Op. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op.Dr.Nurgül Altuntaş Özel Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op.Dr.Nurgül Altuntaş Özel Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Op.Dr.Nurgül Altuntaş Özel Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Op.Dr.Nurgül Altuntaş Özel Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
se...a
Nurgül hanım meme büyütme ameliyatımı çok başarılı bir şekilde yaptı. Hızlı bir şekilde toparladım. Yanında çalışan diğer bütün ekip şahane insanlar.Düşünmeden randevu alıp gidebileceğiniz adres diyebilirim.
ça...a
5.5 yaşındaki kızımın kepçe kulak ameliyatını Nurgül Hocam gerçekleştirdi. İlkokula başlamadan önce yapılmasını planlamıştık ama tabi ki yaşı küçük olduğu için biraz çekiniyordum ağrı/acı olur mu diye. Operasyon öncesi ve sonrası hakkında bizi çok detaylı bilgilendirdi, kızım da doktorumuzu çok sevdi. Acı/ağrı yaşamadık diyecek kadar azdı ilk gece. Sonra zaten hiç olmadı. Kulak şekli de şahane oldu. İlginize, emeğinize, güler yüzünüze teşekkür ederiz hocam.
g....s
30 Mayıs’ta kombine ameliyat oldum hem göğüslerimi küçülttüm hem de labioplasti ameliyatı oldum. Çok ilgili, güler yüzlü ameliyat öncesi çok profesyonelce yaklaşıldı. Ameliyat sonrası ise çok hafif bir şekilde atlattım. Ameliyat sonrası da aynı şekilde çok ilgiliydi doktorum. Gerçekten çok memnun kaldım. İyi ameliyat olmuşum iyi ki doktorum Nurgül Hocam olmuş. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Nurgül Hocama bu ameliyatları olmak oldu diyebilirim.
ec...r
Nurgül hanıma rinoplasti ( burun ) ameliyatımı oldum. Gerek görüntüsünden , gerek ameliyat süresi boyuncaki ilgisinden ,çok memnun kaldım. Ekip arkadaşlarına ve kendisine her şey için çok teşekkür ederim ,gönül rahatlığıyla tercih edebilirsinizz
y....a
2016 yılında olmuş olduğum burun estetiği ameliyatım da hem sağlığım düzeldi hem de burnum güzelleşti üstelik ameliyat sonrası hemen hamile kalmama rağmen burnumda deforme sıkıntı olmadan iyileşme gerçekleştirdim her konuda size yardımcı olan bir doktor 2.operasyonum için de tekrar Nurgül hanimla beraberim
Nurgül Hanım ve ekibi profesyonel yaklaşımları ile tedavi öncesinde, tedavi boyunca ve sonrasında kendimi çok iyi ve güvende hissetmemi sağladılar. Bu sayede çok rahat ve endişelerimden uzak bir operasyon geçirdim ve tam olarak istenen ve planlanan sonuçlara ulaştık. Bir hasta için kendini doktoruna güvenle teslim edebilmek, olumlu sonuçlar alacağına inanmak çok önemli ve bütün süreci etkileyen bir durum. Nurgül Hanım gerek mesleki tecrübesi gerekse insani yönüyle tanımaktan çok büyük mutluluk duyduğum bir doktor. Kendisinin ve harika ekibinin Kocaeli için önemli bir değer olduklarını düşünüyorum. İyi ki varlar, hep var olmalarını diliyorum.
8 sene önce burun ameliyatımı son derece sorunsuz ve güzel yaptı.Bir hafta önce meme küçültme ameliyatımı da yine muhteşem yaptı.Son derece güleryüzlü ve ilgili bir hekim.İyiki Nurgül Altuntaş
me...e
Hastasına son derece değer veren ve öncelik hep hastasını düşünen harika bir doktor.Ben burun ameliyatı sürecimi Nurgül Hocayla gerçekleştirdim ve keşke daha önce ameliyat olsaydım dediğim bir süreç yaşadım.Hassas tenli biri olmama rağmen iyileşme süresince morluk yaşamadım.Tamponlar alındıktan sonra günlük yaşamınıza dönebiliyorsunuz.Nurgül Hocayla görüşür görüşmez ameliyat gününü aldım ve görüşmemizde tüm süreçle ilgili beni bilgilendirdi.Kendisi o kadar güven veriyor ki ben ameliyatta burnuma nasıl bir şekil verileceğini sormadım bile.Ameliyat sürecim biteli henüz iki hafta oldu ancak ödemli haliyle bile nefes problemi yaşamadığım ve hayal ettiğimden çok daha güzel bir burnum var.Tüm ekibi süreç boyunca oldukça ilgili ve tüm sürecinizi ameliyattan önce iyileşme süreci ve sonrasında takip ediyorlar.İyiki varsınız.Tüm ekibe ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Sevgiler..
Hasta
Uzun zamandır meme küçültme ameliyatı olmak istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum. Ta ki Nurgül hanımla tanışana kadar hala tereddütlerim vardı. Muayenehanesine gittiğimde tüm ekipi beni çok sıcak karşıladı. Nurgül hanımla da konuşunca o an ameliyat olmaya karar verdim. 6 ekimde ameliyat oldum ve ameliyat sonrası o kadar rahat geçti ki anlatamam. Ameliyatın başından sonuna kadar sürekli takip ettiler İyi ki Nurgül hanımla yollarımız kesişmiş. Eğer sizinde ameliyat korkularınız varsa hiç düşünmeden Nurgül hanıma ameliyat olabilirsiniz. Bu kadar rahat geçeceğini bilseydim çok önceden ameliyat olurdum. Nurgül hanıma ve Tüm ekibine çok teşekkür ederim
ne...s
Merhaba,2 haziranda sevgili Nurgul hocama meme kucultme ameliyati oldum.oncesinde ve sonrasinda gerek canim hemsirem ve sevgili doktorum nurgul hocam hep yanimda ve ilgili oldular.hastaya olan yaklasimi beni cok rahatlatti.zor bir ameliyat oldugunu duydugumda aslinda korkularim vardi.ozellikle iyilesme sureci konusunda endiserim.ama sagolsunlar 2 saatlik bir ameliyat gecirdim 10 gunde isime geri dondum.sonrasindaki pansuman ve kontrollerimde ayni ilgi ve guler yuz devam etti.bana yillardir istedigim gogus boyutu ve seklini verdi.bugun son kontrolume gittim hersey yolunda.ne kadar tesekkur etsem azdir.bu ameliyati dusunen varsa kesinlikle nurgul hocamla olmali. Sizi seviyorum
Nurgül Altuntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurgül Altuntaş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Nurgül Altuntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Kapağı Estetiği, El Cerrahisi, Yüz Gerdirme, Kozmetik Cerrahi, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Botoks Enjeksiyonu, Göğüs Kası Protezi, Ultrason Destekli Lipoplasti, Kalıcı Makyaj.
Nurgül Altuntaş adresi nerede?Nurgül Altuntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mah. İstanbul İzmit Yanyolu No.125 Kat:2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurgül Altuntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurgül Altuntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurgül Altuntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurgül Altuntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurgül Altuntaş hangi dilleri konuşuyor?Nurgül Altuntaş ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Nurgül Altuntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurgül Altuntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurgül Altuntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Nurgül Altuntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra