ba....
İletişim kurması çok kolay, güler yüzlü ve gerçekten hasta psikolojisinden anlayan, mükemmel bir doktor.
se...n
İTek kelime ile kızım gibi gördüğüm sevdiğim inandığım insancıl, öncelikle beni karşılama şekli ile motive eden . hastalığımı onun vermiş olduğu moral ve hastalığıma olan iyileşme inancı ile beni rahatlatması ve elinden gelenin en iyisi ve doğrusunu yaptığına inandığım doktor hanımın uzun yıllardır takibindeyim. 86 yaşındayım ve artık diyalize girmek üzereyim. Ona çok inandığım için hiç korkmuyorum ve Nurhan hanıma teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunuyorum . Kesinlikle böbrek dendiğinde Nurhan hanımı şiddetle tavsiye ediyorum Kendilerine en derin şükranlarımı sunuyorum onun için 10 puan bile yetersiz
ye...u
senelerdir ailece gittiğimiz bu hastenedeki bütün doktor ve hemşirelerden çok memnun kalmıştık ama annemi götürdüğüm bu doktordam hiç memnun kalmadık.muayene bile etmeden suratımıza bile bakmadan bizi gönderdi.insan doktorda olabilir profösörde ama önce hastaya nasıl davranmasını öğrenmesi lazım.
Nurhan Acar Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan Acar Özdemir, Nefroloji.
Nurhan Acar Özdemir adresi nerede?Nurhan Acar Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mah. 1467. Sok. Göksu Apartmanı 2/10 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan Acar Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan Acar Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurhan Acar Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan Acar Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhan Acar Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhan Acar Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurhan Acar Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar