ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Travma Terapisi
Şema Terapi
i̇....
Nurten Hanım ile tanışmadan önce birçok görüşme sağlamıştım ancak beni anladıklarını düşünmemiştim. Depresyon ve yeme bozukluğum nedeniyle, arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. İlk görüşmemizden itibaren ilgisi, anlayışı ve yaklaşımıyla beni hep güvende hissettirdi. Paylaşmakta en güçlük çektiğim düşüncelerimi bile paylaşabildim. Güler yüzü ile bu yolculukta bana ışık oldu. Kendime ve çevreme bakış açım konusunda farkındalığımı arttırdı. Ben olmanın bir sorun olmadığını öğrendim. İyi ki Nurten Hanım'a ulaşmışım. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Destek arayışı olan herkese tavsiye ediyorum kendisini.
r.....
Psk. Nurten hanımla sosyal medya üzerinden buldum ve ulaştım. Kendisinden oyun bağımlılığı hakkında destek aldım. Kendisini bağımlılık konusunda tam anlamıyla bilgili ve konulara hakim olarak sürecime en iyi desteği sağlamıştır. Bağımlılığın en başından başlayarak adım adım ilerledik. Psk. Nurten hanımdan aldığım destek ile aile ilişkilerim kötüden çok iyi hale gelmiştir. Oyun oynama sürem azalmış ve derslerime yoğunlaşmamı sağlamıştır. Kendisini çevremdekilere tavsiye ediyorum her zaman. Birçok kişiye bu yönden en iyi desteği vereceğini biliyorum.
g.....
Nurten Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Doğum sonrası yaşadığım aşırı stres ve kaygıdan dolayı yardım almak istedim. 3 ay görüştük. Benim için verimli oldu, tavsiye ederim.
Yaşadığım bir kaza sonrası bir tanıdığım aracılığıyla kendisine ulaştım. Yoğun stres yaşıyordum ve uyku problemim vardı. Kendimi huzursuz hissediyordum. O süreçte destek aldım. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum, süreci atlattım.
k.....
Nurten Hanım'ı bir tanıdığım tavsiyesiyle tanıdım. İyi ki de tanımışım. Kaygı ve anksiyete için görüşmelerimiz devam etti ve en minimum düzeye ulaştık. Konuşması, insanı dinlemesi, sakinliği ve sizi anladığını hissetmeniz çok mutluluk verici. Sorunlarına çözüm bekleyen herkese tavsiye ediyorum.
İnternet bağımlılığı için görüşme gerçekleştirdik. Gayet ilgili ve alakalı bir şekilde çok yardımcı oldular. Konu hakkındaki bilgilerini bize aktardılar ve destek olabileceklerini söylediler. Gayet net görüşlere sahiplerdi.
Oğlumun kumar oynaması ve hepimizin hayatının kötü etkilenmesi üzerine başvurduk. Bunun bir hastalık olduğunu tek tek anlatması bize çok iyi geldi. Şu an oğlum kumar oynamıyor. Tavsiye ederim.
Nurten Hanım ile bir kurum aracılığıyla tanıştık. Hayatımda yaşadığım sorunlar nedeniyle ulaştım. İyi ki kendisini tanıdım. Yaklaşık 4 aydır seanlara devam ediyoruz, nazik yaklaşımı ve sesiyle insana iyi geliyor. Hayata farklı bir pencereden bakmamı sağladı.
Nurten Yılmaztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurten Yılmaztürk, Psikoloji. Size Nurten Yılmaztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Grup Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Nurten Yılmaztürk adresi nerede?Nurten Yılmaztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye Mah. Göreme Sk. No:8 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurten Yılmaztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurten Yılmaztürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurten Yılmaztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurten Yılmaztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurten Yılmaztürk hangi dilleri konuşuyor?Nurten Yılmaztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurten Yılmaztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurten Yılmaztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurten Yılmaztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nurten Yılmaztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurten Yılmaztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Nurten Yılmaztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk