Tahılpazar Mahallesi Çatalköprü Caddesi No:38 Kat:1 Daire:1 Karaelmas Apt., Muratpaşa
Galeri
Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Hacamat (Kupa) Tedavisi
Kontrol Randevusu
Sülük Tedavisi
Nuri Topuz Muayenehanesi
Emekli olduktan sonra Burdur Bucak Lider Hastanesinde 2016-2017 yıllarında görev yaptı. 2017 yılından itibaren Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp’a yöneldi. 2018 yılında Kupa (Hacamat) uygulama eğitimlerini aldı. 2019 yılında Sülük uygulama eğitimlerini aldı. 2019 yılında kendi özel muayenehanesini açtı. 2019 yılından itibaren açmış olduğu Dr. NURİ TOPUZ Muayenehanesinde Kupa (Hacamat) ve Sülük tedavi hizmetleri vermektedir.
şe...h
Hacamat ve sülük tedavisi için gittim. Gayet memnun kaldım. İlgi ve alakalarından dolayı çok çok memnunum . İşlerinde gayet profesyonel.
h...
Doktor beye arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Hacamat ve Sülük tedavisi aldım. Sırtımda ve bacaklarımda ağrılar vardı. Tedavi süresince gayret iyi ilgilendiler, bilgiler verdiler. Arkadaşlarıma herkese tavsiye ederim.
b...
Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Migren tedavisi için başvurdum. Tedavilerden gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim.
m...
Doktorumuza arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Sünnet ve Hacamat tedavisi için başvurdum. Hizmetlerden memnunum. Herkese tavsiye ederim.
t...
Doktorumuza kendisinin bir hastası aracılığı ile ulaştım. Varis tedavisi için başvurdum. Kendisi önce kupa tedavisi ardından da sülük uygulaması yapılmasını tavsiye etti. Çevreme tavsiye ettim. Biz çok memnun kaldık temiz, güler yüzlü ve alanında uzmanlar herkes gönül rahatlığı ile başvurabilir.
b...
Doktorumuza hacamat ve sülük yaptırmak için tedavi amaçlı başvurdum. Hem doktorumdan hem de çalışan personellerden çok memnun kaldım. Tüm hastalara tavsiye ederim.
s...
Doktor beye vücudumdaki bazı yaralardan dolayı yani sedef hastalığım için gittim ve hacamatın vücuduma çok iyi geldiğini fark ettim. Bazı ruhsal rahatsızlıklarımdan dolayı da hacamat yaptırdım. Bir iki kere onlara da çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Her insanın yılda en az 1 veya 2 kere hacamat yapmasını tavsiye ederim
ş...
Alanında uzman bir doktor. Dr. Nuri Topuz ve ekibi alanında uzman.
Bir arkadaşım tavsiyesi ile gittim. Çok memnunum.
Kupa tedavisi ( Hacamat ) ve sülük tedavisi aldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Nuri Topuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuri Topuz, Pratisyen, Kupa Terapi (Hacamat). Size Nuri Topuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Sülük Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu.
Nuri Topuz adresi nerede?Nuri Topuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahılpazar Mahallesi Çatalköprü Caddesi No:38 Kat:1 Daire:1 Karaelmas Apt. Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuri Topuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuri Topuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuri Topuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuri Topuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nuri Topuz hangi dilleri konuşuyor?Nuri Topuz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nuri Topuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuri Topuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nuri Topuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nuri Topuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuri Topuz hangi sigortaları kabul ediyor?Nuri Topuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler