Dermatoloji Randevusu
Hemaferez
Kontrol Randevusu
PRP
s....u
Cilt döküntüsü şikayeti için başvurdum. Böcek ısırığı tanısını koydu. İlaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden ve kendisinden memnun kaldım. Sıkıntım geçti. Hastasını dinleyen ve ilgilenen bir doktor.
b....ö
Ellerimde ve ayaklarımda egzama vardı. Sürekli kullandığım krem vardı. İşe yaramamaya başladı. Sonra protez tırnaktan dolayı yoğunlaşmış. UV ışığı tetiklemiş. İlaçlarımı değişirdi. İğnede verdi. Tedavisinden memnunum. Sürecim iyi geçti ama Nurhan Hanım çok ilgisizdi. Sorunumu anlatırken yüzüme bile bakmadı. Davranışları çok iyi değildi. Verdiği ilaçlarla çözüme kavuştum. Ama tekrarından kendisini tercih etmeyeceğim.
ö...
Nurhan Hanım'a, cildimde çıkan ve yenileyen sivilce ve kepek problemi ile başvurdum. Verdiği ilaç ve şampuan şimdilik iyi ilerliyor. Gayet ilgili bir doktordu.
Nurhan Kocaayan Eyıgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan Kocaayan Eyıgöz, Dermatoloji. Size Nurhan Kocaayan Eyıgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Kontrol Randevusu, PRP, Fototerapi, Dolgu, Diyabetik Ayak Tedavileri, Botoks.
Nurhan Kocaayan Eyıgöz adresi nerede?Nurhan Kocaayan Eyıgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarmaşık Caddesi No: 11/A-B Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan Kocaayan Eyıgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan Kocaayan Eyıgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurhan Kocaayan Eyıgöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurhan Kocaayan Eyıgöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurhan Kocaayan Eyıgöz hangi dilleri konuşuyor?Nurhan Kocaayan Eyıgöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurhan Kocaayan Eyıgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan Kocaayan Eyıgöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurhan Kocaayan Eyıgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurhan Kocaayan Eyıgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurhan Kocaayan Eyıgöz hangi sigortaları kabul ediyor?Nurhan Kocaayan Eyıgöz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nurhan Kocaayan Eyıgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Dermatologlar
Balçova bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar