Katıldığım Kurslar
İleri Düzey Yaşam Koçluğu Kursu, Teamcoaching, Antalya
İş ve Sosyal Hayatta İletişim Kursu (48 saat), HEM (MEB onaylı), Antalya
İmago Terapi Workshop ;Antalya Klinik Psikoloji Enstitusu
Duygu Odaklı Terapi
Kısa süreli çift danışmanlığı kursu
Katıldığım Kongreler
CİSED 3. Ulusal Cinsel Sağlık Kongresi, 19-22 Nisan 2018, Antalya
Aile Danışmanlığı Randevusu
Aile Danışmanlığı Randevusu
Altınkum Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:100/1 Karacan Apartmanı, Antalya
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Cinsel Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
o....ö
Merhaba. Nurtaç hanım,"hiç problemim yok" diyen insanların bile en az yarım saat konuşması gereken mükemmel bir danışman. Biz, kendi sorunlarımızı net olarak göremediğimiz için dışarıdan bakan profesyonel bir göze ihtiyaç duyuyoruz. Sorunlarımızı sorun olarak kabul etmediğimiz için çözüme ulaşamıyoruz. Uyguladığınız testlerle kendimi buldum, kendimi yeniden tanıdım. Nurtaç hanım nokta atışı tespitler yaparak, sizlerinde gayretine bağlı olarak mükemmel çözümler sunuyor. İlgi ve hizmetiniz için çok teşekkür ederim.
ek...n
Nurtaç hanımla eşimin ısrarıyla tanıştım. 15 yıldır çok stresli bir meslekte görev yapıyorum, yaptığım işin stresi ve zorlukları aile hayatımı da olumsuz etkilemeye başladı.En başta öfke kontrol problemi ve sonrasından hayattan zevk almama gibi sorunlar yaşamaya başladım. Nurtaç hanımın bilgisi ve çözüm odalı yaklaşımı sayesinde kendime yolculuk yapma fırsatı buldum. Bardağın dolu tarafından bakmayı yeniden hatırladım ve bu prensibi sürdürmeye çalışıyorum.Nurtaç hanımın tavsiyeleri gerçekten işe yarıyor. TAVSİYE EDİYORUM
el...f
İlk kez bir platfomda yorum yapıyorum çünkü Nurtaç hoca buradaki 5 yıldızdan fazlası. Ben 2 yıl önce hayatimin en zor surecinden geçtim,eşimle boşanma kararı almıştık ve ailemlede hep bir çatışma icindeydim çocuklarıma karşı bile ilgisizdim.Hayata karsi ne bir beklentim nede heycanim kalmamıştı. Tamda bu dönemde yolum Nurtaç hocayla kesişti. Terapilere karşı hep önyargılı olmuşumdur. Karsimdaki insanin ne kadar anlatsamda beni ve yasadiklarimi tam olarak anlamayamacagini düşünmüşümdür fakat Nurtaç hocam ilk görüşmemizde sanki beni yıllardır tanıyan anlayan en yakin arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettirdi. Aslında beni benden daha iyi anlamıştı benim sorun olarak gördüğüm herşeyin bir perde olduğunu ve arka plandaki asıl problemleri gördü,yaptigi anket ve testlerle benimde kendimle yüzleşmemi sağladı onun sayesinde kendimle 35 yaşında tanistim ve sayesinde bu sene üniversiteye basladim, esimle yeni evlendigimiz yıllardan bile daha iyiyiz çevremdeki herkes degisimi fark etti. İyiki kendisini tanımışım. Lütfen yardım almaktan çekinmeyin
Nurtaç Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurtaç Özkan, Aile Danışmanlığı. Size Nurtaç Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Nurtaç Özkan adresi nerede?Nurtaç Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınkum Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:100/1 Karacan Apartmanı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurtaç Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurtaç Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurtaç Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurtaç Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurtaç Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurtaç Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurtaç Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurtaç Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nurtaç Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.