Düzce Atatürk Devlet Hastanesi
Aziziye Mahallesi Şehit Ramazan Gel Caddesi No:7, Düzce

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

saygı değer hocam,mide ağrısıyla gittiğim hastanede doktorum yaşım gereğince kalbinizdede sorun olabileceğini söyledi.göğsümde ağrıyordu.ve Göztepe hst. kardiolojiye gönderdi.hocamla tanıştım hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm muayene tetkik ve çekimleri yaptırdı,ALLAH razı olsunki Nurşen hn.kalbimde plaklanma ve tıkanıklık teşhisi koydu.gerekli bilgileri ve ilaçlarımı yazdı.aradan 7 ay geçti doktorumun yanına tekrar gittim.o güler yüzü ve beni tanıması memnun etti.her tahlili çekimleri özveriyle incelediki hiçbir şüpede kalmamam için tekrar tahliller istedi.sonuçmu rahatsızım ama kendimi şanşlı hissediyorumki böyle candan hastasına bakan ender doktorlardan talil sonuçlarını tektek anlatan çekimleri gösteripte anlatan yapılacak olanları söyleyen derdimi dinleyen çare bulmak için özveriyle çalışan doktorum sayın NURŞEN KELEŞ HOCAMA VE TÜM DOKTORLARIMIZA ALLAH RAZI OLSUNKİ SİZLER VARSINIZ. saygı ve sevgilerimle.GÖZTEPE EĞİTİM,VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MERDİVENKÖY POLİKILİNİĞİ DOKTORLARINA VE YÖNETİMİNE SONSUZ TEŞEKÜR EDERİM

C

Dr. Nurşen hanım halen S.B.İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisinde görev yapmaktadır.Uzmanlık alanında çok iyi yetişmiş bir hekim. Hastasını ismen hatırlayabilen ender doktorlardan biri. Tedaviyi hiç aksatmadan uygulama ve takibe alma konularında son derece titiz. Sağlığıma değerli katkılarından dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Profili düzenle veya yönet