Aritmide Ablasyon Tedavisi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Ekg
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi
Aritmide Ablasyon Tedavisi
Medical Point İzmir Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Ekg
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Çocuk Kalp Hastalıkları
b....v
14 aylik bebegimiz icin kontrole gittik ancak hic ilgilenmedi, detayli aciklamalarda bulunmadi ufurum var kapanmasi beklenir dedi ve disarda bekleyebilirsiniz dedi. Aklimizdaki sorulari soramadik bile. Tavsiye etmiyorum
Rutin kontrol için gittik ama doktorumuz çok tatlı ve çocuk dilinden ve onların endişelerini geçirmek konusunda hemde alanın da süper bir doktor
fu...ı
nurettın bey mukemmel bır doktor yiğenıme anestazı yontemıyle eko yapıldı bızlerı son derece aydınlattı yığenımde hıç korkmadı nurettın beyı cocuğa yaklasımıyla kendısıne ve ekıbıne tesekur ederım ve tavsıye ederım
le...t
Kendisine aort damar stenozu koyulan bebeğimiz için gittik inanılmaz açıklayıcı bilgiler verdi ve çok ilgilendi tüm karamsarlığımızı ortadan kaldırdı ve bizi rahatlatı bebeğimize balon uygulaması yapılarak damar açma işlemi yapacak umarım başarılı olucak şimdiden ekibine ve kendisine sonsuz teşekkürler ediyoruz (doğan bulut) babası...herkeze tavsiye ediyorum müthiş bir insan herseyden önce...
se....
kendisine tavsiye üzerine gittik.kızım 15 aylıkten pda kapatma müdalesini yaptı.çok memnun kaldık.şu an kızım 20 aylık kontrollere gidiyoruz.kendisine ve ekibine teşekkür ederiz
sa...t
Dokuz Eylül Hastenesinde 5 günlük oğlumuza PULMONER STENOZ teşhisi konup balonla anjiyo yapan ekibin başında bulunan Sayın Ünala sonsuz teşekkürler .
le...n
Allah kendisinden razı olsun kızımı hayatını 12 yıl önce kurtardı.hala tedaviye devam ediyoruz.doktorumuzu seviyoruz.başarılarının devamını diliyor.Allah ona uzun ömürler versin.sayğılarımla.(doğa ŞEN'in Babası)
Nurettin Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurettin Ünal, Çocuk Kardiyolojisi. Size Nurettin Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Çocuk Kalp Hastalıkları, Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Göğüs Ağrısı, Kalp Derinliklerinin Kapalı Yöntemle Kapatılması, Spor Öncesi Kalp Muayenesi, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Kalp Muayenesi.
Nurettin Ünal adresi nerede?Nurettin Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurettin Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurettin Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurettin Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurettin Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurettin Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurettin Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurettin Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurettin Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nurettin Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurettin Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Nurettin Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karşıyaka Kalp Ritim Bozukluğu
Karşıyaka Kalp Kapağı Problemleri
Karşıyaka Ventriküler Septal Defekt (VSD)
Karşıyaka Tüm Çocuk Hastalıkları
Karşıyaka Doğuştan Kalp Hastalıkları
Karşıyaka Çocuk Kalp Hastalıkları
Karşıyaka Kalp Kapaklarında Darlık Ve Yetersizlik
Karşıyaka Alerjik göz hastalıkları
Daha fazla (15)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Kardiyologları
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları