Gevhernesibe Mah. Gök Geçidi sok. Erdem Plaza kat:5 No:28 Kocasinan/Kayseri, Kayseri
Üroloji Randevusu
Nefrektomi
Penil Protez
Penis Implantı
Oğuz Ekmekçioğlu Muayenehanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Prostat Kanserinde Açık Ameliyat
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sistoüretroskopi
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Oğuz Ekmekçioğlu Muayenehanesi
Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez)
Vazektomi
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Ürostomi
İdrar Kaçırma Tedavisi
İdrar Yolu Darlıkları
Oğuz Ekmekçioğlu Muayenehanesi
Amasya'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp (Çapa) Fakültesi’ndeki eğitimimi 1989'da mezun oldum. 1990'da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Üroloji Uzmanlık eğitimime başladım ve 1996 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak aynı bölümde öğretim görevlisi olarak görevime devam ettim. Aynı yıl hocalarımın desteği ile Androloji polikliniğini kurup işlemesine katkı sağladım. 2003 yılında Üroloji Doçenti, 2008 yılında Üroloji Profesörü oldum. 2021 yılı başında emekli oldum ve halen özel muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Ana çalışma alanlarım Androloji (erkek çocuksuzluğu ve erkek cinsel sorunları) ve Ürojinekoloji olmakla birlikte diğer yan dallarda yoğun bir eğitim ve öğretim süreci geçirdim ve tecrübe kazandım. Birçok uzmanlık öğrencisi kardeşimle birlikte çalışıp onların da iyi birer hekim olması için gayret gösterdim.
Türk Üroloji Derneği ve Türk Androloji Dernekleri üyesiyim ve bazı dönemlerde bu derneklerde yönetim kurulu üyeliği de yaptım.
b....h
İdrar yolu enfeksiyonu için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Tedavim olumlu sonuçlandı. Herkese tavsiye ederim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir hoca. Hiçbir sorun yaşamadım.
b....n
Genital bölgede siğil için başvurdum. Muayene etti ve yakmaya karar verdi. Operasyonda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet iyi geçti. Tekrarladı ama şu an büyümedi. Oğuz Hocanın takibindeyim. 8-9 ayrı doktora gittim. Oğuz Hoca gibi açıklayıcı ve bilgi verici bir doktor görmedim. Hastasını motive ediyor. İyi ve ilgili bir doktor. Ben çok memnunum.
m....d
Sertleşme ve isteksizlik konusunda uzmana başvurdum. İnternetten kendim araştırdım. Muayene sonrasında iğne tedavisine başladık. Tedavim devam ediyor, henüz sonuçlanmadı. İlgisi, alakası ve yaklaşımı çok güzel. Her konuda açıklamada yapıyor. Ben kendisinden memnunum.
bu...
Sanırım tecrübe dediğiniz kelime Oğuz Ekmekçioğlu ile bütünleşmiş, İstanbuldan tavsiye üzerine geldim ve sistoskopi yaptırdım kanalda daralma vardı operasyon sonrası tüm sorunlarım gitti bu kadar rahat ve başarılı bir operasyon yaptığı için Oğuz hocama minettarım.
Doktorun başındaki ünvan ne olursa olsun mütevaziliğini elinden bırakmayan ve hastası ile iletişimi bu kadar iyi olan nadir hekimlerimizden kesinlikle herkese sonuna kadar tavsiye ediyorum.
Oğlumu ameliyat etmiştir. Kendisiyle ilk görüşmem, ameliyat için randevu almam, ameliyatın yapılması ve tedavi süreci içerisinde kendisi hakkındaki düşüncelerimi şu şekilde özetleyebilirim. Çok mütevazi, insana değer veren, mesleğinde çok bilgili ( ki zaten mesleğinin profesörü olduğu için unvanı da Prof.Dr. dur), mesleğinin en üst noktasında olmasına rağmen hala bir asistan gibi çalışma azim ve kararlılığında olan, hiç üşenmeden-çekinmeden pazar sabahı dahi hastasına pansuman yapmaya gelen, ameliyattan sonra hasta evinde iken acaba anormal bir gelişme var mı diye telefonla arayan, soran, takip eden, çok titiz, hassas, insancıl, güler yüzlü .... kendisini henüz yeni tanımama rağmen edindiğim izlenimler bunlar, daha da yazabilirim, kısacası mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Saygılar. Selamlar.
t....b
Hayatımızı kurtaran doktor!!! Yeni evliydik, tesadüfen çocuk için uğraşırken diğer ürologların tespit edemediği 4cm lik kitleyi testiste 5 dk içinde teşhis edip sonrasında ameliyatlarla ve doğru tedavilerle hayatımızı kurtarmıştır. Kendisine olan minnetimiz, saygımız, sevgimiz ve gönül bağımız sonsuzdur. Muazzam tecrübeli ve başarılı bir doktor olmasının yanında insanlığı ve mütevaziliği de en üst seviyelerdedir. Eşim kendi oğlu olsaydı sanırım daha farklı yaklaşmazdı. Allah ondan sonsuz kere razı olsun. Hasta psikolojisini anlama ve empati yapma yeteneği çok üst düzeylerde. Bize kansersiniz demişti ama süreci o kadar profesyonel yönetti ki biz o dönemi allahın izni ve kendi sayesinde rahatlıkla atlattık. Kayseri'de kendi alanında kendisini tek geçiyoruz. Biz ne dediyse tek tek yaşadık. Lütfen başka doktor arayaşında bulunmayın, biz çok şanslıymışız ki doğru ellerdeydik.
Hasta
Hocama babannemin mesane kanseri şüphesiyle sonuçlarını değerlendirmek için doktor arkadaşların tavsiyesi üzerine görürdük. İlgisi detaylı bilgi vermesi ve yaklaşımı ve yönlendirmelerinden memnun kaldık. Dürüst bı doktor herkese tavsiye eder hocama teşekkür ederim
Çok saygı değer Oğuz hocam her yönden muhteşem bir doktor. Mesane kanseri olduğumu öğrendiğimde hayata küsmüştüm. Yeğenimin tavsiyesi üzerine Oğuz hocama muayeneye gittim. Kendisi beni öyle bir karşıladı ki kendimi özel hissettim. Uzun ve detaylı muayeneden sonra büyük bir sabırla çok aydınlatıcı ve detaylı bir şekilde tedavi sürecini anlattı. Kendisine gözü kapalı şekilde güvenebileceğime ikna oldum. Ve tedaviye başladık. Tedavi boyunca muhteşem ilgi ve alaka gördüm. Hocamın hastasına empati gücü ise muazzam. Sonuç olarak çok zor bir ameliyattan sonra hocam beni tekrar hayata bağladı. Hocam iyi ki varsınız. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
hh...̇
Oğuz hocamla ilk olarak 6 yıl önce tanıştım. Hipogonotropik hipoganadizm teşhişim vardı ve çocuk sahibi olmak istiyordum. Endokrin doktoru takip ediyordu ve onun tedavisi sonucu olumlu sonuç alamadık. Oğuz hocamla tanışdıktıktan sonra ve onun tedavisi sayesinde tüp bebek ile bir çoçuğum oldu. İkinci çocuk isteğimizle ile yine tedavi sürecine girdik, ve bu süreçte Kayseri de değildim. Bulunduğum ildeki Endokrin ve üroloji doktorlarının tedavisi altındaydım. Ama sonuç bizim için yine hüsran olmuştu. Tekrardan Kayseri ye gidip oğuz hocama muyane oldum ve onun tedavisi ile şu anda eşim tekrardan hamile. Kısacası benim durumumda olan sperm kalitesi ve sayısı düşük olan (nerdeyse azospermi) hastalar için Oğuz hoca bulunmaz nimettir. Allah kendisinden razı olsun. Hem hastaya yaklaşımı hemde insanlığını zaten anlatmaya gerek yok.
se...z
Kayseri Memorial Hastanesin de babamın mesane kanseri rahatsızlığında tanıştık Oğuz Hoca ile kendisi ilk muayeneden sonra bizlere sürecin nasıl işleyeceğine dair detaylı açıklamalar yaptı. Ameliyatta iki seçenek vardı birincisi torbanın tamamen alınıp dışarda bir torba ile yaşaması ikincisi ise bağırsaklardan alınan bir parça ile yapay mesane yapılmasıydı. Oğuz hoca kendine has o nazik tavrı ile bize her iki durumu da detaylı bir şekilde anlattı. 1 Nisan 2020 tarihinde 5.5 saat süren ameliyat sonrasında bağırsaklardan yapay mesane yapıldı. 17 günlük yatış sürecin de ve Mayıs ayının ilk haftasına kadar süren kontrollerde babamın yanında refakatçıydım. Üroloji alanında gerek bilgisi ile gerek tecrübesiyle Oğuz hoca müthiş bir bilim insanı bu konuda çok şanslıydık. Aynı zamanda müstesna kişiliği ile hastası ile o kadar güzel ve insancıl ilgileniyor ki taburcu olurken hastaneden ayrıldığımıza sevinirken Oğuz hoca ile daha az görüşeceğimize üzülmüştük. Oğuz hoca tedavinizde ne gerekiyorsa elinden gelenin fazlasını yapabilecek ve tanımaktan dolayı büyük memnuniyet duyacağınız bir değerdir. Kıymetli hekimlerimizin varlığı hem ülkemiz için hem de gelecekte tedavi olacak hastalar için büyük bir ayrıcalık. Allah sayılarını artırsın. Ömrünüz uzun yolunuz açık olsun hocam.
Oğuz Ekmekçioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Ekmekçioğlu, Üroloji. Size Oğuz Ekmekçioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Randevu, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostatektomi, Flexible Üreteroskopi, Böbrek Ultrasonu, Nefrektomi, Penil Protez, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Radikal Sistektomi.
Oğuz Ekmekçioğlu adresi nerede?Oğuz Ekmekçioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mah. Gök Geçidi sok. Erdem Plaza kat:5 No:28 Kocasinan/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Ekmekçioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Ekmekçioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Ekmekçioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Ekmekçioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oğuz Ekmekçioğlu hangi dilleri konuşuyor?Oğuz Ekmekçioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuz Ekmekçioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Ekmekçioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuz Ekmekçioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Oğuz Ekmekçioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Ekmekçioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Ekmekçioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar