Bireysel, Evlilik ve Çift, Aile Danışmanlığı alanlarında da psikoterapilerine devam etmektedir.(Ağustos,2020)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Nursena Bulgurlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
ay...
Kendisiyle en zor zamanımda tanışmam bi mucize Allah razı olsun kendisinden birçok sıkıntımı kendisinin verdiği uyarılar ve fikirler doğrultusunda çok kısa sürede giderdim. Herkese ivedilikle tavsiye ediyorum çok sağolun Nursena hanım
r'...m
Gerçekten en başında öyle takıntılı ve öyle çok sorunlarım vardı ki hepsine sihirli elleri ile dokundu resmen ne panik atağım ne korkularım takıntılarım şimdi eskisi gibi hayatımı kısıtlamıyor iyi ki diyorum sadece iyili sizi bulmuşum
Henüz üçüncü seansımız olmasına rağmen farklılığı şimdiden görüyorum.Kendisinin olaylara yaklaşımı ve yorumlayışı benimde farklı açılardan bakmamı sağladı. Herşey için teşekkürler.
em...g
Hayatımın inişli çıkışlı zamanlarının dip noktasında kendisiyle tanıştım. Zor zamanlarımdan çıkmamda Nursena hanımın payı çok çok büyüktür. Yaklaşımı,konuşma şekli tekniği büyüleyici. Teşekkürler.
Nursena hanım gerçekten çok ilgili bir psikolog. Anlattıklarımı dinledi ve gerçekten kaygılarımı yenmemi sağladı. Her aradığımda telefonlarıma geri dönüş sağlayıp bana destek oldu. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız..
i̇...y
Sınav kaygısı sorunuyla başvurdum Nursena hanım ilk seans olmasına rağmen sorun analizleri ve konulara farklı perspektiften ele alması gerçekten sürecin faydalı olacağına beni inandırdı tedirgin olarak girdiğim seanstan rahatlık hissederek çıktım kendilerine teşekkür ediyorum
Özgüvenim konusundaki eksiklikleri gidermede çok yardımcı oldu. Ayrıca başarılı da bir empat. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
a....c
Pandemi döneminde depresyona girmiş bir durumdayken seanslara başladık Nursena hanımla kendisi oldukça anlayışlı ve güleryüzlü o dönemde bana destekleri çok iyi geldi 8 seansımız oldu online olarak şu anda normal yaşantıma döndüm iyi ki kendilerini tanımışım desteği ve motivasyonumun artması için uyguladığı ödevlerin oldukça faydasını gördüm teşekkür ederim.
Nursena Hanımla anksiyete durumumdan dolayı destek almak istedim. Çalıştığımız konular ve verdiği ödevler sayesinde iyiye ilerleme durumum söz konusu kendileri çok anlayışlı ve gerçek size yardımcı olmak isteyen bir psikolog çok teşekkür ederim seanslarımıza da devam etmekteyiz çok memnunum kendilerinden.
ke...r
Nursena hanımla 4 ay önce seanslara başladık ve hala devam etmekteyiz. Takıntılı bir karaktere sahiptim ve aşamadığım bazı konular vardı kendi içimde kendisiyle seanslarımız devam ettikçe çok ilerleme kaydettik. Kendimi bulmamamda farkındalık oluşturdu diyebilirim. Kendisi bence işinde oldukça başarılı olduğunu inanarak söyleyebilirim. Tekrardan kendisine teşekkür ederim hem emekleri için hemde anlayışlı tavrı için.
Nursena Bulgurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursena Bulgurlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Nursena Bulgurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Randevu, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi.
Nursena Bulgurlu adresi nerede?Nursena Bulgurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursena Bulgurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursena Bulgurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursena Bulgurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursena Bulgurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nursena Bulgurlu hangi dilleri konuşuyor?Nursena Bulgurlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nursena Bulgurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursena Bulgurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursena Bulgurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursena Bulgurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Nursena Bulgurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu