Nöroloji Randevusu
Nöroloji Randevusu
Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli
Medical Park Gebze Hastanesi
iy...7
Kendisine öncelikle cok tsk ederim allah razi olsun kendisinden yillardan beri hastane hastane dolastim ama ne yazikki hic sonuc bulamadim en son nuriye hocamizi buldum kendisi gebze icin cok degerli bi hoca gercekten öyle bas agrisi icin gitmedigim hastane kalmadi film tahlil bisey yok eve ama agrilar hep devam etti nuriye hocamiz öyle degil hastaligin üstune üstune gitti ve en son hastaligin teshisini koydu ve su an cok iyim kendisinden allah razi olsun dilirim en azindan ben yillarca
Bas agrisi cektim benim gibi agri cekenler varsa nuriye hocamizi tavsiye ederim.allah razi olsun kendisinden
ta...3
Genc yasta felc gecirdim ve tahlil yaptirmak icin Nuriye Hanim`a basvurdum.
Yardimlari,noroloji konusunda engin bilgisi ve samimiyeti ile toparlanmamda buyuk rol oynadi.
Yanlis bildigim pek cok konuda bana cok yardimci oldu,ona cok sey borcluyum.
Samimi,guleryuzlu , meslegini severek yapan saygideger bir doktor.
ad...n
benim düşük ayak sorunum vardı hocam çok kısa sürede tedavi de başarı sağladı ,ayrıca boyundan kola vuran ağrılarım vardı onun içinde değişik bir iğne tedavisi uyguladı beni oldukça rahatlattı buradan hocama teşekkür ediyorum özelliklede hastalarına karşı davranışı ve ilgisi 10 diyorum .
Nuriye Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuriye Yılmaz, Nöroloji. Size Nuriye Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu.
Nuriye Yılmaz adresi nerede?Nuriye Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuriye Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuriye Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuriye Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuriye Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuriye Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuriye Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nuriye Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuriye Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Nuriye Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar