Dermatoloji Randevusu
Egzama Tedavisi
Hassas deri
Seboreik dermatit
sü...ş
Ortam oldukça temiz ve hijyenik idi bu durumdan dolayı çok memnun kaldım bunu başta belirtmek istiyorum herşey olması gerektiği gibiydi cilt bakımı için gitmiştim öncelikle Dr.Hanım cildimi muayene etti neye ihtiyacımın olup olmadığını kontrol etmek ve gerek duyulmayacaksa yapılmaması gerektiği konusunda bilgi verdi bu davranışda hoşuma gitti bir dahaki işlemlerimde uğrayacağım bir noktadır.
b....d
Nurşen hanıma nevüs kontrolüm ve sivilcelerim için gittim cok güler yüzlü ve bilgili bir doktor. Tedavimi planladı ve gayet acık bir şekilde anlattı. Kendim de hekim olmam sebebiyle deontolojik yaklaşımı benim için değerliydi.
öy...
Kendisi enerji olarak ve uzmanlık olarak harika bir doktor öncesinde de aknelerim için gitmiştim kendisine hamileligim de artan aknelerim için yine gittim başka doktor olsa illa bisey uygulardi ama nursen hanim beni bir üst uzmana göndermek istedi hamileligimde bebeğime zarar gelmemesi adına doğal şeyler önerdi doktor olarakta insan olarakta harika biri güvenle gidebilirsiniz
ya...z
Nurşen hanım gerçekten çok samimi Hasta olarak kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz Alerji sıkıntım için uyguladığı tedavi beni çok rahatlattı Leke tedavimizde de kendisi ile ilerlemek isterdim Ama kendisi bunun bir süreç olduğunu tedavinin rutinler halinde uygulanması gerektiğini şehir dışında uzak mesafede olduğum için geliş gidişlerde zorlanabileceğimi açıkladı Bulunduğum civarda doktor araştırıp beni yönlendirdi Bana bu konuda şeffaf davranması, açıklama yapması beni çok mutlu etti İyi ki tanıdım kendisini
em....
1 yıldır geçmeyen dermatitlerim vardı Nurşen hocamın önerdiği tedaviyle kaşıntılarda azaldı dermatitlerde gözle görülür şekilde iyileşti. Bir sürü önerilerde bulundu çok teşekkür ederim kendisine. Klinikte karşılama, yönlendirme ve güler yüz için diğer sağlık çalışanları içinde teşekkür ediyorum
hi...a
Doktor Hanım ile 15 günlük bir akne tedavisi sürecine girdik. Öncelikle akne serüvenimi sabırla dinledi ve sorularını sordu. Akabinde uygun bir tedaviye başladık. Bütün ihtimalleri gözetmesi en çok hoşuma giden oldu. Henüz yolun başındayız, umarım güzel sonuçlar alırız
m....y
Lazer için gittiğimde ikinci seansımdan sonra bacağımda kırmızı noktalar oluştu ve kaşıntı oldu telefonla ulaşıp durumu anlattım Nurşen Hanımla konuşup geri dönüş yapacağız dendi ancak hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı ve aramalarımda telefon açılmadı hiç memnun kalmadım lazer için kimseye tavsiye etmiyorum.
gö...r
Çok fazla cilt sorunumun olduğunu düşündüğüm psikolojik olarak da zorlandığım bir zamandı . Doktor Nurşen hanım hem anlayışlı hem yön gösterici oldu. Rosa sea ve ürtiker sorunlarım için başvurmuştum . Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Aydın’ın en iyi dermatologlarından biri.
fu...r
Daha önce sedef, zona vb rahatsızlar için gittim, bu kez siğil için eşimi gitti, gayet hijyen, ilgili ve tanı ve tedavi gayet başarılıydı; emeğine sağlık doktorumun
Hasta
Prp tedavisi için kendisine başvurmuştum saçlarımda seyrelme mevcuttu yardımcı oldular kendileri bana teşekkürler
Nurşen Durukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurşen Durukan, Dermatoloji. Size Nurşen Durukan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Akne Skarı Tedavisi, seboreik dermatit, Egzama Tedavisi, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi, Allerjik Deri Testleri, Dermatolojik Alerji Testleri, Hassas deri.
Nurşen Durukan adresi nerede?Nurşen Durukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı No :67 / 1 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurşen Durukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurşen Durukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurşen Durukan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurşen Durukan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurşen Durukan hangi dilleri konuşuyor?Nurşen Durukan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nurşen Durukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurşen Durukan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurşen Durukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Nurşen Durukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar