Kadın Hastalıkları ve Doğum
Riskli Gebelik
Ürojinekoloji/Rahim İdrar Torbası Sarkması
Genital Estetik

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi
Kıtılbıl, Dicle Ünv., 21280 Sur/Diyarbakır Düzenleme önerin · Bu işletmenin sahibi misiniz?, Sur

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Geçen yıl ağustos ayında rahminde miyom olduğunu öğrendim.Normal miyomlara oranla çok daha büyüktü miyomlarım ve rahmimin alınması gerekiyordu çünkü çok riskli bir bölgede bulunuyordu ama Nurullah hocam sayesinde ameliyatım başarıyla gerçekleşti ve şuan 4 aylık hamileyim. Allah razı olsun hocamızdan başarılarının devamını diliyorum

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

2023 yılında kimyasal gebelik yaşadım istmosel kaynaklı.Takipli olduğum doktorumun yönlendirmesiyle Dr.Nurullah bey in yanına gittim ve 3 gün içinde ameliyatını yapti. Gayet başarılı geçti. sonrasi 6 ay ameliyat sonrası spontane gebelik oluştu ve bu 6 ay boyunca herhangi bir konu ile ilgili ne sorum olmuşsa itina ve özenle cevap verdi .Allah razi olsun ondan.

K
Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Ben Kübra Öztürk. 8 senelik evlilikte üç düşük yaşadım. Aşılama, tüp bebek gibi çeşitli tedaviler gördüm hepsi olumsuzlukla sonuçlandı. Tedavi sürecinde tüp bebek dışında olumlu sonuç alamayacağınız da söylenmişti. En sonunda Nurullah doktorun uyguladığı aşılama tedavisi ile olumlu sonuç aldık ve oğlumuza kavuştuk. Bu süreçte kendisi elinden geleni yapıp takdirin Allah'tan olduğunu söylemişti ve bu bizi çok iyi motive etti. Bu sürecin içerisinde olan herkese Nurullah doktoru tavsiye ediyorum.

Z
Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Nisan ayında tedavi amaçlı gitmiştim ,çok değerli nurullah bey sıkıntının polip oluşumundan olduğunu saptayıp ameliyatımı yapmasıyla birlikte ,iki ay içinde normal yolla gebeliğim gerçekleşti .Diyarbakırın en iyi doktorlarından Allah razı olsun kendisinden .

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Merhabalar ben 32 yaşındayım yaklaşık 3 yıl önce çift taraflı dermoid kist teşhisim kondu ve sürekli takipte olmam söylendi evlendikten sonra kontrole kadın doğum hekimine gittim ve beni aşırı korkuttu çok olumsuz konuştu açık ameliyat önerdi ve çok geç kaldığımı söyledi bende araştırıp hekimlerden de tavsiye alarak Nurullah hocaya gittim açıklayıcı ve rahatlatıcı konuşması o kadar iyiydi ki hemen ameliyat olmaya karar verdim iki yumurtalığımda da dermoid kistim vardı biri 8x7 diğeri ise 5x4 cm civarındaydı ikisinde de olması beni baya korkutuyordu ameliyat olmaya karar verdim ameliyat sürecinde kendisi ve asistanları herşeyle ilgilendiler aradılar bilgi verdiler ameliyatım onun sayesinde çok çok iyi geçti hatta hesapta olmayan küçük kistlerde alındı en önemlisi yumurtalık rezervim korunmuştu 1,5 yıllık evliyim ameliyatımı 10 ay önce oldum şuan kendiliğinden gebeliğim oldu 3 aylık hamileyim iyi ki ona gitmişim burdaki en iyi doktorlardan kendisi ona ,ekibine sonsuz minnettarım

