Eğitimi sırasında birçok ortaokul ve lisede staj yaparak ergenlik döneminde bulunan öğrencilere Mesleki Rehberlik ve Kariyer Danışmanlığı alanında Grup Rehberliği ve Psikoeğitimi çalışmaları ve aynı zamanda çeşitli test ve envanter uygulamaları gerçekleştirmiştir. Armağan Köseoğlu'dan aldığı Resimleriyle Çocuk dersi kapsamında çocuk resimleri eğitimini tamamlamış ve çeşitli uygulamalar gerçekleştirmiştir. Esra İşmen Gazioğlu'dan Çözüm Odaklı Terapi dersi almış olup eğitimini tamamlamıştır.
Daha sonra eğitimlere devam etmiş olup MOXO DİKKAT TESTİ eğitimi ve Kim Psikoloji'den Çocuk Değerlendirme Testleri uygulayıcısı olmuştur. Uygulayabildiği testler: Ankara Gelişim Testi, D2 Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Peabody Resim-Kelime Testi, Kelime Söyleyiş Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Cattel 2A - 3A Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Frostig Görsel Algı Testi, Gessell Gelişim Figürleri Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, Good Enough - Harris Bir İnsan Çiz Testi.
Yüksek lisans eğitimi ile yetişkinlerle çalışmak Depresyon, Yayın Anksiyete Bozukluğu, Fobiler, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Stres, Özgüven sorunu gibi alanlarda çalışmak üzere Bilişsel Davranışçı Terapi ve çocukluk travmaları, depresyon gibi alanlarla çalışmak üzere Şema Terapi eğitimi almıştır. Yetişkin testlerinden Young Şema Ölçeği, Beck Depresyon Ölçeği ve SCL-90 Belirti Tarama Envanterini uygulamaktadır.
Engelli bireylerin eğitimi ve ailesine psikolojik sağlama göreviyle aktif çalışmıştır ve aynı zamanda online terapi yürütmektedir.
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
me...
Nursel hanımla kendimde fark ettiğim olaylarla başa çıkamama sorunuma çözüm ararken tanıştım. Danışmanlık esnasındaki güler yüzlülüğü karşı tarafı çok iyi bir şekilde dinlemesi beni çok rahatlattı. Olaylara yönelik soruları net bir şekilde tespit edip, benimle bu sorunları tartışarak kendime ve bu olaylara tepkilerimi fark etmemi sağlıyor. Kendisinden danışmanlık anlamaya devam ediyorum hayatımda farklılık yaratmami sağladığı için teşekkür ederim.
m....i
Alanında oldukça uzman bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Danışanına verdiği değerle, anlayışlı ve saygılı duruşuyla ilk başta beni çok rahatlattı ve kendimi daha iyi ifade edebilmemi sağladı. Korkularım ve anksiyetem Nursel hanım sayesinde oldukça azaldı. Kendisiyle görüşmelerime devam ediyorum ve herkese öneririm.
Genel olarak bir keyifsizlik durumum vardı. Artık hiç bir şey yapmak istemiyordum. Çalışmak veya gezmek veya evde oturmak. Her şey canımı sıkıyordu. Nursel Hanımla görüşmelere başladım. Şu an gelişmeler var tabi ancak görüşme sürecine devam ediyorum. Sürekli daha iyiye gidiyor bence. Tavsiye ederim.
y.....
Kaygı problemiyle alakalı kendisine danışmıştım.Birkaç terapi sonrası memnun kaldım.Her görüşme birazcık daha rahatlatıyordu.Ben normalde sürekli herşeyde kaygı ararken, olumsuz taraflardan bakarken biraz daha pozitifim.Birşeylerin olumlu tarafına bakıyorum.Birşeyi ertelemek istemezdim önceden, hemen olsun isterdim.Moralim bozulurdu ama şimdi birazcık daha kontrollüyüm.Nursel Hanım çok pozitif ve beni dinlediğini, bana yardımcı olmak istediğini hissettim.Beni rahatlatan bir tavrı oldu.Tekrar kendimde farklı şeyler olursa kendisinden destek almayı düşünüyorum.
mü...
Aile ve akraba ortamında bana sürekli fevri olduğum öfke kontrolümün olmadığı söyleniyordu sonunda bu durumu kabullendim ve arkadaş tavsiyesi üzerine Nursel Hanım' dan randevu aldım. İyiki almışım sanırım hayattaki tüm şansımı burada kullandım korka korka gittim şu an kuş gibi hafifim. İlgisi çok güzeldi teşekkür ederim
4 yıldır epilepsi hastasıyım ve tedavi sürecim devam ediyor. Hayatımdan özellikle uzak tutmam gereken en önemli şeyler stres, kaygı, sinir ve mutsuzluktu. Uzun yıllardır da öfke problemi olan, her şeyi kafasına takan ve aşırı stresli bir insandım. Ama Nursel Hanım ile tanıştıktan ve kendisiyle iletişim kurduktan sonra her seansta kendimi çok daha iyi hissettiğimi farkettim. Seanslarımı düzenli şekilde tamamlamda Nursel Hanım’ın ilgisi ve alanında gerçekten iyi oluşu da etkili oldu. Artık çok iyi, sakin, stresi kendimden nasıl uzaklaştırabileceğimi bilen birisiyim. Tüm ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum Nursel Hanım.
ş.....
Öfke kontrolü , tahammülsüzlük gibi sorunlarım vardı. Kendimi tükenmiş hissediyordum taa ki Nursel Hanımla tanışana kadar . Randevularıma aksatmadan düzenli bi şekilde gittim ve olumlu sonuçlar aldım . Daha sakinim ve kendimi daha dinç hissediyorum . Ayrıca Nursel Hanımın verdiği enerji çok güzel alanında çok başarılı . Tavsiyeleriyle daha mutlu bi hayat yaşıyorum
f.....
İlk önce karşılaması, insanın kendini açabilmesi adına o rahatlığı verebilmesi bizim için önemliydi.Bunu sağladı sağolsun.Durumu aktardığımızda söylediği şeyler bize çok yardımcı olmuştu.Çok memnun kaldık.Şu an daha iyiyiz, ilerde ihtiyacımız olduğunda kendisine danışacağız.Danışanına güven veriyor, rahat olabilmemiz için gereken ortamı hazırlıyor.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
m....k
Kaygı ile ilgili büyük sorunlarım vardı, sürekli içim sıkılıyor, eve gitmek istemiyor, sabahları erkenden uyanıyordum. Nursel hanım sayesinde, Onun ilgisi samimiyeti, hissettiğim destek ve güç ile artık daha iyi hissediyorum, olayları daha normal karşılıyorum ve en önemlisi daha huzurluyum. Ayrıca Nursel hanım çok zeki bir kadın, sürecimi onunla tamamladığım için şanslı olduğumu düşünüyorum, herkese tavsiye ederim, bu hayatta en önemli şey bizim mutluluğumuz. Nursel hanımdan destek almakla doğru bir karar vermişim.
z....
Psikolojik olarak içinden çıkamadığım bir dönemdeydim. Bu sırada Nursel hanımla danışma yaptığımdan beri son derece rahatladım. Çok iyi bir dinleyici ve yerinde yorumlar yaparak beni konuşmaya teşvik etti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Nursel Öndin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursel Öndin, Psikoloji. Size Nursel Öndin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Nursel Öndin adresi nerede?Nursel Öndin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Halil Mah. Adliye Cad. 4, kat 4 köksa apt Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursel Öndin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursel Öndin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursel Öndin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursel Öndin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nursel Öndin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursel Öndin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursel Öndin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursel Öndin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Nursel Öndin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar