.....
nurhan hanıma gittiğimizde bebeğim 4 aylık falandı geceleri çok ağladığı için gitmiştik öncelikle bi ton test falan istedi sonuçta bişi çıkmadı açlıktan olduğuna karar verdik bu ilk tanışmamızdı.ilk tanıştığımızda soğuk ve donuk gelmişti zaten ama bu şahsi düşüncemdi ve haksızlık etmek istemedim ve bir daha bebeğimin soğuk algınlığı için gittik,yine bi ton antibiyotik iğne şuruplar verdi Allahtan biraz olsa bilinçli anne bababyız farklı bir doktora gittik sonuç antibiyotik bu bebeğe nasıl verirlir dedi ve ayrıca bi ton iğnevermişti hanfendi.iğneye de gerek yok dedi diğe dotor sadece hafif soğuk algınlı 1 hafta içinde gecer dedi nitekim 1 hafta içinde çok ükür iyileşti.minicik bedene antibiyotik iğne vermeye doktor hanım bir sakınca görmezken gittiğimiz diğe doktorlar reçeteyi hayretle okudular.lütfen ama lütfen duyarlı olun sorgulayın sorgulayın ve bebeklerimiz için yine sorgulayın.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nurhan İpek Tunç Demirer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan İpek Tunç Demirer, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Nurhan İpek Tunç Demirer adresi nerede?Nurhan İpek Tunç Demirer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Cad 506 Sok No 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan İpek Tunç Demirer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan İpek Tunç Demirer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurhan İpek Tunç Demirer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan İpek Tunç Demirer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhan İpek Tunç Demirer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhan İpek Tunç Demirer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nurhan İpek Tunç Demirer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla