Ergoterapi Randevusu
Ergoterapi Randevusu
Kartaltepe, Logopedi Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi, Yunus Nadi Sk. No:23/1 D:B Blok Daire:1,, İstanbul
Logopedi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi
Logopedi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi
Erg. Nursena Eren, Logopedi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi'nde hizmet vermektedir.
si...
Öncelikle bizim hayatımıza kattığı güzellikler için kendısıne minnettarımgenç dinamik güleryüzlü son derece sevecen ve kendını çocuklara adamış bir öğretmen ergoterapi alanında oldukça dabaşarılı oğlumun geçmek bilmeyen bazı Streptopik el hareketlerını nerdeyse en aza indirdi çok kısa bir süre içerısınde oğlumla eğlenceli vakit içinde dersleri geçirmesi de cabası tabiki oğlum derslerıne koşa koşa gidiyor ergoterapi alanında öğretmen arayan velilere şiddetle tavsiye ediyorum Bizim hayatımıza iyiki dokunmuş iyiki yollarımız kesişmiş gerçekten
Oğlum 5 yaşında dikkat eksikliği ile ilgili Nursena hocaya başvurmuştuk...Terapiler ve yönlendirmeleri sayesinde çok yol kat ettik...güleryüzlü ,sıcakkanlı,açıklayıcı konuşmaları bize güven duygusu oluşturmuştu...iyi ki sizinle yollarımız kesişti çok teşekkür ederim terapilere devam !inşallah mezun olacağız
ş.....
1 hafta boyunca Nursane'ya gidelim diye başımızın etini yemesine sebep olacak eğlencede seanslar gerçekleştirdi çocuğum. Sıcak kanlı tavırları ile çocuğum ile hemen iletişim kurmayı başardı. Seans sonrası anlaşılır açıklamalar ve ev ödevleri ile ebeveyn iletişimi de oldukça iyi. Emekleriniz için teşekkürler.
Nursena Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursena Eren, Ergoterapi. Size Nursena Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu.
Nursena Eren adresi nerede?Nursena Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe, Logopedi Dil Konuşma ve Gelişim Merkezi, Yunus Nadi Sk. No:23/1 D:B Blok Daire:1, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursena Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursena Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursena Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursena Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nursena Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursena Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursena Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursena Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nursena Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.