ni...n
1 ay önce yüz felci geçirdim.Medical hastanesine nörolojiye gittim. NURHAN hanım o kadar qüler yüz, pozitif ve ilgili bir doktor ki işinin ehli eline emegine saglık yolu her daim açık olsun. Tavsiye ediyorum kesinlikle
r.....
Sağ bacak iç tarafta uyuşukluk, sol kolda uyuşma ve karıncalanma şikayetlerinden dolayı gittiğim Dr.Nurhan Yılmaz’ın bilgisi, muayene ve sonrasındaki açıklaması, güler yüzlülüğü, samimiyeti, etik yaklaşımı, yardımseverliğinden çok memnun kaldım, çok teşekkür ederim, gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
se...n
Covid sonrası tedavi amaçlı gitmiştim. Çok çok memnun kaldım. Hiç soru sormaya gerek bırakmadan bütün kontrolleri yaparak insanı rahatlattı. Gerçekten işinde uzman bir doktorumuz. Her şey için teşekkürler Nurhan hocam
Doktor hanıma 2015 ye muayene oldum. Çok iyi ve bilgili doktor. Verdiği ilaç ile hemen iyileştim. Ellerim, yüzlerim ve bacağımda uyuşmalar vardı. Mide bulantısı, baş ağrısı vardı. Beyin mr çekildi ve teşhisi koydu.
Nurhan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhan Yılmaz, Nöroloji.
Nurhan Yılmaz adresi nerede?Nurhan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurhan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhan Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhan Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nurhan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Nörologlar