Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Aldığı Eğitimler
• ‘Gilliam Otistik Bozukluk Derecenlendirme Ölçeği-2(GOBDÖ-2) Eğitimi’
Prof. Dr. Halil İbrahim DİKEN (Ocak 2019)
• ‘Otizm Spektrum Bozukluğu Kapsamlı Değerlendirme Seti(IVO-ODS) Eğitimi’
Prof. Dr. Halil İbrahim DİKEN (Mayıs 2019)
• ‘Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı(ETEÇOM) Eğitimi’
Prof. Dr. Halil İbrahim DİKEN (Mayıs 2019)
• ‘Total Larenjektomi ve Laringeal Konuşma’ Ph.D CCC-SLP Melda KÜNDÜK (Nisan 2019)
• ‘Diagnostic and Prognostic Assessment of Children Who Stutter’ (Mayıs 2019)
• ‘Treatment of Pediatric Motor Speech Disorders: Childhood Apraxia of Speech’
Dr. Edythe STRAND ( Mayıs 2019)
• ‘Ses Terapisi Teknikleri’ MSc Voice, ATCL, LTCL Norma CAMILLERI (Mayıs 2020)
• ‘DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi’, Egemen Nakışçı, 2021
• ‘Türkçe Erken Dil Gelişim Testi Eğitimi (TEDİL) Uygulayıcı Yetiştirme Kursu’ Selçuk GÜVEN, 2022
• ‘Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi Eğitimi (TODİL) Uygulayıcı Yetiştirme Kursu’ Selçuk GÜVEN, 2022
• ‘DIR Floortime (201) Temel Fonksiyonel Duygusal Gelişim Kapasitelerini Desteklemek’ Egemen NAKIŞÇI, (planlanan Mayıs-2022)
ç.....
Nurşah Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi faydalı oldu. İletişimi ve yönteminden gayet memnunum. 8 seans hizmet aldık ve şu anda kontrol aşamasındayız. Telefonla arayıp görüşerek kontrol edeceğini söyledi. Çocuğum bazı harfleri çıkarmakta ve dilini konumlandırmakta zorluk çekiyordu, şu anda kısmen daha iyi.
e....
Nurşah Hanım'dan ve diğer öğretmenimizden çok memnunuz. 1 sene eğitim aldık ve sürecimizi tamamladık. Biz çok memnun kaldık. Oğlumun konuşma bozukluğu vardı birkaç harfi söyleyemiyordu kızımda da kekemelik ve tekrarlama vardı. Oğlumun konuşması süper oldu kızıma eskisi kadar kekemeliği ve tekrarlaması yok. İkisi de belge aldılar. Nurşah Hanım ve diğer öğretmenlerimiz çok iyiydi.
h....
Nurşah Hanım'dan memnun kaldık. Çocuğum konuşmayı ve kelimeleri ifade edemiyordu Nurşah Hanım'la birlikte çok güzel yol kat ettik . Aynı zamanda 1. sınıfa gidiyordu okul öğretmeniyle birlikte kendisi çok güzel destek oldu şu anda gayet güzel hiçbir şekilde desteğe ihtiyacı yok. Bir okul sezonunda kışı kendisinden eğitim alarak geçirdik. Nurşah Hanım bizim beklentimizi karşıladı. Kendisi hem güler yüzlü hem de hanım hanımcık bir kadın. Gereken açıklamayı çocuğumu götürdüğüm zaman yapıyordu ben kendisini seviyordum oğlumda çok seviyordu.
d....
Kızım otizmli gittiğimiz kurumda program belirlediler ve derslerimize Nurşah Hanım girdi. Hemen hemen 1 yıl kadar devam etti. Kızım konuşma olarak biraz daha dili yavaş yavaş açıldı, kelimeleri biraz daha arttı. Kızım hocasını çok seviyordu ama oradan gitti. Nurşah Hanım güler yüzlü, gayet sevecen bir uzman. Kendisinden aldığımız eğitimden memnun kaldık. Gitmeseydi keşke ama bıraktı.
z....
Nurşah Hanım'a arkadaşımın vasıtasıyla tanışmıştık. 6 ay kadar çocuğum için eğitim aldık, çocuğum bazı sesleri çıkaramıyordu. Kendisi hem işin uzmanı hem de çok samimi bize iyi hissettirdi. Çocuğum çıkaramadığı sesleri çıkardı o yüzden çok memnunum. Hatta Nur şah Hanım'ı birkaç kişiye tavsiye etmişliğim vardır.
m....
Nurşah Hanım'la çalışmaktan çok memnun kaldık. seanslarımız erken saatteydi ona rağmen oğlum hiç tereddüt etmeden hafta sonu kalkıp gidiyordu istemiyorum demiyordu. Öğretmenini çok seviyordu. Harfleri çok güzel çıkarttı. K sesini hiçbir zaman çıkartamıyordu hocamızla kısa sürede rahat çıkarttı bizim için mutlu edici bir gelişmeydi. Nur şah Hanım öğrenciye yaklaşımı çok çok güzeldi, severek derse gittiği bir öğretmendi o yüzden çok memnun kaldım.
Nurşah Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Kızımın dil terapisi alması gerektiği için başvurduk. Puanlama olsa 100 verirdim kendisi harika bir insan. Bizim için zor zamanlar oldu o herzaman yardımcı ve destek oldu en önemlisi hep güler yüzlü çok içtendi herzaman. Kızım onun sayesinde alışma kabullenme dönemini çabuk atlattı. Nurşah hanımı böyle ne bilim anlatmakla olmaz onunla tanışması gerekir herkesin.Naif,güler yüzlü destekçi,kızımın özel günleri düşünmesi ve en önemlisi bir şey olduğunda onun hep yanımızda olduğunu bilmek daha bir çok sevdiğimiz özelliği olabilir. Herkese tavsiye ederim.çok özledik kendisini kızımın hep dilinde öğretmenimi özledim diye söyler.çok çok teşekkür ederiz destekleri için
Nurşah Yardimci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurşah Yardimci, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Nurşah Yardimci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Danışmanlık, Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Nurşah Yardimci adresi nerede?Nurşah Yardimci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez, Yüce Rıfat Sokak no:31İZMİT/KOCAELİ Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurşah Yardimci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurşah Yardimci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurşah Yardimci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurşah Yardimci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nurşah Yardimci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurşah Yardimci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurşah Yardimci hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nurşah Yardimci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurşah Yardimci hangi sigortaları kabul ediyor?Nurşah Yardimci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri