Online Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Nursemin Yitgin Muayenehanesi
Çapa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi, Özel Avrupa Şafak Hastanesi, Kağıthane Toplum Sağlığı Merkezinde staj yaptı.
Kilo kontrolü, kronik hastalıklarda beslenme, sağlıklı çocuk beslenmesi, ergenlik döneminde beslenme, gebelikte-emziklilikte beslenme üzerine yoğunlaştı ve bu alanlarda birçok ulusal kongre, seminer ve eğitimlere katıldı.
Şuan kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Yaklaşık 2 aydır gittiğim diyetisyenimden çok memnunum. Nursemin hanım, vücudu aç bırakmadan, sıkmadan, kasmadan kilo verdiriyor. Hayatımda neredeyse birçok şey aynı kaldı, sadece sağlıksız yiyecekleri çıkardım sayesinde. Diyet kelimesinin yerine sağlıklı yaşam kelimesini yerleştirdim sayesinde.
Nursemin Hanım'dan memnunum. Beklentilerimi karşılıyor. Kendisi karşılığını bulabildiğim bir uzman. Yıllardır kendisiyle sürecime devam ediyorum. Diyet listelerimizi bizlere özel yediğimi yemediğimiz ya da alerjimiz olan gıdalar göre ayarlıyor. Randevularımıza uyum sağlayarak, fazlasıyla ilgili ve alakasını kesmeyen bir diyetisyen.
f.....
Nursemin Hanım'a tavsiye üzerine ulaşarak görüşme sağladım. Allah ondan razı olsun. Kendisi iyi, işinin ehli, işini çok güzel yapan, işinin uzmanı birisi. Bizimle ilgilenmesi, kişisel olarak her yönüyle beğeniyorum. Kurs ortamı olduğu için benden kaynaklı uyamadığım zamanlar oluyordu ama gerçekten bana özel güzel hazırlıyordu. Spor yapmamız gerektiğinde uyarması çok güzel oluyor. Herhangi bir sağlık durumum yoktu ama obeziteye doğru Allah muhafaza gidiyorduk ama şimdilik yok. Nursemin Hanım'dan memnunum. Kendisi çok iyi bir uzman.
f.....
Nursemin Hanım'dan çok memnunum. Danışanın sadece kilo problemleriyle değil aynı zamanda psikolojik olaraktan destekliyor. Kilo alıp vermesinden ziyade huzurlu bir hayat ve düzenli beslenmesini önemsiyor. Kişinin durumuna göre beslenme düzeni oluşturuyor. Zorlamadan gereksiz şeyler söylemiyor. Kendisinden 1 buçuk yıldır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum.
Nursemin Hanım'dan çok memnunum. Kendisinin uzun süredir danışanıyım. Diyet listelerini bana öze hazırlanıyor, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her hafta gidiyorum. Bir dönem görüşme sağladım ara verdim ama kendisi her zaman tercih ettiğim bir diyetisyen. Annemle bana ayrı ayrı listeler hazırlıyor. Nursemin Hanım'ın yaklaşımından çok memnunum. Kendisini çevreme her zaman tavsiye ediyorum. Kendisinden arkadaşım ve tanıklarımdan da görüşme sağlayanlar var.
Nursemin Hanım'dan çok memnunum. Kendisi işini çok iyi yapıyor. Güler yüzü ve motive etmesiyle insanı rahatlatıyor. Özellikle kilo vermede psikoloji çok önemli olduğu için karşısındaki kişinin anlayışlı olması ve motive edici konuşmalar yapması insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Diyet listelerini bana göre ayarlanıyor. Nursemin Hanım benim için 1 numara.
Nursemin Hanım'ın ilgi ve alakasından gayet memnunum. Düzenli kişiye özel program sağlıyor. Diyete yaklaşamayan ve diyet yapmak istemeyen insanlar için tavsiye ediyorum. 3 aylık görüşme sağladım belirli nedenlerden dolayı ara verip tekrar görüşme sağladım ve devam ediyorum. Nursemin Hanım'dan aldığım seanslardan memnunum.
f.....
Nursemin Hanım'ın uzun süredir danışanıyım ve kendisinden çok memnunum. Memnun olduğum için devam ediyorum. Diyet listelerimi uygularken hiçbir zorluk yaşamdım bu konuda iletişimimiz çok iyi bana da uymayacak zorlamayacak ama olması gereken dışına çıkmadığı programlar uygulamasından ayrıca memnunum. Daha öncesinde farklı uzmanlarla görüşme sağladım ama memnun kaldığım diyetisyen olmadı bu yüzden yıllardır kendisiyle devam ediyorum. İnsülin direncim vardı, şu an daha iyi durumda. Nursemin Hanım da dönem dönem takip ediyor. Kendisiyle iletişimim oldukça iyi. Hem psikolojik anlamda hem tedavi anlamında hem de diyet anlamında açıkçası kendisiyle hiçbir anlamda zorluk yaşamadım. Her kademe seviyesine inebilen, birbirimizi çok iyi anladığımı düşündüğüm bir uzman. Şahsi bir insan olarak özel hayatımda çok fazla tanımıyorum ama benim için en önemli şeylerden bir tanesi beni anlayabiliyor, güler yüzlü olması çok önemli. Hem devam etmemi kolaylaştırıyor bana diyet yapıyormuşum beslenme anlamında danışmanlık alıyormuşum gibi değil de hayatımda rutinimden, beslenme, spor konusunda bana destek oluyor. Öncesinde psikolojik anlamında ilaç tedavisi yüzünden çok fazla kilo almıştım psikolojik olarak zaruriyetin haricinde yaşam sağlığı açısından empoze edebildiği için çok memnunum. Psikolojik anlamda da ayrıca kendisiyle aştım.
el...f
Nursemin hanım çok çok iyi bir diyetisyen verdiği listeler sahane kesinlikle sıkmadan iştahlı insanlara rahatlıkla kilo verdirir:) çok da iyi bi dinleyici ve guleryuzlu bir kadindogumcularin bir de diyetisyenlein arkadas gibi olanı makbuldur Nursemin hanım kesinlikle onlardan enerjisi çok güzel sahane bir dinleyici asla aceleci degil
Nursemin Hanım gerçekten mesleğini hakkını vererek yapan nadir diyetisyenlerden birisi. Beraber 7 kilo kaybettik aynı zamanda bende harika bir bilinç oluşturdu. Her şeyden yiyerek çok rahat kilo vermenizi sağlayan listeleri uyguluyor. Her zaman güler yüzle sizi karşılıyor, gittiğinizde uzun uzun oturup sohbet etmek isteyebilirsiniz.
Nursemin Yitgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursemin Yitgin, Diyetisyen. Size Nursemin Yitgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme.
Nursemin Yitgin adresi nerede?Nursemin Yitgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Kuşçu Mahallesi, Müstakimzade sokak Gönül apartmanı, No:25/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursemin Yitgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursemin Yitgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursemin Yitgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursemin Yitgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nursemin Yitgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursemin Yitgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursemin Yitgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursemin Yitgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Nursemin Yitgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler