surecimiz hayatimin en zor noktalarindan birinde basladi, daha oncesinde basarisiz terapi surecleri gecirmistim. Terapi suresince benim isteklerim dogrultusunda ilerledik. Terapi tamamen hislerime ve bana odakli gerceklesti, kaldiramadigim noktalarda bana guvenli alanlar acarak ilerledi. Nurcin Hanim’in bana sagladigi en guvenli alan degisirken yanimda oldugu, fakat basardigim her seyi kendim basardigimi hissettirdigi icin terapinin etkilerinin gecici olmasindan korkmamak oldu. Ofke disinda duygulari hissetmekten korkan ve kacan biri olarak affetmeyi ve hissetmeyi ogrenmeme yardim ettigi icin, kendimi dinginlestirmeyi basarmami sagladigi icin kendisine minnettarim. Nurcin Hanim 27 yasima girmeme gunler kala, aslinda icimde yasadigini unuttugum cocuklugumla beni baristirip elinden tutmami saglayarak bana en guzel hediyeyi vermistir :) Iyi ki yollarimiz kesismis, yillarca karakterim sandigim tepkilerimin bile bu kadar degisecegini tahmin bile edemezdim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurçin Hanımla arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi ile tanıştım.Daha ilk seansta enerjisi, güler yüzü, ilgisi sayesin de kendimi iyi hissettim.İlerleyen süreçte stres, kaygı, travma üzerine Online EMRD terapisiyle geçmişin yüklerinden kurtuldum.Hayat yolculuğumda bana eşlik edip bu eşiği konforlu bir şekilde atlatmamı sağladığı için şanslıyım.sürekli ağlayan birinden ,gülen birine dönüşmek harika..

P
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurçin hanımla şans eseri tanıştık. Aile dizimindeki yaklaşımından sonra seans almaya karar verdim ve EMDR yöntemi ile seanslara başladık. Üstesinden gelemeyeceğimi düşündüğüm çoğu şeyde yanımda oldu ve seansların sonunda inanamadığım değişimler yaşadım. Bugüne kadar birçok kişiden terapi desteği almış olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki Nurçin hanım game changer :) . Bazı seanslar ağlamalarım çocukluğumda yaşadıklarım yetişkin halimde tüm yaşananların bağlantısı… Gerçekten her seans şaşırıyorum ve gelişiyorum.