eg...2
Sayesinde 45 yaşında gerçek anlamda nefes almaya başladım, İnsanlığıyla, tabipliği ile 4/4'lük bir insan kendisinden Allah razı olsun. Saygı ve sevgilerimle
me...z
Yaklaşık 3 ay önce burun eti, kemik eğriliği ve sinüs ameliyatı oldum. 46 yaşındayım. Dr. Oğuz Bey muhteşem bir insan, ameliyatım yaşıma ve diğer sağlık problemlerime rağmen çok iyi geçti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu genç yaşına rağmen konusunda uzmanlığı ve dinamizmi ile beni büyüledi. Onun gibi insanların bu dünyada varlığını bilmek insana huzur veriyor. Bu ameliyatı olmak isteyenlere Dr. Oğuz Bey'i gözüm kapalı tavsiye ederim.
Oğuz Berkan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Berkan Şahin, Kulak Burun Boğaz.
Oğuz Berkan Şahin adresi nerede?Oğuz Berkan Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mars Mabedi Cad. Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Berkan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Berkan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuz Berkan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Berkan Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Berkan Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Berkan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oğuz Berkan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.