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Ben eşimle 1yildir evliyim ve eşim ile hiç bir şekilde ilişkiye girmiyor dum eşimin önü tamamen kapalıydı ve taki Nurullah hocamızı görene kadar onun sayesinde ilişkiye gire bileceğiz bu tür hastalıklar doğuştan yada annee ve baba ihmalsizliği olabilecek bir şey değil Allah böyle yaratmış ve ben eşimi boşanmak yerine bir yıldır sağlam bir doktor bulabilmek için Ankara istanbul İzmir Manisa heryerde kadın doğum hastalıkları uzaman bir doktor arıyordum ve doktorumuz bizden iki saat uzaklıkta kaldığını 1yil geçerek anladık Nurullah hocamız candır adamdır kraldır Allahu onu korusun sen ne krall bir adamsın yaaa seviliyorusn hocam iyiki varsın bütün kelimeler yetersiz senin yaptığın bu güzel amaliyat için Allah razı olsun....

Y
Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Merhaba 16 17 yıllık bir endometriozis hastası olarak ne ağrılarıma çare buldum ne de beni anlayan doktora denk geldim. Araştırmalarım sonucu Nurullah hocama denk geldim. Muayene eder etmez bendeki tüm mevcut durumu anlaması ve benimle empati kurması harika bir deneyim oldu benim için. İşinde uzman , kendini yenileyen, gelişimi takip eden, gece gündüz çalışan, saygı değer doktorum. İyi ki varsınız hocam. Bu hastalık öyle bir illet ki daha üniversite yıllarımda beni kemirmeye başladı. O çaresizlik o ağrılarım Rabbim kimseye vermesin. Verse de sizin gibi doktorlarla karşılaştırsın o hastaları. Şimdi endometriozis ameliyatımı oldum. Sağlıklı günler beni bekliyor inşallah. Hocama naifliğinden dolayı ne kadar dua etsem azdır. Benim gibi endometriozis hastası iseniz hocam size yardımcı olacaktır. Elleri yüreği dert görmesin. Sonsuz saygılarımla.

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

2023 yılı Temmuz ayında tavsiye üzerine çocuk istemiyle Nurullah beye gittim.T rahim teşhisi kondu,ağustos ayında başarılı bir histereskopi ameliyatı oldum.Ameliyattan sonra 3 ay ilaç tedavisi aldım.Şubat ayında herhangi bir tedavi uygulamadan normal yollardan gebe kaldım başta Nurullah bey olmak üzere ekibine ve bütün çalışma arkadaşlarına minnettarım emeklerine sağlık.

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

2.5 yıl evliyim 2.5 yıl sonra çocuk hasretim Nurullah hocanın sayesinde son buldu yanında gördüğüm tedavi asamasin da bana golf iğnesi verildi ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı sonra aşılama yapıldı Nurullah hocanın yanında yapılan ilk aşılama sonucu asilama tutu suan gebeyim Allah sizlerden razı olsun güler yüzleriyle ve ilgilerinden dolayı o kadar çok memnun kaldık ki orda emeği geçen herkeste Allah razı olsun

Konum: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Diğer

Merhaba arkadaşlar ben ve eşim 9 yıllık evliyiz eşim 3 defa dış gebelik geçirdi her doktora gittiğimizde kürdajla alıp sonra bizi eve gönderiyorlardı eşimin bir tüpüne dahi zarar vermişler meğer..taki yolumuz sayın hocamız DOÇ. DR.NURULLAH PEKERLE kesişene kadar 2023 şubat başında hocamıza gittik 20 Şubat'ta eşim ameliyat oldu bir tüpü alındı zarar gördüğünden dolayı ve şuanda eşim 2 aylık hamile bir tüpü olduğu halde ve hamileliği sağlıklı değerli hocamıza şükranlarımı sunuyorum bütün eş dost akraba arkadaşlara tavsiyem NURULLAH PEKERE gitsinler Allah'ın izniyle kimse eli boş dönmez..en sevdiğim tarafıda evelemiyor gevelemiyor sıkıntınız neyse açık ve net bir şekilde söylüyor.