Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Sülük Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Şelasyon
NBA Medikal Estetik ve GETAT KLİNİĞİ
Şifahan Kliniği’nde 1 yıl Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Doktoru olarak çalıştı. Ardından NBA Medikal Estetik ve GETAT Kliniği’ni açarak, kendi kliniğinde Medikal Estetik, Örümcek Ağı, Botoks, Dolgu, Dermapen, PRP, Mezoterapi, Kupa Terapi, Ozon Terapi, Hirudoterapi ve Hacamat alanlarında hizmet vermeyi sürdürmektedir.
Aslen Çorum’lu olan ve 5 yıldır Kocaeli’de yaşayan Dr. Nurhan Börekçi Alet ileri derecede İngilizce, Almanya ve Fransızca konuşabilmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.
d.....
Nurhan Hanım'dan memnunum. Kendisi botoks işlemimi yaptı. Yapılan işlemden memnun kaldım. Nurhan Hanım işlem öncesinde bilgilendirdi. Bilgilendirmesi güzeldi. Kendisinin yeterince bilgilendirmesi içimizi rahatlattı.
f.....
Nurhan Hanım'dan çok memnun kaldım. Herkes gözü kapalı kendisine gidebilir. Botoks işlemimi yaptı. Yapılan işlemden memnunum. Tutmayan yerlerim için yakın zamanda kontrole gideceğim. Nurhan Hanım çok naif bir doktor.
t.....
Arkadaşım vasıtası ile ulaştım . Yüzümde nem kaybı ve leke ,ince kırışıklık için başvurdum
Çok profesyonel yaklaştı ve en iyi şekilde tedavim sonuçlandı. Tabikide tavsiye ederim
En beğendiğim özelliği sürekli şunu yapalım bunu yapalım demiyor ve ihtiyacından fazlasını da kendisi yapmıyor zaten ,hastaya olan yaklaşımı ,iletişimi ve pozitif enerjisi en sevdiğim özellikleri.
Tanıdığım aracılığıyla ulaştım.Yüzümde orta bölümde bulunan çökme ve göz çevresi kırışıklığı sebebiyle başvurdum. Mükemmel .Hem kendisinden ,hem tedavi sürecinden,hem ekibinden çok memnun kaldım.Gerçekten ihtiyaç olan tedaviyi yönlendirme ve danışanı ihtiyacı konusunda yönlendirme. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
ha...n
Nurhan Hanımın kliniğine Saç problemim ile ilgili gittim çok detaylı dinledi ve anlattı çok hissettim bu ilgisinden dolayı.PRP tedavisine karar verildi 3. seansımı alacağım işlem sonrası ilgi alaka zaten süper.Saçlarımdaki farkı herkes farkediyor tedavimden çok memnunum.Teşekkürler NBA KLİNİĞİ Teşekkürler Nurhan Hanım :)
i̇....
İki kez gittim, ilgisinden ve yaptığı işten memnun kaldım.Hacamat yaptırmıştım kendisine.Bir sağlık sorunum yoktu.Daha önce de hacamat yaptırıyordum.Farklı yerlerde yaptırdım.Nurhan Hanım'ı tesadüfen gördüm, kendisine de hacamat yaptırdım ve memnun kaldım.İçten, güleryzülü, bilgilendirmesi gayet iyi.Hastasını arayıp bir sorun olup olmadığını takip ediyor.İlgisi güzel, hijyenik bir ortam ve huzurlu bir yer.Herşey çok güzeldi.
Ben yüzümdeki lekeler için geldim, renk eşitsizliği vardı yüzümde.Nurhan Hanım bana prp ve mezoterapi uyguladı.Gerçekten çok memnun kaldım.Cildim yenilendi, renk tonu değişti, kırmızılık geldi yüzüme.Çok soluktu önceden.Nurhan Hanım güleryüzüyle çok ilgi gösterdi, çok memnun kaldım.İşlemim bitti, tekrar başka işlemler için kendisine geleceğim.
y.....
Kendisinden çok memnun kaldım.Ben kendisinden sülük ve hacamat tedavisi aldım.İkisinin de çok büyük faydası oldu.Kafama yaptırdım baş ağrılarım için, migrenim vardı.Migren ataklarım azaldı. Saç derimde yağlanma oluyordu, yağlanmam azaldı.Kendimi daha iyi hissediyorum.Hasta-doktor ilişkisi dışında arkadaş gibi çok tatlı bir yaklaşımı vardı.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Ben ikinci kez gidiyorum memnun kaldığım için. Temiz bir klinik.Ben estetik olarak işlem yaptırdım.Kendisi çok ılımlı, sevecen yaklaşan bir doktor.Çok seviyorum ve beğeniyorum.Tekrar gitmeye devam edeceğim.
Ben gayet memnun kaldım kendisinden.Cilt bakımı ve botoks işlemleri yaptırdım.İşlemlerim güzel oldu.Kontrol için de tekrar gideceğim.İletişimi çok iyi, hiç sıkıntı yaşamadım.Güleryüzlü, gayet ilgili. Mesleğini güzel yapıyor, temiz ve düzenli bir klinik.Yönlendirmesi güzel, olması gerekeni yapıyor.Biz danışan olarak farklı şeyler isteyebiliyoruz ama farklı şekilde aşırıya kaçmadan işlemler uyguluyor. Gayet güzel sonuçlar da çıkıyor ortaya.
Nurhan Börekçi Alet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan Börekçi Alet, Kupa Terapi (Hacamat), Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Nurhan Börekçi Alet tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu, Medikal Estetik, Rezonans Terapileri, Sülük Tedavisi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu, Osteopati, Ozon Terapi Randevusu, Kök Hücre Tedavisi, Mezoterapi.
Nurhan Börekçi Alet adresi nerede?Nurhan Börekçi Alet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YENİŞEHİR MAH.ARDA SOK NO 34 A Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan Börekçi Alet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan Börekçi Alet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurhan Börekçi Alet isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurhan Börekçi Alet, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurhan Börekçi Alet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan Börekçi Alet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhan Börekçi Alet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhan Börekçi Alet hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Nurhan Börekçi Alet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurhan Börekçi Alet hangi sigortaları kabul ediyor?Nurhan Börekçi Alet tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.