Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
a....ç
Oğuz hocayla tanışalı 1 ay oldu kendisi çok başarılı işinde uzman bi doktor 1.5 yaşındaki bebegimiz için muayeneye geldik ve hemen ameliyat olmasini söyledi göz tansiyonumuzun çok yüksek olduğunu öğrendik düşünüp bi karar verdikten sonra ameliyat olduk iyiki Oğuz hocayla tanıştık iyikidaha tedavimiz bitmedi ama güzel gidiyo inşallah.bebegimizdeki farkliligi gordukce dahada minnet duyuyorum .cevremdeki herkese öneriyorum. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz Oğuz hocayı
ze...n
Göz kapağı ameliyatı (pitozis) için çok araştırdık. Oğuz Hocayı bulduk. Çok bilgili ve ilgiliydi. Hastenede Oğuz Hoca ve herkes güzel yüzlü yaklaştı. Evimde gibi hissettim. Hiç yabancılık çekmedim. Ameliyat sürecinde, süreçten sonra hep İletişim halindeydik. Çok güzel geçti ameliyat. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz Türkiyedeki sayılı göz doktorlarından. Alanında çok başarılı(CV'ye bakarsanız görürsünüz zaten) . Çevremdeki herkese öneriyorum.
ik...l
Gözlerdeki rahatsızlığı tespit etmek ve reçete yazmak bir doktor için en kolayı olsa gerek.Önemli olan o gözlerin en derinlerinde nelerin olduğunu,gözlerdeki dalgaların ne zaman durulacağını bulup çıkarmak.Hastasını dinleyen,hasta psikolojisinden anlayan ve konuşurken kendinizi en doğru doktora emanet ettiğinizi düşündüren bir doktor.Herşey için teşekkürler...
Oğuz Fidan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuz Fidan, Göz Hastalıkları. Size Oğuz Fidan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, PRP, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti.
Oğuz Fidan adresi nerede?Oğuz Fidan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15 Pursaklar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuz Fidan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuz Fidan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuz Fidan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuz Fidan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuz Fidan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuz Fidan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuz Fidan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuz Fidan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Oğuz Fidan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuz Fidan hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuz Fidan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Oğuz Fidan ile iletişime geçmenizi öneririz.