İntern Nörobilim Uzmanı& Diyetisyen Nurettin Şahinli Kimdir?
Kırıkkale’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü ADATEPE’nin adı verilen Anadolu yakasında bulunan bir okulda tamamladı. Liseyi İst- Çekmeköy Mehmetçik Anadolu Lisesinde bitirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü Gıda teknolojisi programı Ön Lisansını 2014,Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü lisansını ise 2017 de aldı. Tez çalışması Kıbrıs Gazimagusa da yaşayan Üniversite öğrencilerinin kahvaltı yapma sıklığının bilişsel zekaya etkisi üzerinde 100 kişilik Anket çalışmasıdır. Kabul;2017 mayıs Prof. Dr. Tanju BESLER
EĞİTİM KURS VE SERTİKALAR

• HİPERTANSİYON VE BESLENME
• KALP SAĞLIĞI VE ANTİOKSİDAN BESLENME /İNDİGO DERGİSİ
• SÜT DOSYASI/İNDİGO DERGİSİ
• ÇOCUKLARIMIZ NE YİYOR NE İÇİYOR/İNDİGO DERGİSİ

UMUT PSİKOLOJİ VE DİYET KLİNİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ KURUCU DİYETİSYEN NURETTİN ŞAHİNLİ
Mimar Sinan, Eğitim apartmanı, Şenay Sok. No:27/B, 34782 Çekmeköy/İstanbul, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Nurettin Şahinli adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle