Hasta
Sayın Nurettin hocama babam için gittik parkison hastalığı ilerliyordu bizi çok iyi bilgilendirdi çok ilgili davrandı yeni tedaviye başladık sonuc alacağımızı düşünüyorum.kendisine çok teşekkür ederiz saygilar
ha...a
Bu sene yaz sonunda, bir sabah aniden sol kalça ve bacakta daha önce hayatımda hiç yaşamadığım bir acı ile uyandım. Doktor bey muayene etti, hemen bir MR istedi, bel fıtığı teşhisini koydu. Verdiği ilaçlar sayesinde ayağa kalktım, normal yaşantıma dönebildim. Bu konuda müteşekkirim. Ancak daha önce bu hastalıkla hiç karşılaşmamış, ilk kez yüzleşen bir hastayla daha iyi empati kurabilirdi diye düşünmekteyim. Teşhis konulduktan sonra, durumum ameliyat mı gerektiriyor, yani ciddi mi yoksa ilaçlarla atlatılacak bir durum mu diye sorduğumda, o kadar çok fıtığın var ki hangi birini ameliyat edeyim gibi bir cevap aldım, bu da beni pek aydınlatmadığı gibi, daha çok endişelendirdi, tam olarak ne demek istediğine de tam anlam veremeden odasından çıktım.
lu...e
Hocamın ismini bir arkadaştan aldım. Hocamın sayesinde, şu anda ağrısız, strezsiz hayatıma devam ediyorum. Binkere Allah razı olsun. Hastayı çok iyi dinliyor. Herkese tavsiye ediyorum. Ailemide götürdüm.
mi...y
Beni hayata döndürdüğü için doktorum Nurettin Varol Güneş beye çok teşekkür ederim. Mine Atabay
za...n
sayın doktorum benim sag elimdeki uyuşma sizin sayenizde geçti teşekkürler şimdi sol kolumun pazı kısmında bir noktada bir agrı belirdi ne yapabilirin bilgi verirseniz şimdiden sagolun
ha...n
dr. nurettin beye teşekkur ederim.ayrıca k.y.hastane yönetimine heşire ve hizmetlilere teşekkürler.
Nurettin Varolgüneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurettin Varolgüneş, Nöroloji.
Nurettin Varolgüneş adresi nerede?Nurettin Varolgüneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemikler Mah. Anadolu Cad.No:593 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurettin Varolgüneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurettin Varolgüneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurettin Varolgüneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurettin Varolgüneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurettin Varolgüneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurettin Varolgüneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurettin Varolgüneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurettin Varolgüneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nurettin Varolgüneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar