mi...r
Yaklaşık iki aydır kendisini tanıyorum. Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Dün dişlerimi taktırdım.Bugün son kontrolları yaptırdım.Gösterdiği ilgi ve alakadan memnun
kaldım.İşene gösterdiği özenden memnunum.Yapılan dişlerle ilgili herhangi bir sıkıntıda çekinmeden gelebilirsiniz diye uyarıda bulundu.Gelen hastalara davranışını, ben önceki Diş Hekimlerinde görmedim.Cihan Aladağ'a işlerinde başarılar diliyorum.Allah muvaffak eylesin.
mi...r
Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine gittim.Dt.Cihan Aladağ ile tanıştım.Sağolsun nazik ve kibar bir yaklaşım ile karşılandım.20'lik Diş olarak tabir edilen bir adet dişimi çektirdim.Gayette memnunum.Şimdilik her hangi bir sorun yok.
is...l
çok samimi bir insan olarak ve bilgilibir hekim olarak gördüm şimdi dişlerimi ona teslim edeceğim daha sonra sonuca göre yorumlarımı paylaşacağım
ai...7
çok iyi,titiz ve başarılı bir doktordur.ben nazilliden yazıyorum şimdi muayenehaneyi araştırırken alanyada olduğunu öğrendim.burdan gittiği için üzüldüm hayırlısı olsun herkese tavsiye ederim. sağlıklı dişler için Cihan Aladağ diyorum
Nurhan Aladağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan Aladağ, Diş Hekimi.
Nurhan Aladağ adresi nerede?Nurhan Aladağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.Çetintürk Apt. Kat:1 No:1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan Aladağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan Aladağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurhan Aladağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan Aladağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhan Aladağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhan Aladağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nurhan Aladağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri