Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
el...f
Nurefşan hanımla gebelik şekerım çıktığında tanıstım. Kendısı gerek bilgisiyle gerekse detaylı açıklamalarıyla içimi rahatlattı.Bu süreçte ne zaman aklıma takılan bırsey olsa hemen dönüş yaptı ve tavsıyelerde bulundu hala da diyete devam edıyoruz, doğuma kadar da birlikte ilerleyeceğiz.
sayin nurefsan hanimi dahiliye doktorunun yonlendirmesi sayesinde tanistim. karaciger yaglanmasi ve gizli seker tedavisinde kilo vermem gerekiyordu. nurefsan hanim ilgilendi . kendisinin verdigi listeye uyarak 45 gun icerisinde yaklasik 10 kilo kadar verdim .. ben de beklemiyordum.cok sasirdim sonuca..kendisine cok tesekkur ederim. gayet isini severek yapiyor . beslenmemizle ilgili tum sorulara gunun her saatinde geri donus yapiyor..randevu saatlerini aksatmiyor. bilgilendirmeleri aciklayici oluyor aklimiza takilan tum sorulari cevaplandiriyor.tum samimiyetiyle hastalariyla ilgilenip yardimci oluyor. kendisine cok tesekkur ederim. tedavi surecimiz devam ediyor ...tüm herkese tavsiye ederim..
sa...n
3 aydır diyetisyen Nurefsan Hanım ile takipli ilerliyoruz toplam 16 kg verdim sayesinde. Hayatım degisti kendime özgüvenin geldi, çok rahat hareket edebiliyorum ve çok iyi uyuyorum, dışarıdan güzel yorumlar alıyorum, kendisine çok teşekkür ederim
n....t
Gebeliğimde çıkan şeker sonucu nurefşan hanıma başvurdum ve verdiği diyet listesi ile şekerimi normal düzeye indirdim. Çok ilgili istediğim herzaman ulaşıp aklımdaki soruları sorabiliyorum ilginiz için teşekkürler.
i̇....
Kilo verme sürecimi birlikte online olarak sürdürüyoruz güzel kilolar verdik daha yolum uzun ama onun yönlendirmeleriyle çok güzel gidiyor.
se...r
28 haftalık ikiz gebeyim.biraz gebelik sekeri cıktı.bu surecte Nurefşan hanımla tanıstım.durumdan cok tedirgindim ama onun sayesinde yüzüm gülerek ayrıldım.simdi süreci beraber yürütüyoruz.insallah saglıkla bebeklerimi alıcam.kendisinide ilgisi alakası ve ozellikle samimiyetinden dolayı cok tesekkur ediyorum
şe...k
Kilomun son zamanlarda arttığını ve kilo aldığımı görünce nurefşan hanima gitmeye karar aldım.Bana başlangıçta ve bu süreçte çok yardımcı ve destek oldu güleryüzlü ,samimi,içtenbiri nurefşan hanım onun sayesinde 50 gün gibi bir süreçte 6 kilo verdim ama diyeti hiç zorlanmadan yapabiliyorum.randevu aldığım saatte zamanında alip yardımcı oluyor her detayı tek tek anlatıyor her aradığımda rahatça ulaşabiliyorum..
u....ö
Doktor kontrolü sonucu karaciğer yağlanması teşhisi konulması sonucu kilo vermem önerildi bu süreç içinde Nurefşan yıldız in önerilerini dinleyerek sağlık sorunumu halletik.Yardımları
için teşekkür ederim.
g....d
Gebelik şekerinin çıkmasıyla stresli bir süreç içerisindeydim taki Nurefşan hanımla karşılaşana kadar.O güler yüzü ve bana sağladığı güvenle ben bunu başaracağımı orda anlamıştım .Verdiği diyetle harika işler başarıyoruz bile çok şükür,ayrıca sık sık halimi sorması bana bu süreci biraz daha kolay atlatmama yardım oluyor çok güzel moral motive oluyorum
s....b
Nurefşan hanim öncelikle çok kibar ve uyumlu bir diyetisyen randevu saatlerinde hiç bir sıkıntı yaşamadım daha önce birçok kez diyet yapımiş biri olarak tekrar kilo verememe korkusu vardı ama çok güzel birsekilde beni motive ederek diyet sürecine girdik hiç zorlanmadan tekrar kilo vermeye başladım ve kilolarimi yağdan vermekte beni çok mutlu ediyor birde her danışmanına yaşam şekline göre diyet listesi hazırlaması da kilo vermeyi daha kolay hale getiriyor ideal kiloma ulaşana kadar kendisinden yardım almaya devam edicem kendisine çok teşekkür ederim
Nurefşan Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurefşan Yıldız, Diyetisyen. Size Nurefşan Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Online Diyet, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Nurefşan Yıldız adresi nerede?Nurefşan Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz, Atatürk Blv. No:139 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurefşan Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurefşan Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurefşan Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurefşan Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurefşan Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurefşan Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurefşan Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurefşan Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Nurefşan Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurefşan Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Nurefşan Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.