Nurdan Şahin Yücel, North Clinics'de hizmet vermektedir.

Ortaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178, Beykoz

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Da Vinci Robotik Cerrahi +6 daha fazla

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Esd (Sedimantasyon)

Hemaferez

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: North Clinics Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İyi ki yolumun kesiştiği, iyi ki oğlumun ellerine doğduğu canım Nurdan Hocam.. hamileliğim başından itibaren ilgisi alakası müthiş pozitifliğiyle panik olan ben bile çok rahat geçirdim süreci. Yolları kesişen bence herkes çok şanslı. Her şey için çok minnettarım.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer Diğer

Dış gebelik tanısı koyuldu
Yurt dışında olduğum İçin Nurdan hocam a telefon İle ulaştım. Beni yönlendirerek değerlerimin düşmesine vesile oldu böylece ameliyat gibi riskler ortadan kalktı . Gözünüz kapalı güvenebileceğiz kendinizi ve bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiz bir doktor. Doktordan öte annem gibi

Konum: başka bir yer Farklı rahatsızlar

Nurdan hanıma bir tavsiye sonucu, artık ümidimi kaybetmiş bir şekilde gitmiştim. Çünkü rahatsızlığın teşhisi konulamadığından tedavi de edilemiyordu. Bir karın ağrısı bana kadın doğum, dahiliye ve genel cerrahi bölümlerini ikişer kez gezdirmişti...Herkes psikolojik demeye başlamıştı( bende gitgide bu fikre kapılmaya başlamıştım.), ancak ağrılar şiddetini arttırdıkça psikolojik diyip oturamıyorsunuz. Nurdan hanıma muayeneye gittim ve 5 dakika dolmadan (hatta şuna maksimum 20 saniye diyelim :) ) teşhis konuldu. Şaka gibi ama gerçek aylarca ağrı çektiren, teşhisi konulamayan rahatsızlığı fark eden ve tedavi eden doktor olarak benim kahramanımdır kendisi :) Rahim ağzı yarası, bağırsaklarda su birikmesi, 8 cm lik bir kist ve yakın bir zamanda bir yumuşak deri iltihabı işlemi yaptıracağım kısmetse. Doktor ve hastanelerden çıkamayan ben Nurdan hanıma hayranım, tıbbi bilgisinin ve tedavilerinin yanı sıra ilgili ve yumuşak olması, anaç bir tavır sergilemesi kesinlikle takdire şayan...

Konum: Özel Beykoz Tıp Merkezi Doğum Kontrol

Tek kelime Harika bir doktor işini hakkıyla yapan anne gibi çok sıcak ve görüşleri tespitlerinde mükemmel bir hekim hekimden ziyade muhteşem bir insan

Konum: Özel Beykoz Tıp Merkezi Doğum Kontrol

Kızıma hamileyken tüm tetkiklerimi Nurdan hanım yaptı doğumumu onun ellerinde gerçekleştirmek istedim gördüğüm en naif nazik ve alanında uzman doktorlardan bir tanesidir kendisi ayrıca çok mütevazidir iyiki size güvenmişim kendimi ve kızımı size emanet etmişim başarılarınızın devamını dilerim

Tanıdığım en tatlı,en güven verici,en sıcak ve bütün hastalarına ismi ile hitap edip isimlerini unutmayan,pire gibi bir kadın doğum doktoru:)