Mezopotamya mah Musa Anter cad park 75 arkası Oğur lavista Park evleri A blok altı, Kayapınar, Diyarbakır
Randevu +86 daha fazla
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Mezopotamya mah Musa Anter cad park 75 arkası Oğur lavista Park evleri A blok altı, Diyarbakır
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
bk...g
Sevgili Nurdan Hanımcım ve ekibiyle yaklaşık bir yıl önce tanıştım. O günden beri düzenli bir şekilde klinik pilates derslerine katılıyorum. Bu zamana kadar ruhum ve bedenim için yaptığım en iyi şey olabilir. İyi ki varlar herkese tavsiye ediyorum
m...
Fzt. Nurdan Aslan Aybar hanımefendi ile gayet verimli, sorunuma çözüm oluşturan 3 randevumuz oldu. Dizlerimde ağrı vardı. Güler yüzlü oluşu, hoş sohbeti fiziksel olduğu kadar moral olarak da beni rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
h....a
Kendisi ile gebelik pilatesi yapmaya karar verince tanıştım, asla sizi ikna etme derdi olmayan, bilimsel açıklamaları kendine has tarzıyla veren, sorularınızın cevabını geçiştirmeden alabileceğiniz birini arıyorsanız, tam yeri. Güler yüzü ve gelişmiş mizahı da bonus. Gebelik sürecimde strese girmeden süreci yönetmemde çok etkili oldu, dersleri resmen iple çekiyorum. Çocuktan sonra iyileşir iyileşmez reformer için gideceğim
f...
Ben Nurdan Hanım'a kızımın tavsiyesi üzerine gittim. Bende fibromiyalji ve fıtıklarım vardı. Nurdan Hanım'a ilk gittiğimde çok fazla ağrılarla gittim. Evet, bana fazlasıyla iyi geldi galiba. Ben ağrı olarak biraz daha kötüydüm, şimdi çok çok daha iyiyim. Tabii ki buna pilates yaparak devam edeceğim. Herkese tavsiye ediyorum.
e...
Bel fıtığım ve skolyozum var. Onlara bağlı sırt ağrısı ve postür bozukluğum var. Bu sebeplerden ötürü fizyoterapiste gittim. Çevremdeki kişiler Nurdan Hanım'ı önerdiler. Seanslardan sonra ağrılarımda düzelme oldu. Postür düzeltme için zamana ihtiyacımız var, bu yüzden pilates reformer ile devam edeceğiz. Kendisini gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye etmeye başladım.
ö...
Nurdan Hanıma kas düğümlenmesi sebebiyle başvurdum. Çok pozitif ve her yönüyle insana çok çok iyi geliyor ve tedavi süreci de gayet olumlu sonuç verdi. İyi ki var, tavsiye ederim.
ö....a
Kuzenimin ve doktorum tavsiyesi ile gittim. Ağrılarım için başvurdum. Çok fazla ağrılarım oluyor. 5 seanstır gidiyorum aslında düzenli gitsem daha iyi olacak ama çalıştığım için pek düzenli gidemiyorum. Nurdan Hanım'dan sonra ağrılarım azaldı hala devam ediyorum gitmeye. Daha iyiyim daha da iyi olacağım. Ben memnunum.
t....y
Tavsiye üzerine gittim. Dizimdeki menisküs yırtığından dolayı başvurdum. 3 Seans aldım. Şu an devam etmiyorum. Çok başarılıydı. Ağrılarım dindi. Mesleki ve insanı olarak çok iyi biri. Ben memnun kaldım.
i̇...k
Tavsiye üzerine gittim. 4 - 5 sene önce kendisine bel fıtığı rahatsızlığım için başvurdum. Doktorlar ameliyat dediler. Kendisi bana Akupunktur, masaj tedavi ve ışık tedavi yaptı. Arada ağrılarım oluyor gidiyorum 2 - 3 seansta düzeliyor. Tedavi öncesinde sonrasında bilgilendirme yapıyor. Seanstan sonra farkını görüyorum. Ameliyat olmaktan kurtardı beni. Nurdan Hanım çok iyi biri insanlığı, hastalara yaklaşımı, ilgisi, alakası ve hastalık hakkında bilgi vermesi güzel. İnsanı sakinleştiriyor Korkutmuyor. Çok memnunum kendisinden.
üm...n
Boyun fıtığı düzleşmesi ve kireçlenmesi tanısından sonra tedaviye başladık.Doğrudan spor ile başlatmak yerine öncelikle boyun bölgesindeki ağrılı duruma müdahale edildi.Bu konuda oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.Aylardır devam eden ağrılarım manuel terapi ve kuru iğne sonrası oldukça azaldığı gibi boynumdaki kısıtlılık neredeyse yok denecek seviyeye geldi.Kurum olarak herkes çık ilgili.Nurdan Hanım’ın yaklaşımı çok profesyonel.Aradığımı bulduğum için çok memnunum.Nurdan Hanım ve sihirli parmaklarına
Nurdan Aslan Aybar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Aslan Aybar, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nurdan Aslan Aybar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Spor Fizyoterapisi, Bemer Fiziksel Damar Terapisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Boyun Fıtığı, Pilates.
Nurdan Aslan Aybar adresi nerede?Nurdan Aslan Aybar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mezopotamya mah Musa Anter cad park 75 arkası Oğur lavista Park evleri A blok altı Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Aslan Aybar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Aslan Aybar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurdan Aslan Aybar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurdan Aslan Aybar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nurdan Aslan Aybar hangi dilleri konuşuyor?Nurdan Aslan Aybar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nurdan Aslan Aybar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Aslan Aybar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurdan Aslan Aybar hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Nurdan Aslan Aybar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.