Beier Cümle Tamamlama Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
b....k
Oğlumda disleksi olduğunu öğrendikten sonra Nuriye Hanım ile tanıştık. Ayrıca okula uyumla ilgili de sıkıntılarımız vardı. Oğlum kurallara uymak istemiyordu. Özgüveni çok düşmüştü. Nuriye Hanım ile görüşmelere başladıktan sonra oğlum yaşadığı sıkıntıları daha rahat ifade ederek çözmeyi başardı ve disleksi müdahale uygulamalarında da çok güzel ilerledik. Nuriye Hanım hep sabırla ve özveriyle yaklaştı, bütün emekleri için teşekkür ediyorum.
s....s
9 yaşındaki oğlum için oyun terapisine başvurduk. Arkadaşımın yoğun tavsiyesi üzerine başladık. İyi ki Nuriye hanımla tanışmışız. Seanslarımız devam ediyor ve oğlumun davranışlarında oldukça değişim var, istediğimiz verimi aldık çok teşekkür ederiz.
m....e
Öncelikle Nuriye hanım içtenliği, güler yüzü ve mesleki deneyimleriyle her seferinde iyi ki dememize sebep oluyor. Bizi yönlendirmesi, istediğimiz zaman tüm sorularımızı cevaplaması çok değerli.
d.....
Biz en önemlisi çocukla kurduğu ilişkiden çok memnunuz. Disleksi müdahale programında hedeflediğimiz gibi çok iyi ilerliyoruz. Destek almaya devam ediyoruz. Çocukla kurduğu iletişim, bize sağladığı geri bildirimler, bizimle her seans sonunda görüşmesi gayet güzel. İlgi ve alakası için Nuriye hanıma çok teşekkür ederiz.
e....y
Üniversite sınavına hazırlandığım dönemde yaşadığım sıkıntı ve kararsızlığı gidermeme yardımcı oldu. Sadece üniversite sıkıntısı da değil diğer tüm konularda gerçekten aydınlatıcı ve rahatlatıcı bir etkisi var. Üniversite sınavına hazırlanan veya, içsel sıkıntı, bunalım vs. yaşayan herkese rahatlıkla öneririm.
b....a
Kızım için destek almıştık biz kendisinden, 3 ay kadar görüştük ve oldukça da olumlu sonuçlar aldık danıştığımız problemler için. Nuriye Hanım çok güleryüzlü ve ilgili bir psikolog, çok farklı bir danışman bizim için, çok içten biri.
Nuriye Özbudak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuriye Özbudak, Psikoloji. Size Nuriye Özbudak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çözüm Odaklı Terapi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Frankfurter Dikkat Testi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Nuriye Özbudak adresi nerede?Nuriye Özbudak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitler Mah. 90 Sok. Park Cad. No:2 Kat:2 D:11 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuriye Özbudak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuriye Özbudak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuriye Özbudak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuriye Özbudak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nuriye Özbudak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuriye Özbudak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuriye Özbudak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuriye Özbudak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nuriye Özbudak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuriye Özbudak hangi sigortaları kabul ediyor?Nuriye Özbudak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.