Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul
m ....
Kendisine iki gün önce bir genel kontrol için gitmistim.Gerekli tetkikleri kisa bir sure icerisinde yaptirtip,gayet iyi bir tavir ile beni gönderdi.Kendilerine Tesekkur eder,basarilarinin devamini dilerim.Saygilarimla hocam.Meslek hayatiniz boyunca ince anlayisiniz ve samimi tavirlarinizin devamini dilerim.
vo...n
oğlumun akciğerlerindeki sorunları tedavi etmişti Yaklaşık 10 yıl önce.Kendisini şükranla anıyoruz.Konusu ile ilgili hasta yakınlarımızı ona yönlendiriyoruz.İnanmak,güvenmek iyi sonuçlar almak bizi yanıltmadı.Sağ olsun var olsun.
ah...u
Bugün Astımdan korkmuyorsam ve cok saglikliysam NURSEV hanımin sayesindedir.Nursev hanimi tanidigim gün Astim hastaligimi yendigim gun diyebilirim.Cok cok tesekkurler...
le...n
gercekten cok iyi bir doktur ilgi göleryüzlü ben çok memnon oldum hata onun sayesinde sigarayı bıraktım herkese tavsiye ediyorum
Nursev Vardaloğlu Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursev Vardaloğlu Demirci, Göğüs Hastalıkları.
Nursev Vardaloğlu Demirci adresi nerede?Nursev Vardaloğlu Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursev Vardaloğlu Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursev Vardaloğlu Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nursev Vardaloğlu Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursev Vardaloğlu Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursev Vardaloğlu Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursev Vardaloğlu Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nursev Vardaloğlu Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları