Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
ce...k
müthiş bir doktordur. ameliyata girerse yüzde 5 yaşama şansı var denilen büyük annemi acil ameliyata alarak hayatını kurtardı ve büyük annem nuriye hanımın sayesinde 5 yıldır sağlıklı yaşıyor. çoğu profösöre taş çıkarır. allah senden razı olsun nuriye özder. hasta adı elmas s.kaya
gü...r
Aile hekimim tavsiye etmişti.
2 defa gittim birincisinde ciddi bir rahatsızlığım olmasına ve en son hasta ben olmama rağmen çok ilgisiz ve alakasız davrandı sadece ilaç yazdı ve muayenehaneden çıkıp gitti hiç bir soru dahi soramadım ve hiç bir bilgi vermedi ikinci gidişimin sebebide ılaçları o verdiği için yine ona gitmem gektiğini düşündüm
malesef yine hayal kırıklığına uğradım saat 15.00 civarıydı ve yine başka hasta olmamasına rağmen hiç ilgilenmedi hatta ilaçları bitirdiğimi ve halen rahatsızlığımın devam ettiğini söyledim ve bana hayır ılaçların bitmemiştir dedi ve sistemden bakınca çok uzun bir zaman önce gittiğimi ve ilaçların bittiğini gördü malesef çok ilgisiz ve alakasız bir doktor
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hasta
Alaninda cokta iyi bir doktor nodul ameliyati icin alti doktora gittim ve hep gittigimde sesimin çikmicanii ve kanser oldugumu soylediler ama nuriye hanimm heep banaa destek olsuguu elinden gelenin en iyisini yapacagina soz verdi cok sukur sesimde kisilmadii cok da iyiyimm sayensinde Allah razi olsun kendinizii gozunuz arkada kalmadan teslim edebilirsiniz
ha...t
hastahane kapsındakı hasta hakları yazısından bi haber olan nurıye hanımdan hic memnun kalmadım.dun oglen amelıyat oldum aksama tadevım bıtmeden kovulmaktan beter edıldım.su an hastahanede yatıyor gorunuyorum.geceyı farklı hasatahanede yapılan tedavı ıle gecırdım su an da evımdeyım.lutfen doktorunuzu arastırmadan amelıyat olmayın.agrılı bı sekılde ıyılesmeye calısıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nuriye Özder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuriye Özder, Genel Cerrahi.
Nuriye Özder adresi nerede?Nuriye Özder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuriye Özder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuriye Özder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuriye Özder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuriye Özder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuriye Özder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuriye Özder hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nuriye Özder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.