Dikişsiz Pterijium cerrahisi
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
OCT
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Prk(Fotorefraktif Keratektomi)
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Uzmanlık eğitimi sonrasında 1996-1997 yılları arasında Kayseri Özel İbni Sina Sağlık Merkezinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmış, 1997-2004 yılları arasında Ankara Işık Göz Kliniğinde Refraktif Cerrahi alanında çalışmıştır. 2004 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başasistan olarak göreve başlamış, bu hastanede kornea, refraktif cerrahi ve katarakt konularında çalışmaya devam etmiştir. 2010 yılında aynı hastanede Şef Yardımcısı olmuş, 2011 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak göreve başlamıştır. 2012 yılında Doçent olmuş, 2018 yılında Profesör kadrosuna atanmıştır. 2018 yılında Ankara Şehir Hastanesinde çalışmasına devam eden Nurullah Çağıl, 2021 yılında ise Lokman Hekim Üniversitesinde tam zamanlı Profesör olarak çalışmaya başlamıştır.
Profesör Dr. Nurullah Çağıl çalışma hayatı boyunca 70'in üzerinde uluslararası, 20'nin üzerinde ulusal yayına katkı yapmıştır. Ayrıca bilimsel toplantılarda 28 uluslararası bildiri, 130’dan fazla ulusal bildirisi mevcuttur. Keratokonus ve kornea alanında çeşitli kitaplarda bölüm yazarlığı yapmıştır. 6 Uzmanlık öğrencisine tez danışmanlığı yapmıştır. Bir bilimsel kitap çevirisi editörlüğü mevcuttur. Ayrıca, 4ü Tübitak projesi olmak üzere 11 bilimsel araştırma projesinde yürütücülük yapmıştır. 2010 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Türkiye’de ilk olmak Üzere Keratokonus ve Refraktif Cerrahi Merkezini kurmuştur. Bu merkezde keratokonus hastalarında özellikle Cross-link ve Lazer tedavileri konusunda uygulamalar yapmıştır.
Profesör Dr. Nurullah Çağıl 1996 yılından beri Türk Oftalmoloji Derneği üyesidir. Ayrıca American Academy of Ophthalmology ve American Society of Cataract and Refractive Surgery derneklerine de üyedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
r....
Çok ve başarılı bir hoca herkese tavsiye ederim
Benim babaannemin katarakt ameliyatını yaptı
Çok memnun kaldı
Nurullah hocam tarafından eşimin operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Hem doktorumuz hem de diğer personeller tarafından operasyon öncesinde ve sonrasında yapılan muayenelerde gereken ilgi, bilgi ve özen gösterildi. Biz gayet memnun kaldık emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Farklı tarihlerde her iki gözüme yaptığı operasyonla sağlığıma kavuşturdu hocam. otuz yıllık gözlükten kurtardı.Kendisinden, ekibinden ve Akay hastanesi görevlilerinden çok memnun kaldım. Geçen ay eşime de katarakt yaptı. O da en az benim kadar memnun. Hem hocamın, hem değerli ekibinden nagihan hanımın, hem de samet beyin ellerine sağlık, tekrar teşekkürler.
Ben 3.5 derece miyop ve astigmatlı olan gözlerimi Lazer yaptırmak üzere muayeneye gittim. Muayene sonucu Nurullah hocam No touch yöntemi uygun gördü ve ameliyatı oldum. Tüm aşamalarda sorularımın yanıtlanmasıyla ve geniş açıklamalarla rahatlamıştım. Şu an gözlerim de çok rahat. Ameliyat öncesi, sırası ve sonrasındaki hastayı son derece rahatlatan tavrıyla, tecrübesine kendinizi bırakabileceğiniz bir doktor Nurullah Hocam. Allah razı olsun..
c....t
Ben no touch lazer ameliyatı oldum. Zaten bir öneri üzerine Nurullah Hocamdan randevu almıştım. Şu an oldukça memnunum yani göz en önemli organlarımızdan kesinlikle deneyimli kişilere emanet etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kendisine işini iyi yaptığı için ayrıca teşekkür etmek isterim
fa...a
Lazer ameliyatım için çok yer gezdim ama bana en çok Nurullah hoca güven verdi.Ekibi ilgisi alakası çok güzel.Güvenle tavsiye edebilirim.Sayenizde artık daha net görüyorum.
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesinde Sn. Prof. Dr. Nurullah ÇAĞIL ve saygıdeğer ekibinin emekleriyle hem Annemin hem de Babamın katarakt ameliyatını yaptırdık, en başından kontrollere kadar çok şükür tüm süreçler başarıyla sonuçlandı. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. Rabbim başarılarının devamını nasip etsin, nice insanların şifasına vesile olmalarını diliyorum.
gü...
İki gözümden de katarakt denilen illet perdeyi kaldıran, titizliği, uzmanlığı, ilgisi ve muhteşem ekibiyle yeniden cam gibi görmemi sağlayan güzel insan...
le...n
Buradan mesaj yoluyla bizi muayeneye çağırıp kayınpederimin görmeyen gözündeki sıkıntıları tedavi edip şuan azda olsa görmesini sağlayan gönlü yüreği mükemmel bir hocadır
ha...0
Gözümde taş çarpması sonucu perforasyon oluştu..saolsun hocam çok ilgilendi sevecen adam gibi adam kaliteli bi insan Allah işini rast getirsin
Nurullah Çağıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurullah Çağıl, Göz Hastalıkları. Size Nurullah Çağıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Katarakt Ameliyatı, Kontakt Lens, Intraoküler Basınç Ölçümü, Şaşılık Tedavisi, Fakik Göz İçi Lens, Refraktif Cerrahi, Multifokal Göz İçi Lensleri, Prk(Fotorefraktif Keratektomi).
Nurullah Çağıl adresi nerede?Nurullah Çağıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurullah Çağıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurullah Çağıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurullah Çağıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurullah Çağıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurullah Çağıl hangi dilleri konuşuyor?Nurullah Çağıl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurullah Çağıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurullah Çağıl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurullah Çağıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Nurullah Çağıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurullah Çağıl hangi sigortaları kabul ediyor?Nurullah Çağıl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları