1. Arayıcı S, Kadıoğlu Şimşek G, Say B, Uraş N, Öncel MY, Alyamaç Dizdar E, Karahan S, Canpolat FE, Oğuz ŞS. Sağlıklı Term Yenidoğanların Mide Sıvısında Lamellar Cisim Referans Değerleri. 23. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Kongre Kitabı, Sözlü Bildiri-21, Nisan 2015, Adana, Türkiye. Epidemiyolojik Çalışmalar Sözlü Bildiri İkincilik Ödülü
2. Öncel MY, Sarı FN, Arayıcı S, Güzoğlu N, Erdeve Ö, Nurdan Uraş, Oğuz ŞS, Dilmen U. Çok düşük doğum ağırlıklı preterm bebeklerde Lactobacillus reuteri kullanımının nekrotizan enterokolit üzerine etkisi: Randomize kontrollü bir çalışma. Uluslararası Katılımlı 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, Kongre Kitabı, Sözlü Sunum-5, Nisan 2013, Antalya, Türkiye. Sözlü Bildiri Üçüncülük Ödülü
3. Ömer Erdeve, Sadık Yurttutan, Nahide Altuğ, Ramazan Özdemir, Tülin Gökmen, Uğur Dilmen, Şerife Suna Oğuz, Nurdan Uraş., Oral versus intravenous ibuprofen for patent ductus arteriosus closure: a randomised controlled trial in extremely low birthweight infants. V. Dr. Aysun- Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri, 2013, Dahili Tıp Bilimleri Ödülü
4. Ramazan Özdemir, Ömer Erdeve, Evrim Alyamaç Dizdar, Şerife Suna Oğuz, Nurdan Uraş, Sibel Saygan, Erdem Karabulut, Uğur Dilmen., Clarithromycin in Preventing Bronchopulmonary Dysplasia in Ureaplasma urealyticum- Positive Pretem Infants” IV. Dr. Aysun- Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri, 2012, Dahili Tıp Bilimleri Ödülü
5. Nurdan Uraş, Suna Oğuz, Sema Zergeroğlu, Arzu Akdağ, Belgin Polat, Uğur Dilmen., “Preeklamptik ve Normal Plasentalarda Angiogenesis ile CD31 ve Faktör VIII İlişkisi,” Zekai Tahir Burak Geleneksel Jinekopatoloji Kongresi, 2010, Sözel Bildiri Birinciliği
6. Arzu Akdağ, Ömer Erdeve, Suna Oğuz, Nurdan Uraş, Uğur Dilmen., “Kell alloimmunizasyonuna bağlı gelişen Hidrops Fetalis Olgusu,” Zekai Tahir Burak Geleneksel Jinekopatoloji Kongresi, 2010, Poster Birinciliği
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Bebek Sünneti
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
İstinye Üniversitesi Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuk Kardiyolojisi
Çocukta gelişimi izleme
İnvajinasyon Tedavisi
İstinye Üniversitesi Hastanesi
32 haftada ikizlerim doğdu hemen doğru müdahale ve tedavi yaptılar özellikle ROP’u dikkate alarak oksijeni düzgün ve doğru miktarı vermeleri beni mutlu etti
küvezde 38 gün kaldılar ve anne ve baba olarak bizim için zordu ama Nurdan hanımın merhametli yaklaşımı ila daha kolay oldu her hafta bize bebeklerimizin durumu detaylı bir şekilde anlattı ayrıca bütün hemşireler çok iyi ve deneyimli.
d....
İkiz bebeklerim prematüre doğdular. Bebeklerimden 1 tanesi 17 gün küvezde kaldı. Bu süreçte Nurdan Hanım'ın desteğini aldık. Kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldık. Nurdan Hanım'ın psikolojik söylemleri, sözleri yönlendirici oldu. Hemşire desteği almak istediğimde de kendisi çok yardımcı oldu. Nurdan Hanım'dan ve hemşiremizden çok ciddi yardımlar aldık. Şu anda çocuğumuz çok sağlıklı. Kendisine teşekkür ederim.
ö.....
Nurdan Hanım çok iyi bir doktor. Kendisi çok güzel anlatıyor. Açıklayıcı konuşması, insanın içini rahatlatıyor. Nurdan Hanım'dan çok memnun kaldım. Erken doğumum oldu. Bebeğimin 2 ay hastanede yatışını ve kontrollerini kendisini sağladı.
s....ö
26 haftalık doğdu bebeğim.3 ay küvezde kaldı.Bu sürede ilgisinden alakasından bilgisinden bu günlere geldik.suan 5 aylığız hiçbir sıkıntımız yok.Yasıtlarını yakaladı oğlum.Allah bin kere razı olsun Nurdan hocadan.
e....
Çocuğumuz 27 haftalıkken doğduğu için erken doğum sayılıyordu ve 3 aya yakın yoğun bakım küvözünde kaldı. Nurdan Hanım bu süreçte bizimle gayet yakından ilgilendi ve bizi çok memnun bıraktı. Deneyimi ve bilgi birikimiyle bizi güzel yönlendirdiğini düşünüyorum. Zaten bilgi ve birikim açısından üst düzey bir insan, gayet memnun kaldık kendisinden.
n....
Bebeğimiz yoğun bakımdayken bizimle çok ilgilenmişti Nurdan Hanım. 161 gün kadar kendisiyle beraber tedavi gördük ve çok da memnun kaldık. Yaklaşım konusunda oldukça ilgiliydi bizimle. Kendisiyle bir ameliyat sürecimiz de oldu ve bundan da çok memnun kaldık. Bize olan tüm geri dönüşleri oldukça ikna ediciydi. Keşke hala poliklinikte olsa diyorum. Onu tanıdığımız için çok memnun olduk.
z....
Hem rutin kontrol hem de minnet amacıyla görüşüyoruz Nurdan Hoca'yla. Bence harika bir hekim kendisi. Mükemmel bir insan, mesleğinin en iyilerinden bir tanesi. Resmen canımızı borçluyuz ona. Allah'tan sonra minnet duyduğumuz insanlardan biridir diyebilirim.
s....
Kendisiyle çok iyi vakit geçirdiğimizi söyleyebilirim. Çocuğumuz 3 ay kadar küvözde kaldığında hem onunla hem de bizimle ilgilenen gayet ilgili bir hekimdi. Sürecimiz sayesinde gayet iyiydi. Ancak çocuğu almaya geldiğimizde kendisine teşekkür etmek istedim ama virüsten dolayı göremedim. Onun dışında gerçekten çok memnun kaldığım bir hekim olduğunu söyleyebilirim.
a....
Hocadan gayet memnun kaldığımız Nurdan Hanım'dan. Yoğun bakım doktoru olarak görüşme sağlıyorduk kendisiyle ve çok da seviyorduk hocayı. Kendisi oldukça içten, samimi ve halden anlayan bir hekimdi.
s....
Valla Nurdan Hanım çok iyi ve bir o kadar da değerli bir hekim. Tedavi sürecimizde oğlum 2,5 ay kadar küvözde kaldı. Bu süreç içerisinde kendisi bizim doktorumuzdu ve gereken ilgiyi gösterdi. Hasta yakınlarıyla gayet iyi, olumlu bir şekilde ilgileniyor. Dediğim gibi herhangi bir olumsuzluk görmedik ve çok da memnun kaldık desteklerinden.
Nurdan Uraş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdan Uraş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nurdan Uraş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Fototerapi.
Nurdan Uraş adresi nerede?Nurdan Uraş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdan Uraş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdan Uraş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurdan Uraş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurdan Uraş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurdan Uraş hangi dilleri konuşuyor?Nurdan Uraş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurdan Uraş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdan Uraş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdan Uraş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurdan Uraş hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nurdan Uraş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurdan Uraş hangi sigortaları kabul ediyor?Nurdan Uraş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla