Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Yenidoğan Takibi
Mustafa Kemal, Çankaya Mahallesi, Maidan Ofis ,Mustafa Kemal mahallesi 2118 cad .KAT: 7 , C blok Daire : 78, 2118. Cd, Ankara
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ub...t
Uzun zamandır ikiz kızlarımızı götürüyoruz. Geçmeyen bir kulak sıvısı ve geniz akıntısı vardı ve bunu reflü tedavisi için bir beslenme programıyla çözdük. Sonrasında her hastalıkta kapısını çaldık, aşıları yaptırdık. Ogün bey kafamıza takılan her şeyi o kadar güzel yanıtlıyor ve çözüm oluyor ki denebilecek tek şey iyi ki tanışmışız..kızlar ogün amcalarını çok seviyor...gideceğimiz zaman çok mutlu oluyorlar. Bugüne kadar bu alanda çok hekime gittik ama Ogün beyle tanıştıktan sonra tek yer burası oldu. Bilgisi, pozitif yaklaşımı ve güler yüzü...daha ne olsun.
ba...u
Kızımı 6.aydan sonra Ogün Bey'e götürmeye başladım. Kızım 16 aylık ve Ogün Bey bizim doktorumuz artık. Kendisinden çok memnunuz. Çok pratik, işini severek yapan, bilgili ve güven verici bir doktor. En zor durumlarda insanı rahatlatıyor ve kesin görüş veriyor. Teşekkürler Ogün Bey.
re...a
09.01.2012 Tarih saat 15.30'da Güven Hastanesine gittik orada yeni doğan yeğenimi kontrol etdirdik.Çok memnun kaldık. Bize gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.
ce...l
kızım 3.5 yasında doğumumu güven hastanesinde yaptım ve doğduğu günden beri oğün beyin hastası ilgi ve alakasından çok memnunum harzaman her koşulda kızımla ilgili problemlerimde çabuk doğru vehızlı çözümleriyle bizleri rahatlatır. hastalığının nekadar süreceğine kadar söyleyip bekleme süremizi bile hesaplar.doktorumuza çok teşekkür ediyoruz bu kadar başarılı bir doktorumuz olduğu için kendimizi şanslı sayıyoruz.
du...n
ogün beye neredeyse 4 yıldır gidiyoruz ve hiçbir zaman 2. bir görüşe ihtiyacımız olmadı, kızımı hep iyileştirdi, güleryüzlü,ilgili... (ama çok yoğun :)
te...ş
Oğlum Metin'in doğduğu günden beri doktorudur.Kendisi hastalarıyla çok ilgili çok sevecen bir hekimdir.Teşhisleri çok hızlı ve çok yerinde olduğu için gecikmeden tedaviye başlayabiliyoruz.Bu da hastalığın ilerlemeden tedavisi olanağı sağlıyor.Kendisinden çok memnunuz ve diğer hastalara da tavsiye ederiz.
Ogün Kurne isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ogün Kurne, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ogün Kurne tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Yenidoğan Takibi.
Ogün Kurne adresi nerede?Ogün Kurne şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal, Çankaya Mahallesi, Maidan Ofis ,Mustafa Kemal mahallesi 2118 cad .KAT: 7 , C blok Daire : 78, 2118. Cd Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ogün Kurne isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ogün Kurne online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ogün Kurne isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ogün Kurne, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ogün Kurne hangi dilleri konuşuyor?Ogün Kurne ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ogün Kurne isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ogün Kurne bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ogün Kurne ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ogün Kurne hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ogün Kurne hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla