Kırıkkale’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı Ülkü ADATEPE’nin adı verilen Anadolu yakasında bulunan bir okulda tamamladı. Liseyi İst- Çekmeköy Mehmetçik Anadolu Lisesinde bitirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü Gıda teknolojisi programı Ön Lisansını 2014,Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü lisansını ise 2017 de aldı. Tez çalışması Kıbrıs Gazimagusa da yaşayan Üniversite öğrencilerinin kahvaltı yapma sıklığının bilişsel zekaya etkisi üzerinde 100 kişilik Anket çalışmasıdır. Kabul;2017 mayıs Prof. Dr. Tanju BESLER
EĞİTİM KURS VE SERTİKALAR
• KALP SAĞLIĞI VE ANTİOKSİDAN BESLENME /İNDİGO DERGİSİ
• SÜT DOSYASI/İNDİGO DERGİSİ
• ÇOCUKLARIMIZ NE YİYOR NE İÇİYOR/İNDİGO DERGİSİ
Diyetisyen Randevusu
Mimar Sinan, Eğitim apartmanı, Şenay Sok. No:27/B, 34782 Çekmeköy/İstanbul, İstanbul
UMUT PSİKOLOJİ VE DİYET KLİNİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ KURUCU DİYETİSYEN NURETTİN ŞAHİNLİ
Online Diyet
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Nurettin Şahinli adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nurettin Şahinli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurettin Şahinli, Diyetisyen. Size Nurettin Şahinli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Nurettin Şahinli adresi nerede?Nurettin Şahinli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan, Eğitim apartmanı, Şenay Sok. No:27/B, 34782 Çekmeköy/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurettin Şahinli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurettin Şahinli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurettin Şahinli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurettin Şahinli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurettin Şahinli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurettin Şahinli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurettin Şahinli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurettin Şahinli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nurettin Şahinli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler