Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
eb...
İyi ki yolumun kesiştiği, iyi ki oğlumun ellerine doğduğu canım Nurdan Hocam.. hamileliğim başından itibaren ilgisi alakası müthiş pozitifliğiyle panik olan ben bile çok rahat geçirdim süreci. Yolları kesişen bence herkes çok şanslı. Her şey için çok minnettarım.
ga...
Dış gebelik tanısı koyuldu
Yurt dışında olduğum İçin Nurdan hocam a telefon İle ulaştım. Beni yönlendirerek değerlerimin düşmesine vesile oldu böylece ameliyat gibi riskler ortadan kalktı . Gözünüz kapalı güvenebileceğiz kendinizi ve bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiz bir doktor. Doktordan öte annem gibi
se....
Nurdan hanıma bir tavsiye sonucu, artık ümidimi kaybetmiş bir şekilde gitmiştim. Çünkü rahatsızlığın teşhisi konulamadığından tedavi de edilemiyordu. Bir karın ağrısı bana kadın doğum, dahiliye ve genel cerrahi bölümlerini ikişer kez gezdirmişti...Herkes psikolojik demeye başlamıştı( bende gitgide bu fikre kapılmaya başlamıştım.), ancak ağrılar şiddetini arttırdıkça psikolojik diyip oturamıyorsunuz. Nurdan hanıma muayeneye gittim ve 5 dakika dolmadan (hatta şuna maksimum 20 saniye diyelim :) ) teşhis konuldu. Şaka gibi ama gerçek aylarca ağrı çektiren, teşhisi konulamayan rahatsızlığı fark eden ve tedavi eden doktor olarak benim kahramanımdır kendisi :) Rahim ağzı yarası, bağırsaklarda su birikmesi, 8 cm lik bir kist ve yakın bir zamanda bir yumuşak deri iltihabı işlemi yaptıracağım kısmetse. Doktor ve hastanelerden çıkamayan ben Nurdan hanıma hayranım, tıbbi bilgisinin ve tedavilerinin yanı sıra ilgili ve yumuşak olması, anaç bir tavır sergilemesi kesinlikle takdire şayan...
ay...i
Tek kelime Harika bir doktor işini hakkıyla yapan anne gibi çok sıcak ve görüşleri tespitlerinde mükemmel bir hekim hekimden ziyade muhteşem bir insan
me...5
Kızıma hamileyken tüm tetkiklerimi Nurdan hanım yaptı doğumumu onun ellerinde gerçekleştirmek istedim gördüğüm en naif nazik ve alanında uzman doktorlardan bir tanesidir kendisi ayrıca çok mütevazidir iyiki size güvenmişim kendimi ve kızımı size emanet etmişim başarılarınızın devamını dilerim
be...u
Tanıdığım en tatlı,en güven verici,en sıcak ve bütün hastalarına ismi ile hitap edip isimlerini unutmayan,pire gibi bir kadın doğum doktoru:)
Nurdan Şahin Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Şahin Yücel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nurdan Şahin Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Nurdan Şahin Yücel adresi nerede?Nurdan Şahin Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178 Beykoz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Şahin Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Şahin Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurdan Şahin Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurdan Şahin Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurdan Şahin Yücel hangi dilleri konuşuyor?Nurdan Şahin Yücel ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nurdan Şahin Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Şahin Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdan Şahin Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurdan Şahin Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nurdan Şahin Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurdan Şahin Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Nurdan Şahin Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Beykoz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Hür Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beykoz bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları