Prof. Dr.
Nurdan Kural
Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Romatolojisi
Eskişehir 1 adres
ih...k
Kızım Nisa Nur henüz 22 aylıkken Kronik Böbrek Yetmezliği tanısını koydu ve o günden sonra böbrek nakline kadar bizi hiç bırakmadı ve tedavisini takip etti,Kızım böbrek nakli oldu ve sağlığına kavuştu.Düşünün 10 yıllık bir süreç,Allah' ımıza Şükürler olsun.Alanında çok başarılı,fakat hekim olmasının önünde inanılmaz iyi bir insan olması geliyor,anlayışlı,güler yüzlü,empati kurabilen,çocuklara sevgiyle yaklaşan bir hekim.kendimizi şanlı hissediyoruz.İyi ki varsınız..
pa...i
Nurdan hanımı başka arkadaşlarımdan duyup cocuklarimi götürdüm çok memnun kaldım daha sonra yegenimede götürdüm 4 yaşında doğduğunda beri sürekli atesleniyordu ve diğer Dr lar bir çözüm bulamadı nurdan hanim ignesiz bir şekilde etkili kısa bir çözüm buldu şimdi iyi nurdan hanımi Allah ciartti karsimiza yoksa yegenim hala ateşle mücadele edip sürekli igne vurunmak zorunda kalacakti kendisine çok teşekkür ediyoruz ender Dr lardan Alp ve sarp kardeşler ellerinden Öper Nurdan drmuzun
Nurdan Kural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Kural, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Romatolojisi.
Nurdan Kural adresi nerede?Nurdan Kural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktorlar Caddesi Nayman Sokak Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Kural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Kural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurdan Kural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Kural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdan Kural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurdan Kural hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nurdan Kural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.