Lefkoşa
Hastalık Hastalığı (Hipokondriyazis) Tedavisi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
g...
Nurseli Hanım'la yaklaşık 8 ay önce görüşmeye başladık. Nişan dönemimde ciddi anksiyete belirtilerim ile başvurdum. Bireysel olarak seans yaptığımız süreç benim için çok zordu fakat Nurseli Hanım benim bakış açımı taban tabana değiştirecek alternatif gözler hediye etti bana diyebilirim. Bilgisi, nazik tavrı ve disiplini ile beni, ilişkimi ve o berbat süreci farklı bir noktaya taşıdı. Daha sakin bakabilen, fevri kararlar vermeyen ve en önemlisi fark etmediğim bencilliklerimi fark eden biri oldum. Tabii ki eşim de değişimin farkına vardı ve kendisi herhangi bir destek almamasına rağmen Nurseli Hanım aslında Benim üzerimden ona da fayda sağladı. Kendisini çok başarılı buluyorum. Şu an evlenmek üzereyim ve hayatımda önüme çıkacak olan her zorlu yolda başvuracağım tek profesyonel kendisi olacak... Bu sebeple herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
b...
Nurseli Hanım'la bir tanıdığımın önerisi ile tanışma fırsatım oldu. Kendisine kaygı bozukluğu şikayeti ile başvuru yaptım. Ayrıca görüşmelerimizi online olarak yaptık. Tereddütlerim vardı ama hem tereddütlerimden hem de şikayetlerimden sayesinde kurtuldum. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Uzun süredir uykumda artış ve iştahımda azalma vardı. İşe gitmek istemiyor dahası yataktan bile çıkmak istemiyordum. Bu süreçte ise tekrarlayan düşüncelerim ile başım dertteydi ancak ilk seansta güler yüzüyle birlikte tekrar enerji bulmaya başladım. Şu an işime devam ediyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki Nurseli Hanım ile yollarımız kesişmiş.
Nurseli Beyaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurseli Beyaz, Psikoloji. Size Nurseli Beyaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Online Terapi, Yas Terapisi, Hastalık Hastalığı (Hipokondriyazis) Tedavisi, Eğitim Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Travma Terapisi.
Nurseli Beyaz adresi nerede?Nurseli Beyaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurseli Beyaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurseli Beyaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurseli Beyaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurseli Beyaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nurseli Beyaz hangi dilleri konuşuyor?Nurseli Beyaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurseli Beyaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurseli Beyaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurseli Beyaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurseli Beyaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurseli Beyaz hangi sigortaları kabul ediyor?Nurseli Beyaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.