Kanser cerrahisinin yoğun yapıldığı bir merkezde yetiştikten sonra yandal eğitimi de alarak cerrahi pratiğimi vaka yoğun bir merkezde devam ettirdim. Gastrointestinal kanser cerrahisi ve kolorektal cerrahi ağırlıklı olmak üzere zorlu olgular ve laparoskopik cerrahi ağırlıklı çalışmaktayım. Kalın bağırsak cerrahisi alanında yurtdışı araştırma görevlisi olarak gözlemlerim yanı sıra 2017 yılından itibaren Avrupa kolorektal cerrahi uzmanı unvanına sahibim.
Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneğinde komisyon üyelikleri, bilimsel toplantılarda konuşmacı ve eğitmen olarak görevler almaktayım. Ataköy'de özel muayenehanemde hastalarımı karşılamaktayım

Nuri Okkabaz
Route İstanbul Rezidans Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 YanYol Cad.No: 6 A Blok D:96, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Genel Cerrahi Randevusu +56 daha fazla

Genel Cerrahi Randevusu

Genel Cerrahi Randevusu

Route İstanbul Rezidans Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 YanYol Cad.No: 6 A Blok D:96, İstanbul

Makaleler
Röportaj

Konum: Nuri Okkabaz Kanser Cerrahisi

Değerli hocam kolan C.A tanısıyla hayatımıza girdi.detaylı açıklamalarıyla ve güven veren bilgisiyle hiç tereddütsüz kendimi ellerine teslim ettim.başarılı bir operasyondan sonra sağlığıma yeniden kavuştum. İnsanlığı ve hekimliği ile mükemmel biri.

Konum: Nuri Okkabaz Gastroenteroloji Cerrahisi Randevusu

Hocamız ile Annemin 2 aylık çok sancılı ve bir türlü tanı konmamasi bir başka hastaneye başvurması -tanının en nihayetinde tıkayıcı kolon kanseri olması, Hülya Annemin kalın bagirsagin tümünün alınması ve çok acil olarak açık ameliyatla bağırsağın tamamı alınmazsa bağırsağın patlayacagi, bağırsağın yapışmaması durumunda belki bir dönem belki hayatının geri kalanı da poşete bağlı yaşama riskinin olduğunu ogrendigi gün- tanıştık.Hocamız,konulan tanı ve sunulan karamsar çözüm yöntemine alternatif bir çözümle bağırsağa stent takarak öncelikle ödemli bagirsagi rahatlatma boşaltma ve ödemin azalması akabinde laparoskopik olarak kısmi alimla saglikli kısmının kendisine bırakılması önerisiyle sona erdi.
Hocamız hastasını her aşamada işinde odak noktası yapip tedavi surecinde detaylı bilgilendirir, mesleki olarak hasta olan organa yaklaşımını, hastanın geri kalan tüm hayatını da düşünerek hareket etmesi ve ele alışını hayranlıkla izledik. İyi ki diyoruz.Başarılarının devamı daim olsun.

Konum: Nuri Okkabaz Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Nuri hocamla rektum ca tanısı aldıktan sonra İlker hocamız sayesinde tanıştık. İlk görüşmemizdr süreçte neler yaşayacağımız hakkında detaylı bilgilendik ve ameliyatımız gerçekleşti. Başarılı geçen operasyon sonunda geçici stoma açıldı. Ameliyat öncesi ve sonrası Nuri hocamın ilgisi alakası bilgilendirmesi ve sağladığı psikolojik destek ailecek içimizin her zaman rahat olmasını sağladı. İyileşme sürecinde her an her şekilde yanımızdaydı..

3 ay stomalı süreçten sonra stoma kapama ameliyatınıda başarıyla tamamladıktan sonra hastalığında Nuri hocam sayesinde sonuna gelmiş olduk..iyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.iyi ki varsın Nuri hocam :)

T
Konum: Nuri Okkabaz Genel Cerrahi Randevusu

Nuri doktorun Azərbaycandan olan xəstəsiyəm . Azərbaycanda 1 dəfə Ankarada 2 dəfə əməliyyat oldum . Xəstəliyim tailgate kistası idi. Heç bir həkim bu xəstəlik haqqında məlumat verə bilmirdi. 3 dəfə əməliyyat olunmuşdum və heç bir nəticəsi yox idi. Sadəcə olaraq kistaların içini boşaltmış kökünü isə tapa bilməmişdilər. 4 5 ay axinti abses ilə çətin vəziyyət keçirdim. Vəziyyətim dahada pisləşirdi universitetə gedə bilmirdim . Həm maddi həmdə psixoloji olaraq çox yorulmuşduq. Artıq 3-cü əməliyyatdan sonra hər şeydən əlimi üzmüşdüm . Son anda Nuri doktoru tapdıq və ümidsiz bir şəkildə Nuri doktora yazdım.Nuri doktorun mənə təkcə telefon üzərindən verdiyi cavabdan sonra sanki həyata yenidən doğuldum .Və məni yalnız Nuri doktor xilas edə bilər dedim və çox ümidli bir şəkildə İstanbula gəldik. Hər şey o qədər gözəl getdiki heç xəstə olduğumu belə hiss eləmədim.1 il əziyyət çəkdiyim ağrilardan 1 həftə içində qurtuldum. Və 10 gün sonrada dərslərimə başladım . Ömrüm boyu dualarım sizinlədir

Konum: Nuri Okkabaz Genel Cerrahi Randevusu

Doç. Dr. Nuri Okkabaz her anlamda harika bir hekim. Oğlumun kıl dönmesi ameliyatı için kendisine başvurdum. Oncelikle son derece güleryüzlü ve çok ilgili. Hastasına moral veren, aynı zamanda olası tehlikeler konusunda ciddi uyarılarda bulunan, hastasını dikkatle dinleyen, sorulara ayrıntılı bir biçimde yanıt veren bir doktor. Sadece ameliyat öncesi değil sonrasında da son derece ilgiliydi. Nuri hocamın kıl dönmesi ameliyatı sonrasında oğlum sağlığına kavuştu.iyi ki Nuri hocamda karar kılmışız.

Konum: Nuri Okkabaz Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Sayın hocamızı annemin rektum kanserine yakalanmasiyla tanıdık. Çevremdeki birçok kişi bazı alternatif doktorlar tavsiye etmişlerdi. Ancak biz daha önce onun hastası olan daha sonrasında iyileşen arkadaşımız sayesinde ona ulaştık ve şükürler olsun ki onun şifalı elleri ile annemi ameliyat etti ve sağlığına hızlı bir şekilde kavuştu. Kendisine minnettarız, iyiki varsınız Nuri hocam

Konum: Nuri Okkabaz Gastroenteroloji Cerrahisi Randevusu

Nuri bey'i bir tavsiye üzerine tanıdık.Eşimin anal fistül rahatsızlığı vardı.Ameliyatımız çok güzel geçti.Ameliyat sonrasında da hiç bir sorun yaşanmadı eşim kısa sürede iyileşti

Konum: Nuri Okkabaz Genel Cerrahi Randevusu

2 yıl önce kıl dönmesi teşhisi konuldu 2 yıl içinde bir çok doktora gittim fayda olmadı, en son Nuri hocama gittim detaylıca anlattı, ameliyat olmam gerektiğini söyledi biz de ona güvenerek kabul ettik. Ameliyat güzel geçti ameliyat sonrası bizle çok iyi ilgilendi.O yüzden kendisi çok iyi doktordur.

Konum: Nuri Okkabaz Genel Cerrahi Randevusu

Nuri hocamızın Çanakkale'den gelen hastasıyım.
Çanakkale de 2 defa yanlış operasyon geçirdim. Fistül ameliyatı geçirdim. 1 yıl boyunca ağrım oldu ve sonra nuri hocayı araştırıp buldum. Hocamız tek ameliyatta beni iyileştirdi. Onun sayesinde fistüllerin sebebini ve crohn hastası olduğumu öğrendim. Şuan crohn tedavisi görüyorum ve hocamız sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Hocamız ameliyat öncesinde ve sonrasinda da çok ilgiliydi. Aklimda hiç soru işareti bırakmadı. Artik hocamızı hal hatır sormaya arıyorum. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor.

Y
Konum: Nuri Okkabaz Gastroenteroloji Cerrahisi Randevusu

Nuri hocam la ortak bir tanıdık vasıtasıyla tanışma ve hastası olma şansını yakalayan şanslı hastalardanım.20 yıldır süren crohn hastalığım ve sayısız cerrahi operasyonun kapısından dönmüş bir hasta olarak çekincelerim yok değildi.hocamın rahatlatan açıklamaları ve verdiği güven ile ilk randevuda ameliyat kararı aldım ve 20 yıldır ötelediğim ince bağırsak darlık operasyonumu geçirdim.hocam işlem öncesi işlem sonrası ilgisi ve alakasıyla kaygılarımı gidererek benim bu zorlu süreci atlatmama yardımcı oldu.nuri hocamın şanslı hastalarındanım crohn cerrahisinde ehil ellerde işlemin rahatlığı ve sonrası mükemmeldi