f....t
Yaptığımız görüşmeler sonrasında hayata bakış açım tamamen değişti. Anlatımlarıma yaklaşımı benim için çok değerliydi. Güler yüzlü, naif, kibar yaklaşımı iyi bir güven ortamı oluşturdu. Yaklaşık 8 aydır devam ediyoruz ve şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Nurseli Hanım ile iletişimi devam ettirmek istiyorum.
gö...e
Oğlumuzun tırnak yeme sürecinde nedenini araştırmak için tavsiye üzerine Nurseli hanımla tanışdık, yurtdışında yaşadığımız için çok fazla seansa katılamamıza rağmen Nurseli hanım bize çok iyi geldi
ca...u
Nurseli Hanim ile hamilelik sürecimde tanistim. Kendisine bu donemde yasadigim anksiyete ve kaybi bozuklugu sebebiyle danismistim. İlgisi, yatistirici ses tonu ve sordugu dogru sorularla olaylara karsi bakis acimi olumlu anlamda değistirdi. İyi ki karsima cikti Nurseli Hanim. Uyguladigi yontemler, bir danisan olarak soyleyebilirim ki kesinlikle ise yariyor.
a....ö
* Güler yüzlü oluşu ,
* Dakik olması ,
* Hoş sohbeti olması,
* Durumun farkına varmanızı sağlayacak kiritik sorular sorması,
* Yaşanılan olayları farklı bir gözle tekrar değerlendirmenizi sağlayan,
* Bir derdiniz olmayınca keşke yeni bir sorun oluşsada tekrar Nurseli hocama danışmaya gitsem dedirtecek kadar iyi bir psikolog
be...k
3 buçuk yaşındaki oğlumun kaygı bozukluğu sebebiyle başladık. Okula asla gitmek istemiyordu. Her sabah yaşanan ağlama krizlerinden sonra şuan ben okula gitmek istiyorum, okulumu özledim cümlelerini duyuyoruz. Güler yüzü, içtenliği bizimle ve oğlumuzla olan güven içerisindeki iletişimi her şey çok güzeldi ve öğreticiydi. Kısa sürede bu problemimizi çözüldü. İyi ki yollarımız kesişmiş.
bu...a
Öncelikle size balık vermeyip, doğru sorular ve yerinde tespitlerle balık tutmayı öğreten, ilk günden beri güler yüzü ve samimi davranışı ile Her şeyden önce bir dostunuzla konuşuyormuş gibi hissettiren
Sorularınızı cevaplamakta ve sorunlarınızı aşmakta yardımcı olacak doğru bakış açısını size kazandırabilecek bilgi birikimine sahip bir psikolog. Öncelikle eşimle yaşadığımız iletişim problemini adım adım aşmamızda ve kendimdeki başta öfke kontrolü olmak üzere bir çok sıkıntıyı farketmemdeki yardımı ve desteği için kendisine çok teşekkür ederim.
y....a
Nurseli hanımın ilk tanışma da vermiş olduğu güven ve motivasyonun içinde bulunduğumuz durumun takip sürecinde daha kuvvetli iletişime ve karşılıklı özgüveni yüksek seviyede sağlamaktadir .
Çocuğumuzda okul tarafından tespit edilen hiperaktif ve dikkat dağınıklığı rahatsızlığı konusunda kendisini danışmanımız olarak seçtik .
Nurseli hanımin hastaları ve yakınlarını kendi yakını gibi görmesi hasta olan kişi her alanda takibi ve gerekli yerlere yönlendirmesi konusundaki başarısını canı gönülden tebrik ederim.
Çocuğumun başka danışmanlara çekinerek gidiyor ve her seferinde gitmemek için direniyordu şimdi ise Nurseli hanımla geçireceği zamanı ip ile çekiyor .
Biz ailemiz adına Nurseli hanıma teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz
ay...
Kardeş kıskançlığı ve öfke sorunu vardı oğlumun yüzde doksanı aştık diyebiliriz Nurseli hanımın özel ilgisi ile artık daha rahat ve mutlu hissediyoruz öfke kaygı okulunu da etkiliyordu şuanda iyiyiz çok şükür
Çocuk doktorumuz vasıtasıyla Nurseli hanımla tanıştık. Kızımın gece uykuları oldukça sorunluydu gece terörü yaşıyorduk. Sagolsun hocamızın tavsiyeleri sayesinde Bi kaç haftada sorunumuz çözüldü. Hatta bu süreçte başka bir sorunumuz üzerine gitmeye başladık kendisinin yönlendirmesi sayesinde. O süreçten de memnun kalacagimizdan eminiz. Güler yüzü ilgili hali için çok tesekurler iyi ki tanımışız.
ha...e
Nurseli hanım ile tanışma hikayemiz başka bir aile terapistindeki başarısız iletişimden sonra oldu.bunu soylememin nedeni gercekten şu anda farkı görmek noktasında tecrübe çok önemli eşimle olan iletisim bozuklugumuz ve öncesinde aldatma hikayesi ile başvurdum ve ilk seansta itibaren güler yüzü gülen gözlerle anlayan bakışları ve bence analizleri çok çok yerinde ve empati yeteneği cok yüksek bir psikolog olduğunu samimiyetle söyleyebilirim şu anda süreç benim için çok iyi ilerliyor çok güzel bir kılavuz her şeyden önce seansları daha uzun olmasını isterdim tabiki çünkü nurseli hanımla konuşmak insanı gerçekten rahatlatıyor.kendisine mesleğini hakkıyla icra ettiği için ekstra teşekkür ediyorum.
Nurseli Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurseli Uzun, Psikoloji.
Nurseli Uzun adresi nerede?Nurseli Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurseli Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurseli Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurseli Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurseli Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurseli Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurseli Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Nurseli Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.