Değirmiçem Mah. İmam Hüseyin İnceoğlu Cad. NO:7 Şehitkamil Gaziantep, Şehitkamil, Gaziantep
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Genital Kanser
Kolposkopi
Kürtaj
Op. Dr. Nurettin Kavcı Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laserasyon Onarımı
Vajinismus Tedavisi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
İnfertilite ve Tüp Bebek
g....
İyi bir doktor olmanın ötesinde biri. İyi bir insan olarak, iyi bir doktor olarak çok faydasını gördüm. Çok zor gebeliklerim oldu isteğim anda ulaşabildim ve gerekli tedaviye muayene ile, telefon ile elinden geleni yaparak benim ve bebeklerimin sağlığında elinden gelenin ötesinde desteği oldu. Bebek sağlığı, riskli gebelikler ve erken doğumu önleme, anne sağlığı, gebeliğin gelişim süreci gibi birçok alanda uzmandır benim gözümde. Benim gibi bir çok hasta memnun ve bizim çevremizde tavsiye edilen biri. Tecrübe ile birlikte iyi bir doktor olmak budur. Başarılar, sağlıklar dilerim doktorumuz için. Nice sağlıklı doğum ve bebeklere vesile olur inşallah. Allah ondan razı olsun.
do...y
Hamileliğimi öğrenince güvenilir doktor arayışı sonucu tavsiye üzerine gittim ve takip doğum ve sonrası benim için güzel bir süreç olmasını sağladınız iyi ki sizdiniz doktorum
hm...ö
PİKO ve Normal Yoldan Gebelik Mucizesi
Yıllarca tedavilerden tüp bebek aşı denemelerinden yorulduk yıprandık. Kolay değildi 7. yılımızda. Tükenmişlik içerisinde Nurettin hocamın kapısını çaldık o kadar büyük moral motivasyon oldu ki doktordan öte bir abi gidi stresimizi kaygımızı kaldırdı. Altından değerliydi cümleleri. Kendimizi sil baştan hazır hissettik tedaviye ve tedavinin 2. ayında normal yoldan hamileliği öğrendik. Bu mucizeydi 7. yılın mucizesi Önce Rabbime sonra da çok değerli doktorumuz Nurettin hocama sonsuz teşekkürler
s....
Allah Nurettin Hocamdan razı olsun. Biz çocuğumuz olmuyor diye gittik kendisine. Herkese ısrarla tavsiye ediyorum. Her kadının muhakkak gidip muayene olması, Nurettin Hocayla sohbet etmesi ve aklına gelen tüm soruları sorması gerekiyor. Muhakkak ki gidip Nurettin Beyden görüş alınız. Tedavideki bize olan yaklaşımı, tedavimize karşı olan hassaslığı, verdiği tedaviler, fikirleri her şeyi çok güzel ve çok önemli. Yılların deneyimiyle karşı karşıya kalıyorsunuz ve bunu anlıyorsunuz. Herkese canı gönülden tavsiye ediyorum. Şimdi çocuğumuzu kucağımıza aldık huzur bulduk. Allah Nurettin Hocadan razı olsun. Bizimle çok ilgilendi. Nurettin Hocam sağolsun. Hamd olsun Rabbime hocamızı karşımıza çıkardı. Bebişimiz büyüyor.
h....a
Nurettin Hocama çok teşekkür ediyorum. Çocuk tedavisi için gitmiştik yanına. Uzun yıllar çocuğumuz olmadı. Şans eseri Nurettin Hocamı gördük araştırdık gitmeye karar verdik. İyiki de öyle yapmışız. İlk gittiğim andan itibaren bize olan ilgisi bilgilendirmesi daha sonraki süreçlerde ne zaman ararsak arayalım her zaman anlayışlı bir şekilde karşılaması çok güzeldi. İyi ki yolumuz birleşti. Nurettin hocam çok farklı bir doktor çok iyi bir hekim. İlgisi verdiği tedavilerden her zaman çok memnun kaldık. Geçen ay gebelik haberi aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle güvenip gidebileceğiniz ilgili, bilgili kadın doğum doktoru her şey için ekibine ve kendisine tekrar çok teşekkür ederiz.
me...n
Sıkıntılı bir hamilelik sonrasında Nurettin hoca sayesinde kızımı sağlıkla kucağıma alabildim. Çok ilgili, çok bilgili bir doktor ve telefonla sorduğunuz herşeye cevap alabiliyorsunuz herşey hakkında sizi bilgilendiriyor çok ama çok memmun kaldım iyi ki yollarımız kesişti...
ze...
Nurettin hoca benim 2 çocuğumun da doktoru. Tecrübeli bir doktor olmasının yanı sıra, çok babacan bir adam. kafamda binlerce soru ile girdiğim odadan her şeyi öğrenerek ayrılıyorum her seferinde, hatta sormayı unuttuklarını bile kendi hisseder gibi cevaplar. Ben her muayeneye gittiğimden terapiden çıkmış gibi bütün yükümü bırakıp çıkıyorum yanından. iyiki kesişti yollarımız. sonsuz minnettarız kendisine.
fu...a
Benimde 2002 yilindan bu yana doktorumdur. Cocuk tedavisinde ardindan iki cocugumun kontrol ve dogumunda hep ona gitti şimdidenüçüncü cocuguma hamileyim adanaya tasindim onun gibi ilgili ve güvenilir bir hekim cok aradim bulamadım. Hekimliği bıraktığını duydum ve üzüldüm.
me...ç
2002 yılında kızım ECE kıymetli bebek olarak kendisi sayesinde dünyaya geldi 12 senedir doktorum çok memnunum aynı şekilde oğlumu da dünyaya getirtti kendisine çok teşekkür ederim.
he...i
Nurettin bey alanında çok iyibir hekim ve benimde doktorum çok memnun kaldm tedavi görüyordum gebelik için ama sağlıksız olduve sonlandı yine istedm devametmeyi ama doktor ve hastanenin şartlarını beğenmedm tedavi gördüğüm halde randevu vermiyorlardı bazızamanlar tedavide aksamalar yaşadm bu şartların düzeltilmesini ve hastanın madur edilmemesini ısrarla rica ediyorumve yine tedavimebaşlamak istiorum
Nurettin Kavcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurettin Kavcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nurettin Kavcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Aşılama Yöntemi, İnfertilite ve Tüp Bebek, Tüp Bebek.
Nurettin Kavcı adresi nerede?Nurettin Kavcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mah. İmam Hüseyin İnceoğlu Cad. NO:7 Şehitkamil Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurettin Kavcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurettin Kavcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurettin Kavcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurettin Kavcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nurettin Kavcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurettin Kavcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurettin Kavcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurettin Kavcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nurettin Kavcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları