m ...k
Kendisi eşimi muayene etti. Ayrıntılara dikkat eden ve bu ayrıntıları kaygıya mahal vermeden anlatan bir doktor. Eşim detaylı ultrasonu kendisine yaptırdı. Doktor ve personel çok ilgiliydi. Ortam nezih, temiz ve serindi. Doktorun kullandığı ultrason cihazı görüntüyü güzel gösteriyordu. Doktor işini acele getirmeden gerçekleştiriyor. Ön görüşme , detaylı ultrason ve son görüşme şeklinde üçlü bir süreçle muayenemiz gerçekleşti. Kendisine teşekkür ederiz.
ka...r
Merhabalar. Oğuz hocayla 2015te tanışma imkanımız oldu kendisi kişiliği ve mütevazılığıyla muhteşem bir insan.ikinci hamileliğim olmasına rağmen çok sorunlar yaşamıştım,birçok doktor net konuşurken oğuz hoca hep bir ihtimal dedi 9ay boyunca gebelik muayenemi yaptı. Şeker ve tansiyonum çıktı gebeliğimde,diğer doktorlar bebek gelişmemiş derken. Oğuz hoca bütün o korkularımı sildi bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini 7inci ayımızda bize söyledi. Beni yönlendirmesi ve yakın ilgisiyle kendisine müteşekkirim. Doğumda ölüm riskim olduğu için çok korkuyordum ama oğuz hoca o kadar güzel konuşuyordu ki beni doğuma çok güzel hazırladı. Kendisi doğumuma giremedi ama doğum dediği gibi iyi geçti bebek on gün yoğun bakımda kaldı. Ama çok şükür şimdi yedi yaşında gayet sağlıklı bir oğlum var çok çok teşekkür ederim Oğuz bey bu zorlu süreçte hep yanımda olduğunuz için işte işini hakkıyla yapan nadir doktorlardan bir tanesi...
os...n
Adı geçen doktora ben hiç muayene olmadım. Ancak, onunla ilgili ilk yorumu yapma fırsatını da kaçırmak istemedim. Onun doktorluk hizmetini sağlıklar dileği ile tüm hastalara armağan ediyorum. Çünkü onun babasıyım. Başarı ve muvaffakiyet dileklerimi iletiyorum. Osman Arslan
Oğuz Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Arslan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Oğuz Arslan adresi nerede?Oğuz Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennet Ayağı Mah 788 Sokak Koza Cennet Apt. D Blok D:18 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oğuz Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları