mi...r
ilgi ve alakası harikulde bir insan kesinlikle umursuz ve ihmalkar bir hekim degil lakin şuan ona ulşmak istiyorum ama görevyaptıgı medicanada ayrılmış bahçeli evlerden umarım ulaşabilirim teşekkürler herşey için oben hocam
ni...n
işinde çok çok başarılı olmasının yanında sabırlı, kibar ve ilgili kişiliğiyle de mükemmel bir doktor. keşke bütün doktorlar oben bey gibi olsa.
ce...l
doktorumdan çek memnunun 3 veya 4 kişiyi yönlendirdim
gü...n
yaklaşık 1 aydır babam muzaffer salman oben beyi hastası.önce allah sonra oben beyin sayesinde babam 1 ayda neredeyse eski sağlığına kavuştu.tedavisi,ilaçları,ilgisi alakası herşeyi mükemmel sonuçlar verdi.kendisine çok teşekkür ediyoruz.yerimiz uzak olduğu halde babam oben beyi asla bırakmamakta kararlı.....herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz
te...u
sağlığım konusunda güvendiğim tek kişi acilden anjiyo ya isabetli kararıyla hayatımı kurtaran doktor.uzmanlık ünvanının yetmiyeceği performansla çalışan mesleğinin aşığı varlığı ile gurur duyulacak kardiyoloji konusunda her hastaya tavsiye edeceğim dostum doktorum a en içten duygularla selamlar sonsuz teşekkürler
Oben Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oben Arı, Kardiyoloji.
Oben Arı adresi nerede?Oben Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- M.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77 Güngören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oben Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oben Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oben Arı hangi dilleri konuşuyor?Oben Arı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oben Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oben Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oben Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oben Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Oben Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.