Uzman Diyetisyen Nurseli Gürsoy lisansını %100 burslu olarak Acıbadem Üniversitesi'nde , uzmanlığını ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Lisans tezini 'Hemodiyaliz Hastalarının Beslenme Durumları' üzerine tamamlamış bunu da ulusal beslenme kongresinde bildiri haline getirip oturumda paylaşmıstır. Uzmanlık tezini 'Karaciğer Hastalarının Beslenme Durumları' üzerine yapıp bunu ise 46. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresinde bildiri halinde sunmuştur. Eğitimini Prebiyotik & probiyotik & probioclass, Geriatri Diyetisyenliği, Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu gibi sertifikalarla güçlendirmiştir. 2019 yılında başladığı yüksek lisans sürecinde ise Bau 3. Multidisipliner Diyabet Sempozyumu'nun düzenlenmesinde yönetici üyelik yapmıştır. Diyabet ve belirtilen bazı hastalıklar üzerinde çalışarak uzmanlık sürecini devam ettirmektedir. 2018 yılından bu yana Türkiye'nin ve Dünya'nın birçok yerinden online şekilde hasta bakmaya devam etmiş şu an online danışmanlığın yanı sıra kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir. Özellikle ; kilo yönetiminde beslenme (Kilo alma / Kilo verme / Sağlıklı Beslenme Eğitimi), Tip 2 Diyabet, hipertansiyon, kardiyovasküler hastalıklar, tiroid hastalıkları, karaciğer yağlanması, bazı otoimmün hastalıklar, gebe ve emziren annede beslenme konularında danışmanlık vermektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Büyükşehir Mah Cumhuriyet Cad Ekinoks Residence E1 Blok Kat:6 Daire:79 Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul 34000
Diyetisyen Randevusu
Klinik Danışmanlık ve Online Danışmanlık
Büyükşehir Mah Cumhuriyet Cad Ekinoks Residence E1 Blok Kat:6 Daire:79 Beylikdüzü, İstanbul
Online Diyet
Andulasyon Terapi
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Detoks
Diyabet Diyeti
Gelişme Geriliği
Nurseli Gürsoy Kliniği
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Ketojenik Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
T
tu...k
Kendisiyle iyiki ama iyiki tanışmışım diyorum, sayesinde sağlıklı ve kalıcı bir şekilde 20 kiloya yakın kilo verdim ve şuan sayesinde sağlıklı bir hamilelik süreci geçiriyorum ve bu süreçte de birlikte devam ediyoruz. Güleryüzlü canım diyetisyenim kilo verdirirken motive ediyor kendisi
se...
Gerçekten çok memnunum, diyet sürecini hiç zorlanmadan sürdürüyorum. Hep motive ediyor, anlayışla yaklaşıyor. Sağlıklı beslenmeyi bana sevdirdi, iyi ki başlamışım. Sadece kilo vermek değil, günlük hayatta daha enerjik hissetmem ve beslenme düzenimi oturtmam konusunda da çok yardımcı oldu. Kendi yaşam tarzıma uygun, sürdürülebilir bir plan hazırladığı için zorlanmadan devam edebiliyorum. Bu süreci keyifli hale getirdiği için kesinlikle tavsiye ederim.
em...e
Sevgili diyetisyenim nurseli hanımcığıma selamlar olsun. Pkosla mücadelemi tıbbi beslenme ile çözüme kavuşturdu
O
oy....
Şahsen çok memnunum online danışmanlık alıyorum 16 kilo verdim benim için çok zordu ama bu sefer güzel bir kilo verdim bunuda diyetisyenime bağlıyorum ilgisi, benimle ilgili hiç birseyi unutmaması beni telefondan bukadar iyi tanıması ve yönlendirmesi her soruma anında dönmesi çekinmeden istediğimi sorabilmem herşeyi konuşabilmem çok değerli gayet memnunum herkesin bence Nurseli hanımı bir kere tanımasını tavsiye ederim ses tonunun rahatlatıcı bir etkisi var
T
tu...
İyi ki Nurseli hanımı tanımışım inanarak başlamamıştım aslın da fakat verdiği destek ve motivasyonla kendime inanmamı sağladı asla diyet yapamam diyetle kilo veremem düşüncemi kırdı ve çok güzel kilo vermeye başladım üstelik online başardık ve işini gerçekten severek yaptığı o kadar belli ki konuşması bile insana yetiyor maddi anlamda da asla zorlamıyor kesinlikle tavsiye ediyor ve başkalarının devamını dilerim canım hocam
C
c....t
Nurseli ben hanım ile ilk ketojenik diyet paketi aldım. Pcos olduğum için diyet hayatımda hep olmalıydı ve sonrasında halen beraber onlıne diyete devam ediyorum.Kısa sürede beslenme düzenimi tamamiyle değiştirdi her zaman yanımda oldugu hissettirdi motivasyonu disiplinli harika bir diyetisyen
• Klinik Danışmanlık ve Online Danışmanlık • Diğer •
Ş
şe...a
Merhabalar biz Nurseli hanım ile 4 aydır çalışıyoruz ve bana karşı olan ilgisi,motivasyonu ile tam tamına 19 kilo verdim hali hazırda vermem gereken 30 kilom daha var ve inanıyorum ki onu da halledeceğiz kendisini çok seviyorum sizinle de bunu paylaşmak istedim bir kere olsun böyle bir süreci deneyimlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
K
kü...
Nurseli hanımla serüvenimiz,aslında benim tamda basenlerimden kaynaklı bedenimin görünüşü hakkında umudunun tükendiği zamanlarda oldu.Bana diyet sürecinde dengeli ve sağlıklı beslenmeyi, doğru tabaklamayı öğretti . Hiçbir sorum karşılıksız kalmadı, ne zaman soru sorsam özenle cevapladı ve beni bu süreçte hep rahatlattı ve anladım ki biz doğru beslenmeyi öğrenebilirsek istediğimiz bedene sağlıkla ulaşacağız umarım Nurseli hanımla herkes
tanışma imkanı bulur,tekrar size çok minnettarım siz profesyonel bir doktorsunuz başarılarınız daim olsun..• Klinik Danışmanlık ve Online Danışmanlık • Online Diyet •
az...e
Nurseli hanım alanında uzman biri benim aldığım danışmanlık ketojenik beslenme ve bana bu konuda bildigi herseyi öğretti
• Klinik Danışmanlık ve Online Danışmanlık • Ketojenik Diyet •
Uzun süredir kendisinin danışanıyım , son derece profesyonel birisi, sağlıklı kilo vermemde bana çok yardımcı oldu.
• Nurseli Gürsoy Kliniği • Diyetisyen Randevusu •
Nurseli Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurseli Gürsoy, Diyetisyen. Size Nurseli Gürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Diyetisyen Randevusu, Kilo Verme Diyetleri, Online Diyet, Zayıflama Programı.
Nurseli Gürsoy adresi nerede?Nurseli Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mah Cumhuriyet Cad Ekinoks Residence E1 Blok Kat:6 Daire:79 Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurseli Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurseli Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurseli Gürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurseli Gürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Nurseli Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurseli Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurseli Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurseli Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Nurseli Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.