Abdominal Ultrasonografi
Histerosalpingografi (HSG)
Jinekolojik Cerrahi
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Nurten Boyraz Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
sü....
Kendisi çok güler yüzlü çok tatlı bir hanım. 2 doğumumuda onda yaptım. Doğumdan sonrada ameliyatımı yaptı. Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Her mesaj attığınızda hemen cevap veriyor. Kendisini çok seviyoruz. Başarılarının devamını diliyorum.
.....
Kesinlikle herkese tavsiye ederim harika bir doktor aynı zamanda dost arkadaş çok başarili istediğimız zaman rahatlıkla ulaşabiliyoruz çok ilgili hamile psikolojisinden çok iyi anlıyor 2013 de oğlumu kucağıma aldım nurten hocamla tekrar bebek bekliyoruz Çok şanslı hissediyorum kendimi böyle bir doktorum olduğu için çok çok çok teşekkür ederim kendisine burdan çok öpüyorum inşallah bu bebişimizide sağlıkla kucağimiza alırız
se....
Hayatımda gördüğüm en ilgili ve samimi doktor. Cana yakın ve içten tavırlarıyla insana güven veriyor. Verdiği güvenin yanısıra kesinlikle işinin ehli bir bayan. 10 haziran 2015 de normal doğumla hiç sıkıntı yaşamadan aldik bebegimizi kucagimiza. Allah nasip ederse doğacak çocuklarımın doktoru da o olacak inşallah. Allah kendisinden razı olsun, yolunu bahtını açık etsin inşaallah..
di...k
Hastasını sonuna dek dinleyen,samimiyetle sorulara sıkılmadan cevap veren,uzun gebelik doneminde her daim ulaşabileceğiniz ve güven duyabileceğiniz yegane doktorlardan biri,iyi ki sizi tanımışım bebeğime sağ salim kavuşturduğunuz için sonsuz teşekkürler hocam :)
ö.....
Harika bi doktor.hastanede cok güzel, ekip de çok ilgili.akropolu ve nurten hanimi herkese tavsiye ediyorum.2sene önce oğlumu dünyaya getirmeme yardımcı olmustu. ilk hamileligimde tanismistik kendisiyle.bebegimdeki 2doktorun farkedemedigi,radyoloji uzmanlarinin bile zorlandigi omurilik acikligini tek görüşte farketmisti.bizde 2inci bebegimizde de ancak ona guvenebildik. onun rahatlığı olmasa öyle rahat bi doğum geciremezdim.Allah razı olsun ondan
em....
Anneyi tüm konularda rahatlatan ve güven veren , gereksiz bilgi ve tetkiklerden kaçınan normal doğumu her fırsatta tavsiye eden işinin uzmanı bir doktor. Çok güzel bir hamilelik ve doğum geçirdik hocamızın sayesinde.Sağlıklı bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz, herkese tavsiye edebileceğimiz bir doktor. İyiki varsınız hocam.
fa...a
Çok iyi bir doktorsunuz benimle çok güzel ilgilendiniz size çok teşekkür ediyorum mesleğinizde başarılar ikinciyi düşünürsem yine sizi tercihim sizsiniz önce Allah sonra size sonsuz dugacıyım Allahha emanet olun.
d....ö
Muhtesem bır doktor .okadar cok dogumdan korkmama ragmen mutlulukla hatrladıgım bı dogum yasattı bana.cana yakın ve rahat olması ınsanı son derecede rahatlatıyor.zorlu bı hamılelık gecırmeme ragmen zor bı dogumu muhtesem bır doguma cevırdı teskkurler ...
kü....
çok süper bi doktor zaten hastane ekip olarak harika herşeyi rahatlıkla ve sakin sakin konuşabiliyorsun ve çok başarılı ikinci çocuğumda da kesinlikle Nurten hanım diyorum.
mi...r
Pozitif yönü sıcakkanlı, negatif yönü bilgisiz bir anne adayı için açıklamaları yetersiz.
Nurten Boyraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurten Boyraz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nurten Boyraz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Histerosalpingografi (HSG), Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür), Rahim Içi Araç(Spiral), Abdominal Ultrasonografi, Amniosentez, Doğum Kontrol, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Genital Estetik, Hamilelik Testi.
Nurten Boyraz adresi nerede?Nurten Boyraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulusoy Plaza (Kızılırmak mah. 53.cad. 1450 sokak no :9/17) Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurten Boyraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurten Boyraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurten Boyraz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurten Boyraz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nurten Boyraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurten Boyraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurten Boyraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurten Boyraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Nurten Boyraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları