Randevu +14 daha fazla
Sporcu Rehabilitasyonu
Sportif Rehabilitasyon
Tedavi Edici Egzersizler
al...l
Nurten Hanıma boyun fıtığım için geldim. Fizik tedavi önerdi ve bu süreçte cok ilgili ve alakalıydı cok memnun kaldı. Şuan eskisinden çok daha iyiyim. Nurten hanima hem ilgisi hem de güler yüzlü davranışından dolayı çok teşekkur ediyorum.
me...
4-5 yıldır olan kronik omuz ağrısı şikayetimle gittiğim Dr.Nurten hocamın muayene sürecimden fizik tedavi seans sürecime kadar takipte kalıp her soruma ayrıntılı cevap bulabilmem ve en önemlisi tedavime yanıt alıp iyileşmemi sağladığı için hocamıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ettiğim ve gitmeniz gereken bi hekim.
l.....
Dirseklerimde oluşan sinir sıkışması teşhisi nedeniyle kendisine başvurdum. 20 seanslık fizik tedavi ve ağrı kesici ilaç tedavisi önerdi. Fizik tedaviye başladım. Ancak 12. seansta ems - tens işlemi esnasında sıcak kompres yapılınca, neden baştan beri soğuk kompres yapılırken şimdi sıcak yapıldığını sordum. Artık sıcak yapacağız dediler. Düzenli olarak gitmeme rağmen 11 seans sonunda en ufak bir iyileşme hissetmedim. Aksine 3. Seanstan itibaren, işaret parmağım da ağrımaya başlamıştı. Dosyamı istedim ve doktor hanımın belirlediği tedaviye baktım. Sıcak yazıyordu. Doktor hanıma baştan beri tedavinin yanlış uygulandığını söyledim. Doktor hanım; tedavinin yanlış olmadığını ve "20 yıldır bu işi yapan biri olarak” soğuk ya da sıcak uygulama yapılmasının bir etkisinin olmayacağını, şikayetimde bir azalma olmamasının bununla ilgisinin olmadığını belirtti. Muayeneyi derhal sonlandırdım ve başka bir doktora gittim.
mi...r
süper bir doktor.ilgili.konusunda uzman ve yardımcı
Nurten Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurten Korkmaz, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Nurten Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Kas İskelet MRG, Osteopati, Ortopedik Rehabilitasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Romatolojik Rehabilitasyon, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Nurten Korkmaz adresi nerede?Nurten Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurten Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurten Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurten Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurten Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurten Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Nurten Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurten Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurten Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurten Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nurten Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurten Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Nurten Korkmaz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nurten Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Fizik Tedavi Uzmanları
Bağcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Sarıyer Fizik Tedavi Uzmanları
Zeytinburnu Fizik Tedavi Uzmanları
Avcılar Fizik Tedavi Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları