Aşı Takibi
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
i̇....
18 aylık bebeğim için gittiğimiz Öge doktorumuzdan son derece bilgilenmiş, rahatsızlığın sebebi için doğru teşhislerin konulup doğru kaynaklara yönlendirilip farkındalığımızın arttığı bir görüşme oldu.
Açıklayıcı ve bilgilendirici anlatımıyla, bebeğinizin gelişimi ile ilgili her konuda sormak istediğiniz sorulara muazzam cevaplar aldığınız bir görüşme eminim ki sizleri bekliyor. Doktorumuzun iletişimi aileyle ve bebekle çok sıcakkanlı olup ilgisini tüm muayene süresince hissettiren ve işini gerçek anlamda önemseyen bir doktor.
Gelişimsel süreçte hiçbir detayı atlamadan, çözüme kavuşabilmek, bebeğin gelişim sürecinin daha sağlıklı ilerlemesi için son derece ilgili yaklaşım sergileyen ve bu konuda aileyi kapsamlı bir şekilde bilgilendiren bir doktor. Kafanızdaki tüm sorulara, kaygılara cevap bulabildiğiniz ve iyi ki buradaydım dediğiniz bir görüşme olacaktır. Deneyimi, güleryüzü, doğru teşhisleri ve tecrübesi ile Ankara’daki en iyi çocuk doktorlarından olan Dr. Öge hocamıza ilgisi için çok teşekkür ederiz.
li...ç
Çok sevgili ve ilgili canım doktorumuz Öge hocama bir arkadaşımın tavsiyesiyle yenidoğan kızımla 30. Gününde tanıştık. Daha siz sormadan aklınızdaki soruları cevaplıyor, uzun uzun anlatıyor sorular soruyor ve en önemlisi dinliyor. Muayene süreci yaklaşık 1 saat sürüyor, hassasiyetle ve sevgiyle yaklaşıyor bebeğime. Beyin gelişimi için önerilerde bulunuyor. Sormak istediğimiz birşey olup olmadığını soruyor, asla geçiştirmiyor. Bebek kadar annenin sağlığıyla da ilgileniyor tavsiyeler veriyor. 2. Ay kontrolümüze de gittik, aynı ilgi alaka ile karşılaştık. Çocuğumu önemsediğini hissettiğim için gözüm kapalı her dediğini yaparım güvenirim. Ayrıca Her an telefondan ulaşabiliyoruz, danışabiliyoruz... çok seviyoruz doktorumuzu umarım daha uzuuuuun yıllar birlikte büyürüz.
z ...e
Canımız doktorumuz Öge hocam.Kendisi Asya'mın 3 ayliktan bu yana takibini yapiyor.Kafamdaki herseyi sorabileceğim, güvenebileceğim, ulasılabilir ve en onemlisi kendini guncelleyen bir doktor onceligimdi ve sosyal medya sayesinde Öge hocama ulaştık.Kendisi hicbir sorumu mesajmi cevapsiz birakmadi sagolsun.Bu kadar cok bilgi kirliliginin oldugu bir ortamda doktorunuza guvenmeniz cok onemli.Biz su an 6 aylik olduk ve cevreye kulak asmadan hocamin tavsiyeleriyle ilerliyoruz.Ayrica sizin ve bebeginizin her turlu sorunuyla ilgilenir gerektiginde baska doktorlarla baglantinizi saglar.Bebislere yaklasimida cok candan umarim uzun yillarsl saglam cocuk muayenelerinde gorusecegiz kendisiyle
ca...l
Öge Hanım bir çocuk doktorunun sahip olması gereken bütün güzel özelliklere sahip bir hekim. Mesleki bilgisi şahane herşeyden önce. Aklınız takılan tüm soruları daha siz sormadan cevaplıyor ve çocuğunuzun sağlığı ile ilgili hiçbir hususu şansa bırakmadan titizlikle takip ediyor, gerekli yönlendirmeyi tam ve zamanında yapıyor. Bronşolit olabin bebeğimi hızlı bir şekilde uygun hastaneye ve uzman hekime yönlendirdi ve tüm tedavi sürecini kendisi de özenle takip etti. Sayesinde bebeğim hızlıca iyileşti. Öge hanımın çocuklarla da ebeveynlerle de iletişimi çok iyi. 3 aylık bebeğim bile anlıyor onun samimi yaklaşımını☺️ Bir hekim düşünün ki; stetoskop bebeğinizi üşütmesin diye önce üfleyip ısıtıyor, sonra dinliyor bebeğinizin sırtını... İşte o hekim Öge Hanım. Onunla tanışmadan hekim seçimini yapmayın derim.
cg...r
Dr.Oge hanıma ilk gidişimizdi. 2.ay muayenemizde öge hanımın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederiz. Diğer muayenemizde görüşmek dileği ile..
pe...n
Oğlumuzun rutin kontrolü için Konya’dan geldik. Doktor Hanım oldukça güleryüzlü ve ilgili davrandı. İşini aşkla yapıyor. Her konuyu detaylıca konuşma fırsatımız oldu. Oğlum ilk kez bir doktor kontrolünde ağlamadı. Paylaştığı kıymetli bilgiler ve ilgisi için teşekkür ederiz.
be...l
16 günlük bebegimizi kontrole getirdik. Dr. Hanim cok tatli ve cana yakin. Gerekli butun kontrolleri yapti, bebege cok nazik davrandi ve bizi baska konularda bilgilendirdi. Tavsiye ediyorum, biz kendisini cok sevdik.
be...t
Oğlumun 18.ay aşıları ve muayene icin gittik.çok ilgili,sabırlı,guleryuzlu ve her zaman cok yardimci
si...m
Hocamızla bebeğimin 4.ayında tanıştık. Kendisini çok sevdik,çok memnunuz. Bilgisi,ilgisi,tecrübesi,yaklaşımı dört dörtlük. Teşekkür ederiz...
se...6
Bebeğim 21 aylık,doğduğundan beri Öğe hocama rutin kontrole gidiyoruz,çok ilgili bircdoktordurvkendisi,her konuda yardımcı olur,çocuk doktoruna kolay ulaşmak önemli birşey,bir sıkıntı anında Öge hocama anında ulaşabilirsiniz,mesajınıza hemen yanıt verir.Çok teşekkürlerİyi ki varsınız.
Öge Çultu Kantaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öge Çultu Kantaroğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Öge Çultu Kantaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Çocuk Gelişim Testi, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Normal randevu, Randevu, Aşı Takibi.
Öge Çultu Kantaroğlu adresi nerede?Öge Çultu Kantaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2812.cadde İlko Sitesi No.3 Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öge Çultu Kantaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öge Çultu Kantaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öge Çultu Kantaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öge Çultu Kantaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Öge Çultu Kantaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Öge Çultu Kantaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Öge Çultu Kantaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öge Çultu Kantaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öge Çultu Kantaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öge Çultu Kantaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Öge Çultu Kantaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla