Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Nursena Canpolat
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Rorschach Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
y...
Nursena Hanım ile geçirdiğim seanslar sonra kendimi çok huzurlu ve rahatlamış hissettim. Kendisinin güler yüzü ve ses tonu beni çok rahatlattı. Özellikle anlattığım konular üzerinden beni yönlendirmesi hayatıma değişikliklere neden olmaya başladı. Nursena Hanım'a başlamadan önce kendimi çok huzursuz hissederken şimdi sorunlarımı çözmeye başladım. İyi ki tanımışım, iyi ki gitmişim.
a...
Uzmanıma referans ile ulaştım. Duygularımı davranışa dönüştürememe sebebiyle başvurdum. Sürecimiz iyi gidiyor, memnunum. Tavsiye ederim.
b....p
Depremzedeyiz bu sebeple 5 buçuk yaşındaki oğlumu götürüyorum nursena hanıma hem oğlumun yaşamış olduğu travmaları atlatmak hemde oğlumun potansiyelini keşfetmek için başvurdum. Güler yüzlü olması ve detaylı bilgiler vermesi aynı zamanda nasıl davranırsak daha iyi olacak tavsiyelerinde bulunması sebebiyle çok güzel yol katettik. İyi ki dediğim nadir insanlardan
ya...
Nursena hanımla okul öncesi eğitime yeni başlayan kızımın ilk zamanlar okula giderken daha sonra okuldan kopmasıyla ve gitmek istememesi sebebiyle başladık terapiye.şuanda da bu süreç devam etmekte.olumlu gelişmeler yaşıyoruz.Nursena hanımın bilgilendirmeleriyle ve geri dönüşleriyle nasıl davranmamiz gerektiği konusunda aldığımız destekle iyileşmeler gözlemliyoruz.kendisininde bu konuda başarı ve bilgisine çok güveniyoruz.her konuda sorduğumuz sorulara ictenlikle ve sorunsuz geri dönüş sağlıyor.umarim sürecimiz bittiğinde sorunumuzda çözüme kavuşmuş olur
ay...
Nursena hanıma çocuğumu götürüyorum, velisi olarak bizi de seansa alıyor, çok memnunum.Çok güzel dinliyor,empatisi çok güzel,yaklaşım ve çözüme gidiş yolları çok güzel.Çocuğum çok memnun,ben de faydalanıyorum.
f....)
Nursena Hanım'la birkaç ay haftada 1 seanslarımıa devam ettik. Kendisi çok özverili, çoğunuzu rahatça emanet edebileceğiniz bir uzman. Tecrübe ile sabit gördüğüm için diyebiliyorum ki çocuğum seanstan mutlu olarak çıktı. Asabilik, sinirlilik hali vardı. Bana ve özellikle abisine karşı şiddete meyilliydi. Nursena Hanım anne şefkati gibi, güvenilir, emanet edilebilir bir psikolog. Seanslardan sonra çocuğumda rahatlama oldu. Bazı davranışlarında bozukluk vardı düzene girdik. Özür dilemeyi öğrendi ve daha vicdanlı bir çocuk olmaya başladı.
ç....g
Nursena Hanımla oğlumun bensiz okula gitmek istememesi üzerine görüşmeye başladık. Bizden ayrılmak istemeyen çocuk onu görünce hiç itiraz etmedi ve birlikte oyun terapi odasına gittiler. Çok şükür sonuç olumlu oldu ve bir süre sonra oğlum okuluna bensiz gitmeye başladı. Nursena Hanım alanında başarılı bir psikolog. Tespitleri ve önerileri beni gerçekten tatmin etti. Oğlumun güvenini kazanmış olması da çok güven verici. Biz de onu görmekten huzur duyuyoruz. Her şey için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hocam.
b....d
15 yaşındaki kızımın ergenlik dönemi problemleri için Nursena hanıma başvurduk benim kaygılarım ve anneliğimle ilgili düşündüğüm şeylerle çalıştığımız seanslar da yaptık hem kızım anlatıp rahatladı hem ben. Nursena hanımın yaklaşımını beğeniyorum ona aklımdakileri rahatça söyleyebiliyorum. Kızımla iletişimimiz daha sağlıklı hal aldı seanslardan sonra önem verdiğim şeyler değişti aldığımız bu destekten çok memnun kaldık teşekkür ederiz kendisine
r.....
Oğlumun öfke problemi ve arkadaşlarıyla yaşadığı problemler için Nursena hocadan yardım aldık. İyi ki tanışmışız kendisiyle çok nazik ilgili biri, oğlum da onu çok sevdi alıştı sürecimiz bittikten sonra da yardımcı olduğu çok nokta oldu. Çok teşekkür ederiz.
fa...a
Nursena hanımdan 17 yaşındaki oğlum için destek aldık oğlumun takıntılı davranışlarının altında yatan nedenleri ve derslerine odaklanamamasi hakkında gerçekten ilk görüşmeden itibaren oğlumda gözle görülür değişiklikler başladı oglum nursena hanıma çok güveniyor bizde kendisini ailecek çok sevdik hem iyi bir psikog hemde iyi bir insan çocukların birisine güvenmesi ve inanması çok önemli paylaşmak istedim...
Nursena Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursena Canpolat, Psikoloji. Size Nursena Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi.
Nursena Canpolat adresi nerede?Nursena Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kapucubaşı Mah. Millet Cad. No:4 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursena Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursena Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursena Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursena Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nursena Canpolat hangi dilleri konuşuyor?Nursena Canpolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nursena Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursena Canpolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursena Canpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursena Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Nursena Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nursena Canpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Nursena Canpolat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nevşehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Nevşehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Nevşehir Aile İçi İletişim Sorunları