Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Vestibüler Rehabilitasyon
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
a....a
Boyun ağrılarımdan kaynaklı Algolojinin yönlendirmesi ile ulaştım kendisine. Çok şiddetli, uyku uyutmayan ağrılarım vardı kolumu hissetmiyordum nerdeyse. İçeri girdiğimde Nuri bey beni çok iyi dinledi tüm süreci bilmek istediğini söyledi. İnceledikten sonra süreç hakkında beni bilgilendirdi. Ortalama 2 ayda 4 osteopati seansı yapacağını söyledi. 1 ayın sonunda tüm şikayetlerim geçti şuanda verdiği egzersizlere devam ediyorum.
s....f
Birçok yere gittim fakat osteopatik bakış açısı uyguladığı söylendi Nuri beyin , sebebi bulunamayan sol tarafta boyun ağrım vardı bunun midemle ve beslenmem ile akalı olduğu söylendi ve osteopati uygulandı. Şikayetlerimin hepsi geçti
a....a
Boyun düzleşmem ve bel fıtığım için gittim gerçekten ilk seans sonunda bile çok şaşırdım bu kadar çabuk etki gördüğüme bence kesinlikle pişman olmazsınız gitmek isteyen varsa gözü kapalı gitsin
fa...
Nuri beye çok teşekkür ederim.Oğlumun omurgasındaki eğriliği 2 ayda gözle görülür şekilde tedavi etti.Elleriniz şifa dağıtıyor.
m ...ç
Dayanılmaz sırt ağrılarım vardı nurı beye tavsiye üzerine gitmiştim öncelikle beni değerlendirdi sırt bölgemde duruşuma bağlı problemlerin oluştuğunu bu problemlerde kas ağrılarına neden olduğunu söyledi manuel terapi yaptı ve ev egzersizleri verdi . Arasıra ağrım oluyor ama genellikle yaşam kalitem çok yükseldi ve artık ağrılar dayanılmaz değil.
i̇...c
Bel fıtığı tanısı konduktan sonra manuel terapi için geldim, terapiden sonrada verilen egzersizlerle agrilarim bitti ve artık ağrısız bir şekilde hayatımı sürdürüyorum vermiş olduğu egzersizler yıllardır yaptığım egzersizlerden farklıydi rahatsızlığım için tam nokta atışıydi Teşekkürler nuri hocam
fu...l
Boyun fıtığım vardı. Sol kolumu kullanamaz duruma gelmiş, ağrılardan gece uyuyamaz hale gelmiştim. Gördüğüm 2 seanslık manuel terapiden sonra kısa süre içerisinde tamamen ağrılarımdan kurtuldum.
h....d
Nuri beye diz ağrım sebebiyle gittim. Koşu yaptıktan sonra sağ dizimde ağrı hissettim arkadaşlarımın tavsiyesi ile nuri beye gittim . Sağ diz kapağımın üstünde şişlik vardı değerlendirme yaptı. Menisküs ve bağlarımın normal olduğunu ve dizimin üstünde bursa adında bir yapının şiştiğini söyledi. Ama öncelikle bir Fizik tedavi hekimine gidip muayene olmamı ve tanı koydurmamı istedi. Hastaneye gittim suprapatelar bursit tanısı koydular . Nuri beyle 4 seans yaptık . Egzersiz verdi , bant yaptı , manuel terapi yaptı şuanda hiç bir ağrım yok kendisine çok teşekkür ederim.
ah...
Ayağımda talihsiz bir kaza yaşadım sonrasında doktora gittiğimde 2 ay alçıda kaldı fakat sürem dolunca alçım çıktığında ayağımın üstüne basamıyordum ve yürüyemiyordum ardından dost tavsiyeleriyle Sn. Nuri hocama göründüm ve sonunda ayağımın 2 ekleminde problem olduğunu söyledi. Bundan sonra Nuri Bey ayağımın ödemi için buz uygulamamı söyledi ve ödem geçtikten sonra ayağımdan 2 tane kütleme sesi getirticek hareketler yaptı ve 2 ay ardından üstüne basmak beni çok mutlu etti bu olaylar ardından bel ve boyun ağrılarım için de hocam da Manuel terapi gördüm inanın kaydadeğer derecede azaldı hatta bitti bile denilebilir.
Boyun ağrısı şikayetim vardı daha önce çevremdeki insanların memnuniyetinden dolayı bende Nuri beyi tercih etmek istedim kendisini aradım benim önce bir FTR hekimine görünüp tanı konulup kendisiyle iletişime geçmemi istedi. Boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi tanısı kondu hekimimin onayı ile Nuri beye gittim manuel terapi işlemlerine başladık. Süreci idare edişi egzersizlerle desteği sonucunda şuanda hiç bir sıkıntım yok boyun düzleşmesininde egzersizlerle daha iyi olacağını belirtti 2 ay sonra kontrolüm var daha iyi olarak gideceğim herkese tavsiye ederim.
Nuri Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuri Usta, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nuri Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Nuri Usta adresi nerede?Nuri Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:58/2 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuri Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuri Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuri Usta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuri Usta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nuri Usta hangi dilleri konuşuyor?Nuri Usta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nuri Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuri Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuri Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuri Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Nuri Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuri Usta hangi sigortaları kabul ediyor?Nuri Usta tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.