İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdikten sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamladım.Eğitim hayatım süresince Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi hastalerde çalışarak pek çok projede yer aldım. Psikoterapist olarak çeşitli kurumlarda ergen ve yetişkinlerle çalıştım, ayrıca kurumsal eğitim projeleri ve sosyal sorumluluk projelerinde eğitmen ve psikolog olarak görev aldım. Bütüncül ve hümanistik bir bakış açısıyla her insanın biricikliğini gözeterek yürüttüğü terapi sürecinde Şema Terapi, Ericksonian Hipnoterapi, EMDR ekollerini kullanarak terapi hizmeti vermeye devam etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Nakit, Banka Havalesi

Randevu +25 daha fazla

Beck Depresyon Ölçeği

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımda düğüm haline gelmiş bir çok şey olduğunu düşünüyor ve kimseye anlatamıyordum. Nurhayat Hanımdan düzenli seans almaya başladıktan sonra bakış açım değişmeye başladı. Kendisi çok iyi bir dinleyici, onunla konuşurken kendimi çok rahat hissediyorum. Terapi sırasında kurduğu göz teması çok değerli, dinlendiğinizi, anlaşıldığınızı çok iyi hissediyorsunuz. Sürekli aynı düşünce yapısıyla yaklaştığım olaylar üzerine “anahtar” sorular soruyor ve yeni kapılar açarak başka yollar işaret ediyor. Kendisiyle tanıştığım için şanslı hissediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Nurhayat Hanım çok başarılı bir ışık tutucu. Ondan aldığım danışmanlıklarda gün geçtikçe gücümü yeniden kazandığımı ve iyi hissettiğimi gözlemliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurhayat hanım sayesinde önümdeki yolların benim gördüğümden çok daha fazlası olduğunu fark ediyorum.Çözemediğim bir çok duruma farklı açılardan bakmamı sağlıyor.Yargılanmadan dinlenilmek ve anlaşıldığını hissetmek bu süreci daha da şeffaf ve verimli ilerletmemizi sağlıyor.Bu süreçte onunla tanıştığım için şanslıyım.

Konum: başka bir yer Diğer

Nurhayat hanım her zaman çok ilgili bir terapist. Uzun zaman önce ilk seansimizi yapmıştık, yıllar sonra yeniden randevu aldığımda benimle ilgili her şeyi hatırlıyordu. Problemleri fark etmem ve çözüm odaklı ilerlemem konusunda bana çok çok yardımcı oldu ve oluyor. Yerinde tespitleri ile hem terapi sürecini kısaltacak hem de danışanın kendini daha rahat ifade edebilmesine olanak tanıyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurhayat hanım profesyonelliği, işine gösterdiği özen, yetkinliği ve zekasıyla çok başarılı çok etkileyici bir terapist. Biz Nurhayat hanımla daha çok duygusal yoksunluk şeması üzerine çalışıyoruz. Benim gibi insanlar duygularına ulaşmakta ve ifade etmekte zorluk yaşarlar, ama Nurhayat hanım adeta "anlamak için oradadır". Terapi sayesinde ben de artık duygularımla daha rahat temas kuruyorum ve daha rahat ifade ediyorum. Nurhayat hanımın olayları birbiriyle iliskilendirişi, insanı tak diye kendiyle yüzleştirişi çok analitik ve zekice. Yüzleşme ağır geldiğindeki şefkati ise çok kucaklayıcı. Bunlar bir terapist için çok hayati beceriler ve bu becerilerde oldukça yetkin olması insana güvende hissettiriyor.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Kendisi çok samimi sıcak güler yüzlü bir kadın .kendimi güvende hissettiriyor.Terapiye başlamadan önce çok kaygılarım vardı online terapide çok gerileceğimi düşünüyorduma ama öyle olmadı kimseyle paylaşamadığım sorunlarımı onunla konuşabiliyorum ben kendimi çok iyi ifade edemem ama beni çok iyi dinlediğini ve anladığını görüyorum ve çok iyi analiz edebiliyor olaylara farklı açılardan bakabilmemi sağlıyor. En önemlisi regresyon yöntemi ile artık içimdeki çocuğu görebiliyorum ihtiyaçlarını görebiliyorum kendime şefkat gösterebiliyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nurhayat Hanım çok tatlı, neşeli ve nazik bir insan. Hastalarına karşı çok iyi bir tutumu var. Terapi sürecimde bana çok yardım ediyor. Kafamdaki soru işaretleri olsun, bilmediğim şeyler olsun, hepsini bana anlayabileceğim şekilde açıklıyor. Kendisine karşı çok rahatım. İçimdeki her şeyi anlatabiliyorum. Bence en önemli şey psikolog ile iyi bir bağ kurabilmek ve ben o bağı fazlasıyla kurduğumuzu düşünüyorum. Verdiği şeyler ile biraz olsun ufkum açılıyor, kendimi daha iyi tanımaya çalışıyorum, kendimin biraz farkına varmaya başladım. Kendisini çok seviyorum, herkese de tavsiye ediyorum.

O
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Psikoloğa ilişki sonrası yaşadığım yoğun depresyon nedeniyle başladım. Bu konuda bana günlük ilerleme haritası sundu ve adım adım ilerledi. Başarılı gittiğimize inanıyorum.
Empati kurması, geçmiş görüşmeler ile ilişkilendirip doğru yönlendirmeler yapması beni mutlu ediyor. Gelişim sağlıyoruz.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Depresyon nedeniyle seanslara başlamıştık. Şema terapiyle ilerledik, ben çok faydasını gördüm, hem hayata hen kendime yeni bir bakış açısıyla bakabiliyorum. Düşüncelerimi ben yönetmeyi öğrendim. Iyiki Nurhayat hanımla terapiye başlamışım

Konum: başka bir yer Diğer

Nurhayat hanıma iki yıl önce tavsiye üzerine gitmeye başlamıştım. İki yıl içinde farklı konularda kendisinden dönem dönem hem yüz yüze hem de online destek aldım. Farklı ekolleri durumun gereğine göre yararlı bir şekilde kullanması benim için en büyük tercih sebebidir. Seansları yönetme şekli ve sorunları ele alışı oldukça özenli. Hem BDT ekolünün indirgemeciliğinden ve hem psikanalizin çözümsüz uzatıcı soyut yaklaşımından uzak kalarak kısa ve orta vadede gözle görülür sonuçlar aldım Nurhayat hanımla. Seanslarda psikolojimdeki gerekli derinliğe güvenle ulaşmamı ve çözümlememi sağladı.